Női önismeret

NŐI ÖNISMERET A CSAKRÁK VILÁGÁN KERESZTÜL 

online kurzus

ON.

ÉRTED és NEKED!

.

TUDÁS, ERŐ ÉS SPIRITUÁLIS KITELJESEDÉS

vonzó Nő; kiegyensúlyozott élet, testi-lelki egészség;  női energiarendszer; csakrák; spiritualitás;

.

A Női önismeret a csakrák világán keresztül online kurzus segítségével képes leszel életed tudatos irányítójává és teremtőjévé válni.  Képes leszel helyrehozni, javítani az emberi, a spirituális kapcsolataid és az életed más területeit is.

.

női-önismeret2

kérdőjel

Életvidámabb, energikusabb, egészségesebb lennél?

Sikeres vagy, de akár boldogabb is lehetnél?

Kiegyensúlyozottabb életet érdemelsz?

Te is kitörnél végre a mókuskerékből?

Boldogabb párkapcsolatra vágysz?

 

.

A nő a világ szíve. Különleges és egyedi helyet foglal el benne.
Ha a nő jól van, akkor fénnyel és szeretettel tölti fel a világot, ezért fontos, hogy szépnek, csodálatosnak lássa magát, hogy tudja egyedi és különleges. A Nő képes kapcsolódni a Földhöz, a Holdhoz, a természet lényeihez, az Univerzumhoz, egy férfihoz, gyermekéhez. Képes energiát áramoltatni, képes mindegyiket táplálni úgy, hogy ő közben nem fogy el, hanem mindkettőjüket magasabbra emeli, kiteljesíti.
Ahhoz, hogy ezt meg tudja élni, meg kell barátkoznia a testével, fel kell ismernie külső, belső értékeit és az önértékelés, önbecsülés, önszeretet hármasságát.

“Folyamatosan gyakorlom, hallgatom az anyagot amit küldesz. Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Sokkal tudatosabban figyelem a mindennapjaikat, a gondolataimat. Fizikailag is erősebb vagyok, kevésbé fáradékony. Jobban kiállok magáért, kevésbé vagyok ingerlékeny, sértődékeny. Sok dologban másként reagálok dolgokra, mint korábban. Észreveszem, hogy többfajta igazság létezik , nem csak az enyém.” Ilona

A női létnek különböző aspektusai vannak, melyeket életünk során különböző módon és erősségben élünk meg. A gond akkor van, ha ezeket a minőségeket elfojtjuk, nem engedünk teret nekik, amikor elérkezik az idejük.

.

Amikor a benned lévő negatív hitrendszereket és korlátozó félelmeket átalakítod, és másfajta nézőpontból tekintesz önmagadra, az életedre és a világra, akkor fogsz rátalálni igazi önmagadra, arra, aki te vagy. Emberi kapcsolataid ekkor megváltoznak és szeretettel teliek lesznek.

.

kérdőjel

női-önismeret -csakraNőként több tiszteletet szeretnél?

Spirituális kiteljesedésre vágysz?

Neked is több boldogság járna?

Javítanál az alakodon?

Sugárzó Nő lennél?

Akkor gyere!

Csatlakozz!

(kattints ide)

“Örülök, hogy jelentkeztem. Már most is, ez alatt a két videó után is kaptam a megerősítést. Igenis belsőleg változásra van szükségem. Hiába gyakorlom az ászanákat, vagy viselem a köveket, vagy színeket, ha belsőleg ugyanolyan maradok, akkor valymi keveset ér.” Dóra

 

Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzus Neked való!

Miért?

noi-csakrakurzus1ajandek

A Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzus során életed 4 fontos területét fejlesztjük.

A testtudatosságodat, a hitrendszeredet, a jelenedet és a spiritualitásodat.

És mindezt az otthonodban, a Te ütemedben, biztonságosan és vezetett gyakorlatokkal.

.


Csatlakozz hozzánk!baratsagok

Ők már megtették!

.

“Nagyon sokat tanulok abból, amiket a videókban hallok. Ugyan még az elején járok, de már most látom, hogy nagyon megérte jelentkezni! Köszönöm neked Melinda!” T. Anna, Göd

“Nem is gondoltam volna, hogy egy online képzés keretén belül ilyen jól át lehet adni a tudást. Ugyan egy kicsit féltem attól, hogy milyen lesz majd egyedül otthon, de Melinda mindig készségesen rendelkezésre áll, ha szükség van rá. A videókban olyan részletességgel mutatja be a gyakorlatokat, hogy nem lehet elrontani. 🙂 Hihetetlen mélységek vannak az elméletben is, csak kapkodom a fejem. Nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehetek ezen a kurzuson. Rengeteg segítséget kaptam az elakadásaim feloldásához” G. Gabi, Anglia

reszletfizetes

A Nőnek vissza kell találnia önmagához, fel kell ismernie azt, aki Ő valójában.

Fontos! Egy Nőnek nem csak Hold-energiái vannak, hanem rendelkezik a Nap energiáival is, csak általában nem használja azt.

A Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzus során rátalálsz elveszett női részeidre, ahogy haladunk egyre feljebb. A hét csakrát megismerve gyógyítod az évezredek során felhalmozott energetikai és érzelmi sérüléseket, és végül rátalálsz a Női lényed legbelső forrására.

Mire van szükségem ahhoz, hogy boldog és vonzó Nő legyek?

Az életed 4 fontos területére kell odafigyelned.

Testtudatosságra:

– önértékelésed és önszereteted kialakítására
– tested megfelelő táplálására, tisztítására (energetikai szinten is!)
– tested tudatos alakításának megtanulására
– tested egészségének helyreállítására

A múlt és a hitrendszereid rendbetételére: 

– a múltad energetikai elakadásainak felismerésére és feloldására
– a múltad negatív eseményeinek megértésére és elengedésére
– a negatív hitrendszereid feltérképezésére és átírására

A jelened megélésére:

– tisztázni a jelen élethelyzetedet
– felismerni, hogy mit ismételsz nap, mint nap
– a panaszkodás felismerése és tudatos átalakítása -> ezáltal pozitív jövő teremtése

Spirituális lényed felismerésére:

– egységben látni önmagadat
– ismerni az energiarendszeredet
– megtapasztalni/megismerni a benned lévő erőket
– megtanulni használni a benned lévő erőket

A Női önismeret a csakrák világán keresztül online kurzusod során ezt a 4 fő területet

dolgozzuk meg, tesszük rendbe, jobbítjuk, fejlesztjük és szabadítjuk fel.

Mindezt

Az otthonodban egy biztonságos önismereti “utazással”!
És vezetett spirituális gyakorlatokkal,

melyek Neked szólnak!

“A visszajelzésem óta küldted a napfonat csakra elméleti anyagait, hát valóban helytálló az “utazás” megnevezés, ahogy összekapcsolod és visszautalsz az első két csakrára, hát fantasztikus!!! Hálás köszönet ismételten 🙂 🙂 :)” Csurcsia Istvánné (Babi)

Mert megérdemled!
😀
Minden lehetséges!

Miért szükséges megismernem a csakráimat?

  Szembe kell nézned azzal, hogy több vagy, mint csupán fizikai test. Ahhoz, hogy itt a Földön jól tudj „működni”, nem csak az anyagra van szükséged, nem csak az táplál téged. Az élethez és ahhoz, hogy egészséges legyen a tested és harmónia legyen benned, nélkülözhetetlen az életenergia. Ezt az életenergiát, a csakráidon keresztül vesszed magadhoz.

  A csakráiddal való munka segít megismerni és megérteni önmagadat. Azáltal, hogy megismered a csakráidat, fokozatosan rájössz arra is, hogy hol vannak blokkok és elakadások az energetikai rendszeredben, és az életedben. Ugye, amit nem ismersz, és amit nem értesz, ott nem tudsz változtatni. Elsődlegesen ezért nagyon fontos, hogy tisztában légy a testedben rejlő csakrákkal, és azok működésével.

  Ha megismered a csakrákhoz tartozó tanításokat és megtanulod tudatosan irányítani a hozzájuk tartozó erőket, akkor képes leszel életed tudatos irányítójává és teremtőjévé válni. Megtalálod, mi az, ami miatt nem működnek az emberi és spirituális kapcsolataid valamint életed egyéb területei, és helyrehozhatod őket.

Mik azok a csakrák?

blokkok

  Minden ember testében hét fő energiaközpont (csakra), és számos mellékcsakra található, melyek felveszik, továbbítják és transzformálják az életenergiát. A hét energiaközpontunk mindegyike egy-egy külön felfedezendő világ, önmagában teljes univerzum, mely tele van tanításokkal, tudással, misztikummal és erővel.

  Az életenergia szabad áramlásában akkor keletkezik blokk, ha valamelyik csakránk vagy több csakránk nem megfelelően működik. Ez okozhat különféle fizikai és/vagy lelki problémákat, gátolhatja a fontos testi folyamatokat. Sőt szintén a csakrák nem megfelelő működése miatt záródnak be spirituális képességeink is.

  A kurzus során fokozatosan erősödik a koncentrációd, tágul a tudatosságod, a tested elkezd meggyógyulni, megerősödni. Ez a folyamat nélkülözhetetlen a spirituális képességeid működtetéséhez.

Az online kurzuson sok-sok információt, tudást, összefüggést és különféle gyakorlatokat fogsz kapni tőlem arra, hogy életed főszereplője, aktív, tudatos irányítója legyél, és ne passzív szenvedője.

.

“A nő újra saját magában és a saját magától lesz erős. Sem férfi dominancia, sem női ellenségesség nem csorbíthatja. Vissza lép a férfinem hibáztatásától, és inkább női erői és bölcsessége újraélesztésére összpontosít.”

Olyan lehetőségeket és új perspektívát mutatok – konkrét módszerekkel –, amivel az egész, hátralévő életedet könnyebbé, gazdagabbá és boldogabbá teheted.

.

“Nagyon sokat tanulok abból, amiket a videókban hallok. Ugyan még az elején járok, de már most látom, hogy nagyon megérte jelentkezni! Köszönöm neked Melinda!” T. Anna, Göd

Már ismerem a csakrákat, nekem is érdemes elvégeznem a kurzust?

Érdemes elvégezned a kurzust, mivel a csakrák működésével igen mélyrehatóan foglalkozunk, számos gyakorlatot, meditációt kapsz a kurzus alatt.

De a csakrákon kívül foglalkozunk még a hitrendszerekkel, a hibás rendszereket kijavítjuk és jobb működést biztosító hitrendszereket töltünk a helyükre.

Lesz szó történelemről, hogy átfogó képet kapj a Női lét folyamatos fejlődéséről, változásáról és a jelenlegi helyzet kialakulásának a gyökereiről. Hiszen csak akkor leszel képes valamit megváltoztatni, ha ismered annak forrását.

Megtanulsz ászanákat végezni, melyek segítenek a csakráidat tisztítani, helyrehozni és harmonikussá tenni működésüket.

És még sok minden mást. 🙂

.

“Sokat foglalkoztam már én is a csakrákkal, ezért volt jó néhány dolog, ami ismerős volt az eddig meghallgatott videókban, de sok olyan új információt és összefüggést is tanultam tőled, amiket eddig még sehol nem hallottam. A gyakorlatok alaposak, tetszik, hogy vannak könnyebbek és vannak nehezebbek is. Már most közelebb kerültem a csakráimhoz és erősödött az érzékelésem. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem, mindenkinek szívből ajánlom!” H. Kira, Pécs

.

Még nem ismerem a csakrákat, szükséges valamilyen előkészítő képzés?

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, hogy a képzést megkezd.

A teljes anyag úgy van felépítve, hogy mindenre részletes választ kapj, hogy alapismeret nélkül is megfelelően beépülhessenek az információk a tudatodba, és elindítsák a változást az életedben.

Szinte csak hallgatnod kell és nézned a videókat. Na és persze elvégezni a megjelölt gyakorlatokat.

Az egész kurzus ideje alatt lehetőséged van kérdéseket feltenni, szinte rögvest megválaszoljuk.

 Ezt én is szeretném! 🙂 Jelentkezem! (kattints ide!)

Mit kapok a Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzustól?

– megismered önmagad és a belső inspirációidat, mozgatórúgóidat, és amelyik nem előre viszi az életedet, azt lecseréljük,
– felismered a benned lévő blokkokat és megtanulod feloldani őket
– megtanulod, mik a csakrák, és célzott gyakorlatokkal felveszed velük a kapcsolatot,
– melynek köszönhetően hatékonyan tudod tisztítani őket és oldani a bennük keletkező elakadásokat
– tanulsz technikákat, amikkel be tudod indítani az energiaáramlást
– megtanulsz jobban koncentrálni
– feléleszted tested öngyógyító képességét
– konkrét módszereket ismersz meg, melyek segítségével életed tudatos alakítójává válsz
– konkrét módszereket ismersz meg, melyekkel segíteni tudsz másoknak
– erősödni fog az önbizalmad, az önértékelésed és az önszereteted
– elkezded tisztán megélni belső erőidet
– barátságot kötsz testeddel és tudatos alakítójává válsz
– a gyakorlatoknak és az önmunkának köszönhetően feléled a benned szunnyadó misztikus tudás és rátalálsz az elnyomott női énedre
– felszabadul a benned lévő Nő
– megismered a Nő titkait, rejtélyeit

Mikor ajánlott elvégeznem a Női Önismeret a csakrák világán keresztül online kurzust?

Ajánlom Neked akár magánemberként, akár gyógyítóként jelentkezel.

Magánemberként neked, ha:

– nem érzed jól magad a bőrödben
– nem tudsz kitörni a mókuskerékből, pedig nagyon szeretnél
– kiegyensúlyozottabb, boldogabb életre vágysz
– sikeres vagy, de mégsem vagy boldog
– nem érzed magad Nőnek
– a férfiak nem tisztelik a benned élő Nőt
– a párkapcsolataid kudarcba fulladnak
– nem találsz megfelelő párt
– gondod van az alakoddal, nehezen fogysz

Tanácsadóként/gyógyítóként neked, ha:

– szeretnéd végre megérteni a spirituális világ összefüggéseit
– szeretnéd megismerni és használni spirituális képességeidet
– érzed, hogy több van benned, mint amit most meg tudsz élni
– úgy érzed, hogy valami hiányzik ahhoz, hogy tartósan tudj segíteni másoknak
– szeretnéd hatékonyan tisztán tartani az aurádat és nem átvenni mások szenvedését
– szeretnél magabiztos gyógyítóvá válni, aki mindig képes megőriznie a belső békéjét

Ki a Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzus szellemi anyja?

avagy

Ki vagyok én, és miért higgy nekem?

Majoros Melinda vagyok (39 éves), női önismereti és életvezetési tanácsadó, női jóga oktató, női egészségmegőrző tréner és Acces Bars® kezelő.

2008 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

Az elmúlt 10 évben számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret az életelakadások feloldása és a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerése és átírása állt.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig az általam megalkotott Csakrakurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti és spirituális utazás. Ez a kurzus elérhető el most online formában is, mely hatalmas sikereknek örvend.

Vezettem női köröket, és a nőiség megélését és gyógyítását segítem a Szakrális Nő Útja képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával.

Az életvezetési tanácsadást Bach-virág eszenciákkal támogatom meg, melyek csodálatos blokk oldók. A negatív hitrendszereket és az előző életes elakadásokat Acces Bars® kezelésekkel segítem feloldani.

Nalini női jóga oktatóképzést végeztem.

Vezetem az Élet Öröm blogot, melynek látogatottsága meghaladja a 894.000 főt.

Az Élet Öröm facebook oldal, pedig már meghaladta a 9.200 kedvelést.

A Bőség és minőségi élet megteremtése mentor programban több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, és az önismeret azon részeit is, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség megteremtéséhez.

Mindegyik képzésemnek az az alapja, hogy egyensúlyt teremtsen a spirituális és a materiális világ között.

Ugyanis szembe kell nézni azzal, hogy többek vagyunk, mint csupán anyag, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az anyag ad most otthont nekünk! Ahhoz, hogy az életünk boldog és kiteljesedett legyen (a pénz területén is), harmóniát kell teremtenünk az életünkben, egyensúlyt kell hoznunk a kint és a bent, a fent és a lent között.

A pozitív gondolkodás, mint életszemlélet mélyen áthatja a mindennapjaimat.

Minden tanácsadásom – legyen az egyéni vagy csoportos – fő vázát képezi, hogy segítsek az embereknek elsajátítani az objektív, pozitív gondolkozást. Ez azt jelenti, hogy megtanulnak szembe nézni a jelenlegi helyzetükkel – a feljövő érzelmeket megfelelően kezelni – és ebből a helyzetből tudatosan átvezetni magukat a felelősségteljes jelenbe és jövőbe, ahol ők maguk irányítják mindazt, ami velük történik.
Tanácsadásaim során – legyen az személyes vagy online – az elmélet mellett, rengeteg, jól hasznosítható gyakorlati tudást adok át.

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsek az embereknek abban, hogy az életük valóban boldog és kiteljesedett legyen, és hogy az önmagukkal való viszony szeretet alapúvá váljon, hogy végre jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. 🙂

Fontos!

Mindannyian spirituális lények vagyunk itt a Földön, és az emberi létezés tapasztalatain, élményein megyünk keresztül. Viszont nem mindegy, hogy a mennyi ideig vagy a fájdalmas tapasztalásokban és nem mindegy, hogy meddig tart egy-egy lecke feldolgozása és annak milyen mélyen épülnek be a tanításai!

 

Állj a tükör elé, és nézz bele!

Mit látsz, milyennek látod magad most?

Ez az, amit akarsz?!


Ne feledd: csak annyit tudsz kivenni az életedből, amennyit beletettél!

Mindenkinek saját felelőssége, hogy mit tesz meg azért, hogy élete kiteljesedjen hétköznapi és spirituális szinten egyaránt.

Ha a szellem szétszórt, ha a lélek érzelmi viharokban szenved, és ha a test elhanyagolt, beteg és “szétfolyt”, esélytelen, hogy spirituális képességeink felszínre törjenek, és a mindennapi életünk aktív részévé váljanak.

A döntés tehát a Tiéd!

Döntöttem, én jelentkezem! >>


“Kedves Melinda

Egyre jobban örülök hogy, belekezdtem ebbe a kurzusba. Ahogy bemutatod a gyökércsakrát, egyre jobban rá jövök hogy, nagyon sokat kell tanulnom, hogy a helyzetet rendbe hozzam. Meg azért is, hogy a gyakorlatok után Anyunak is meg tudjam mutatni bízva abban a javulás nála is beindul, és a kapcsolatunk is helyre áll, egy hónapom van még itt. Meg talán nem hányingerrel kezdem a napot. Meg kell tanulnom gyorsabban írni, hogy minden szavadat feltudjam jegyezni, akkor még pluszba tudom olvasni. Szép napot” (Éva)

.

“Kedves Melinda.

Ez az ami nekem nagyon hiányzott. A vezetett, hallott meditáció az amivel a legkönnyebb nekem. Hálás vagyok, h. Rád találtam. Hálás vagyok, hogy ennyire jó voltál hozzám. Hálás vagyok, hogy most gyakorlatban is megtanulhatom a csakráim “rendben tartását”.
Szeretettel gondolok Rád Melinda. Puszi: Piroska”


 

.

A kurzusom alatt kérdezhetek valakitől az anyaggal kapcsolatban?

Igen.

A kurzus egész ideje alatt kérdezhetsz tőlem. A rendelkezésedre állok.

“Nagyon tetszik a kurzus, szuper a ritmusa, pont elegendő az idő 1-1 csakra feldolgozásához, megértéséhez és beépítéséhez. Nem volt ismeretlen számomra, mégis kerekebbé tette az eddigi tudásomat. A gyakorlatok is nagyon tetszenek, lelkesen végzem és örömmel várom a következő lépést. 😉 Hálás vagyok neked, köszönöm, de semmilyen plusz információra, sem segítségre nincs szükségem. Annyira szépen felépítetted, hogy teljesen ésszerű.” Csurcsia Istvánné (Babi)

Végig fogom a kezed és a segítségedre vagyok, ha bármiben elakadnál.

Nem vagyok egy technikai zseni, én is tudom majd használni az online felületet?

Technikai információk

– A képzés zárt, jelszóval védett online felületen történik, melyhez számítógép és internetkapcsolat szükséges.
– A zárt oldalon számos videót fogsz találni. Ha Youtube-videót tudsz nézni, akkor ez sem fog gondot okozni!
– A kurzuson való részvétel nem igényel extra számítógépes ismereteket, kifejezetten felhasználóbarát.
– A leckék linkjeit e-mailben fogod megkapni tőlem, a regisztrációkor megadott e-mail címedre.
– Alsó korhatár: 25 év
– Az oldalt használhatod számítógépen, tableten és okos telefonon is.

.

“Féltem attól, hogy gondot fog okozni, hogy nem értek a számítástechnikához. De nem kellett volna, hiszen olyan egyszerű és könnyen kezelhető a zárt rész, hogy még én is megértettem a használatát. 🙂 Nagyon érdekelnek a csakrák és itt nagyon részletes és hasznos tudást kapok. Nekem eddig a meditációk adták a legtöbbet! Végtelenül hálás vagyok Melindának, hogy mindezt megcsinálta és az interneten keresztül is elérhetővé tette. Sajnos én nem tudtam volna megoldani, hogy feljárjak hozzá Pestre. Nagyon tetszik az is, hogy a magam tempójában haladhatok és annyiszor hallgathatom és nézhetem meg a videókat ahányszor csak akarom.” K. Erzsike, Szeged

Melyek az online képzés előnyei?

– Részekre bontva kapod meg az információkat, bőven van időd arra, hogy feldolgozd az elméletet, és elmélyedj a gyakorlati részben a következő csakra szintjére lépés előtt.
– Annyiszor nézed meg a videókat, ahányszor akarod, és akkor, amikor neked a legjobb.
– A szabad ismétléseknek köszönhetően sokkal jobban meg tudod jegyezni mindazt, ami fontos számodra. A visszajelzések alapján minél többször hallgatnak/néznek vissza egy-egy anyagot, annál mélyebb összefüggéseket vesznek észre benne.
– Tökéletesen alkalmazkodik mindenféle időbeosztáshoz, mert te magad döntöd el, mikor nézed meg a hozzád érkező videókat.
– Zárt felületen tudsz megismerkedni azokkal, akik szintén a csakrák világában utaznak.
– Lehetőséged nyílik arra, hogy megoszd a tapasztalataidat, kérdéseket tehetsz fel.

Hogyan épül fel a Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzusom?

blokkok  Az online Női önismereti kurzusod 3 blokkból épül fel, mely során mind a 7 csakrával és a hozzájuk tartozó női önismereti témákkal foglalkozunk 2-2 hétig. Elsősorban videókat, hanganyagokat, vezetett meditációkat és gyakorlatokat kapsz a kurzus során.

  Először mindig az elméleti részben mélyülhetsz el, aztán következnek a gyakorlatok.

  Majd az adott blokkhoz tartozó összes anyag megismerése után lehetőséged van részt venni, vagy egy 1 órás személyes konzultáción, vagy egy 1 órás skype konzultáción.

Ezután már haladhatsz is tovább a következő blokkra.

Mely csakrákkal és életterületekkel foglalkozunk egy-egy blokkban?

I. blokk: Gyökércsakra, Szakrális csakra és a Napfonat csakra
(többek között: test, földelés, öngondoskodás, önszeretet, érzelmek, szakrális nő, nőiség, szexualitás, erő, “nem”-et mondás képessége, stb.) 

II. blokk: Szívcsakra és a Torokcsakra
(többek között: feltétel nélküli szeretet, megbocsátás, gyógyítás, fontos intelmek gyógyítók számára, kommunikáció, mantra, rezgés, teremtés, stb.) 

III. blokk: Homlokcsakra és a Koronacsakra (4 hét)
(többek között: spirituális fogalmak tisztázása, fontos intelmek, spirituális képességek és azok hogyan blokkolódnak, tértisztítás, szent tér létrehozása, kristályok és a velük való munka, stb.) 

Milyen ütemben kapom a Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzusom anyagait?

Egy-egy csakrához általában 6 lecke tartozik, 4 elméleti anyag, 1 meditáció és 1 gyakorlati videó (ászanák, légzőgyakorlatok, tudati gyakorlatok), ez egy-két alkalommal változhat.

Az általam ajánlott haladási ütem így néz ki:

Gyökércsakra esetén

1. hét:
– hétfő, szerda, pénteken: elméletet tartalmazó leckék.

2. hét:
– hétfő: elméleti lecke
– szerda: meditáció
– szombat: gyakorlatokat tartalmazó videó  (ászanák, tudati és légzőgyakorlatok)
– vasárnap: a 2 hetet összegző levél

A következő héten – amennyiben 1 összegben fizetted a 3 blokkot – lehetőséged van konzultálni velem vagy személyesen, vagy skype-on 1 órán keresztül. Javaslom élj a lehetőséggel, mert óriási fejlődés tudsz így elérni a segítségemmel!

Majd a rákövetkező hétfőn újra indul az elmélet, de már a következő csakra szintjére lépve. Így haladunk fokozatosan, lépésről lépésre egyre feljebb és beljebb önmagunk mélységeibe, szépségeibe mind a 3 blokkon keresztül.

A kurzus végére összeáll majd a saját, hét elemből álló csakragyakorlat-sorozatod, amely végigkíséri az életed, és egy támogató erőforrásként lesz jelen. Mindenki, aki járja ezt az utat, hatalmas kincseket talál önmagában!

Mennyi ideig tart a kurzusom?

A 3 blokk egyösszegű fizetése esetén:

– I. blokk 9 hét: 3×2 hét csakrák témájában + 3×1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 30.000 ft.

– II. blokk 6 hét: 2×2 hét csakrák témájában + 2×1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 20.000 ft.

– III. blokk 6 hét: 2×2 hét csakrák témájában + 2×1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 20.000 ft. 

A teljes csakrakurzus 21 héten keresztül tart.

.

Blokkonkénti fizetés esetén:

– I. blokk 7 hét: 3×2 hét csakrák témájában + 1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 12.000 ft.

– II. blokk 5 hét: 2×2 hét csakrák témájában + 1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 12.000 ft.

– III. blokk 5 hét: 2×2 hét csakrák témájában + 1 konzultációs hét, mely ajándék – értéke 12.000 ft.

Hány fő vehet részt a kurzuson?

Egyszerre 12 fő tud részt venni a kurzuson. Jelenleg még lehet csatlakozni. Amint elértük a 12 főt, várólista fog kialakulni. Erről folyamatos tájékoztatást adok. 🙂

Külföldön élek, én is részt tudok venni a kurzuson?

– A világ bármely pontjáról részt vehetsz a kurzuson.
– Az oldalt használhatod számítógépen, tableten és okos telefonon is.
– Meghallgathatod, végignézheted a videókat, tanulhatod az elméletet és végezheted a gyakorlatokat.
– Nincs se országhoz, se megyéhez, se állampolgársághoz kötve a kurzuson való részvétel.

Beszélgethetek a kurzus más résztvevőivel?

baratsagokIgen. 🙂 Beszélgethetsz, ismerkedhetsz és akár új barátságokat is köthetsz, ahogy már oly sokan megtették előtted! 😀

.

.

bemutatkozo-oldalA kurzusba mindig hétfői nappal lehet csatlakozni, de indulás előtt 2 nappal hozzáférést kapsz a felhasználói felülethez.

Itt találsz egy bemutatkozó oldalt, ahol részben magadról írhatsz, részben a többi részvevőről is olvashatsz és beszélgetéseket kezdeményezhetsz.

Veled azonos érdeklődésű emberekkel találkozhatsz a kurzus keretén belül, akikkel akár az Interneten keresztül, akár személyesen is barátságot köthetsz.

A kurzus elvégzése után is hozzáférek majd az anyagokhoz?

Igen.

Miután befejeződött a kurzus, a továbbiakban is bármikor bejelentkezhetsz az oldalon és meghallgathatod, megnézheted, elolvashatod a teljes Női Önismeret a csakrák világán keresztül online kurzus anyagát 1 éven keresztül.

Sőt!

Kifejezetten javasolom is, hogy a későbbiekben újra és újra haladj végig az elméleti és gyakorlati részeken, mert mindig újabb és újabb dolgokra kerül majd a figyelmed, újabb és újabb részeket fogsz magadban felfedezni, gyógyítani, javítani, változtatni.

Vannak kizáró okok, melyekkel nem végezhető el a kurzus?

Igen vannak.

A saját egészséged érdekében szükségesnek tartottam néhány kizáró okot meghatározni.

Ezek a következők:

– pszichés betegségek
– gerinc- és nyaki sérv
– erős érelmeszesedés
– erős csontritkulás
– nagyon magas vérnyomás
– várandóság és szoptatás
– aki még nem töltötte be a 25. életévét
– aki betöltötte az 55. életévét, annak szükséges részt vennie egy konzultáción, mely során közösen döntünk arról, hogy jelentkezését  – saját érdekében – tudom-e fogadni.

Hogyan jelentkezhetek?

Itt a weboldalon keresztül tudsz jelentkezni a kurzusra.

visszaigazoló-e-mail-csakrakurzuscsakrakurzus-regisztracio-megerosíteseA jelentkezés menete:

  1. Kitöltöd a jelentkezési űrlapot (kattints ide a kitöltéshez >>)
  2. Fontos! Meg kell erősítened a regisztrációdat! A megrendelésed után küldünk egy e-mailt, amiben találsz egy linket. Kattints majd a levélben a zöld linkre!
  3. Ha megtetted, küldöm a további teendőket.

Kattints ide a megrendeléshez >>

Hogyan fizethetek?

Megrendelést követően átutalással tudod befizetni a Női önismeret a csakrák világán keresztül online kurzus részvételi díját.

A megrendelésed után küldök egy e-mailt, amiben találsz egy linket. A linkre kattintva tudod megerősíteni a megrendelésedet!

Ha megtetted, megküldöm a további teendőket tartalmazó e-mailt.

Átutalással mind belföldről mind külföldről tudsz fizetni.

Kattints ide a megrendeléshez >>

Részletfizetés van?

Igen van részletfizetés!

A Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzusreszletfizetest az I. blokk díjának befizetésével el tudod kezdeni. 

Már az első blokk elvégzésével is hatalmasat változik pozitív irányba a gondolkodásmódod és az életed!

– A II. blokk díját bármikor befizetheted és a III. blokk díját is. A lényeg az, hogy az utalásod érkezzen meg addig az időpontig, amikor a következő blokkod elindul. 

– A kurzus II. blokkját nem kötelező azonnal elkezdened, várhatsz vele! Az első blokk anyagához a hozzáférést 1 évig biztosítom. Ezalatt az egy év alatt, bármikor elkezdheted a II. blokkot.

– Ugyan így a III. blokkot sem kell rögtön a II. blokk után elindítanod. Itt is 1 év áll a rendelkezésedre a tovább haladáshoz. 1 évig mind az első, mind a második blokk anyagát eléred és újra végig haladhatsz rajta!

Kapok kedvezményt, ha a teljes kurzus díját egyszerre fizetem meg?

Külön árkedvezményt nincs egyösszegű befizetés esetén sem.

Viszont akár 3 ajándékot is kaphatsz! 🙂ajandek

1. Ajándék

Ha megrendelésed után 2 napon belül befizeted/átutalod akár az 1. blokk akár mind a 3 blokk díját, akkor a pénz beérkezése után elküldöm Neked:

– Az elveszett szakrális női energiák visszaintegrálása című közel 17 perces meditációt, melynek értéke 5.500 forint.

.

2. Ajándék

ajandekHa egyszerre befizeted a teljes Online Női Csakrakurzus részvételi díját, akkor a pénz beérkezése után elküldöm Neked:

– Az Ideális Én meditációs csomagomat
A csomag 2 pdf filet és 3db közel 17 perces meditációt tartalmaz, melynek értéke 9.890 forint.

.

3. Ajándék

A kurzus teljes díjának befizetésével ajándékba kapsz + 7 db. 1 órás egyéni konzultációt, melynek értéke 70.000 forint. 

 

Mennyibe kerül a Női önismeret a csakrák világán keresztül kurzusom?

A “Női önismeret a csakrák világán keresztül” online kurzus 40 leckéből áll + 7 db. egy órás konzultációból!
 
 .
Az  5 és fél hónapos “Női önismeret a csakrák világán keresztül” kurzus részvételi díja 74.970 forint.
Hogy igazán könnyed legyen számodra, ezt is 3 részre bontottam!
 .
Az otthonod kényelmében, biztonságában végezheted el a kurzust, és annyiszor nézed és hallgatod vissza az anyagokat 1 éven belül, ahányszor csak akarod! 🙂
.

Na nézzük azt a 3 blokkot! 🙂

.

blokkok-arakI. Blokk: Melyben a gyökércsakrához, szakrális csakrához, és a napfonat csakrához tartozó elméleti és gyakorlati tudásanyagot adom át
+ 3 db. 
1 órás konzultáció mindhárom blokk egyszerre történő megrendelése estén
vagy 1 db. 1 órás konzultáció, csak ezen blokk megrendelése esetén 

Ára: 29.990,-

.

II. Blokk: Melyben a szívcsakrához és a torokcsakrához tartozó elméleti és gyakorlati tudásanyagot adom át
+ 2 db.
 egy 1 órás konzultáció mindhárom blokk egyszerre történő megrendelése estén
vagy 1 db. 1 órás konzultáció csak ezen blokk megrendelése esetén 

Ára: 19.990,-

.

III. Blokk: Melyben a homlokcsakrához és a koronacsakrához tartozó elméleti és gyakorlati tudásanyagot adom át
+ 2 db. egy 1 órás konzultáció mindhárom blokk egyszerre történő megrendelése estén
vagy 1 db. 1 órás konzultáció csak ezen blokk megrendelése esetén 

Ára: 24.990,-

A teljes “Női önismeret a csakrák világán keresztül” kurzusod díja: 74.970,-Ft, amit több részletben is befizethetsz.

.

Egyösszegű befizetés és 2 napos utalás esetén, 2 db ajándékra is jogosult vagy! 🙂

.

+ ne feledd, a 7 db. 1 órás egyéni konzultációt, ami szintén ajándék, melyet vagy személyesen, vagy skype-on keresztül használhatsz fel.
Egy konzultáció ára 12.000 forint, így ez az ajándékom 84.000 forintot ér Neked! 🙂

Javaslom élj a lehetőséggel, mert óriási fejlődés tudsz így elérni a segítségemmel!

.

Mikor indul a következő képzés?

Jelenleg még folyamatosan lehet csatlakozni a képzéshez.

Limitálva van a résztvevők száma?

Igen, 12 fő.

 

A regisztráció előtt mindenképp olvasd el az ÁFSZ-t. A regisztráció csak akkor tud megtörténni, ha a regisztrációs űrlapon bejelölöd hogy “Elolvastam és elfogadom az ÁFSZ-ben foglaltakat.” 

.

Jelentkezéshez és a regisztrációs űrlap kitöltéséhez kattints ide!

.

.
Figyelem! Ha néhány percen belül nem kapsz e-mailt, akkor kérlek, írj a
melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu email címre,
vagy hívj a +36 (20) 411-7532-ed telefonszámon!
 
Ne feledd!
A megrendelés véglegesítéséhez az 1. emailben kattints a zöld feliratra!

 
eletorom_onismeret_noknek_logo

Több információt szeretnél?

Ha több információt szeretnél,

vagy felmerültek benned kérdések, akkor bátran írj nekem a

melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre,

vagy hívj a +36/20-411-7532-es telefonszámon

Hamarosan jelentkezem.

 

.

Bárhogy is döntesz, köszönöm, hogy meglátogattad az oldalam és magadban elgondolkodtál, képes lennél-e változtatni. Látatlanban is úgy gondolom, ha e sorokat olvasod, akkor igen, képes vagy változtatni. Kívánom neked, hogy fedezd fel Te is magadban ezt az Erőt és fedezd fel magadban azt a Nőt is, aki csak Te lehetsz!

Szeretettel,
Majoros Melinda