Meditációk.

A meditáció alapjai 

Mindenki rohan, igyekszik, fáradhatatlanul csinálja a hétköznapi küzdelmeit. De a fáradhatatlanság nem tart örökké. Szükség van az elménk és a testünk regenerálására, szükség van az érzelmeink és gondolataink lecsendesítésére.

Mindenkinek szüksége lenne meditálásra!

Megmutatom mi a különbség a meditáció és a vizualizáció között, és azonnali tanácsok és azt is hogyan kezdj hozzá. Merj belevágni, cselekedj, meditálj! 

 

Energia visszahívó meditáció Nőknek meditációs csomag.

Ha azt akarjuk, hogy elkezdjük megélni a Női egységünket, kiteljesedésünket, akkor első lépésként vissza kell adnunk azokat az energiákat, melyek nem a miénk, majd vissza hívni önmagunkhoz azokat az energiákat, melyek a sajátunk és tőlünk távol van.
Erre az energia visszahívásra és visszaadásra született meg az “Elveszett Szakrális Női Energiáim visszaintegrálása” című meditáció, mely egy biztonságos, tiszta térbe vezet téged, ahol ez az energia csere megtörténhet.

 

Ideális ÉN, ideális alakom meditációs csomag. 

Az ideális alak és az ideális testsúly elérése nincs egyenes arányban a mozgás mennyiségével. Gondolj csak azokra a nőkre, akik szinte minden nap járnak edzeni, és még is van olyan testrészük, ami nem tud lefogyni és ahonnan nem tűnik el a narancsbőr. Ahhoz, hogy testünk úgy nézzen ki, ahogy mi azt szeretnénk, több módon is el tudunk jutni. 
Megfelelő hozzáállás, tudatosság és az önmagunk tisztelete nélkülözhetetlen a valódi eredmény eléréséhez!

 

Élj gondtalan életet meditációs csomag.

Az aki ma vagy, a múltbéli gondolkodásod eredménye, és később az leszel, amit ma gondolsz. A Vonzás Törvénye nem azt fogja elhozni neked, amit szeretnél, amire vágysz, hanem azt, amit zsigeri szinten érzel és gondolsz. Ezért nagyon fontos, hogy ne hanyag gondolkodó legyél, hanem tudatos gondolkodó!. Az elméd programozása sokféleképpen történhet.
Több életterületre is megírtam az elménk és a szív terünk tudatos és előre vivő programozását