Képzések

I. Hogyan dolgozz online, ha szolgáltató vagy

Az online képzések, kurzusok, tanítási módszerek egyre inkább teret kaptak az elmúlt 5-8 évben, mégis sokan halogatták ennek a lépésnek a megtételét és a vállalkozásukba való beemelését.

A világban kialakult helyzet viszont nem engedi a további halogatást. Elképesztő módon szükségessé vált a megfelelő lépések megtétele és az, hogy merjünk innovatívak lenni.

 

Az Élet Öröm – Önismeret Nőknek honlap átköltözik a majorosmelinda.hu címre.

A „Hogyan dolgozz online” képzés részleteit ide kattintva éred el az új

 


II. Access Bars ®

Egynapos, nemzetközi oklevelet adó gyakorlat orientált tanfolyam.
Ez egy olyan nap, ahol felfedezed és éberré válsz arra, hogy bármi lehetséges.

Az Access Bars tanfolyam egy gyakorlat orinetlált képzés. Ezen a napon megtanulod, hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat érinteni a fejen.

+ Olyan kézikönyvet, és ábrákat kapsz, amellyek segítségével könnyedén tudod majd a tanfolyam után a Bars pontokat megérinteni.

Illetve a gyakorlaton kívül megismerkedsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival – pédául a tisztító mondattal – és azokkal az eszközökkel, amiket később a mindennapokban segítségül tudsz hívni, hogy könnyedebb és örömtelibb legyen az életed.

.
» További részleket és jelentkezés itt!

 

 


III. Gyakorlat orientált mentális tréning – online tanfolyam

Az egyik legfőbb oka annak, hogy az emberek belső bizonytalansággal reagálnak a külső környezeti változásokra, az az, hogy a belső biztonság érzetük és az önmagukba vetett hitük – ami tényeken alapul – erősen ki van billenve.

Nem voltunk hajlandóak eddig ránézni arra, hogy csak annyit tudunk kivenni az életünkből, amennyit bele tettünk. Viszont a mostani helyzet kérlelhetetlenül az arcunkba tolta ennek az igazságát…


Hiába szeretnénk magabiztosságot, stabilitást, megoldás fókuszú hozzáállást és belső erőt, ha a hozzájuk szükséges építőköveket nem raktuk le, és napi szinten nem működtetjük az előrevivő rutinokat, akkor bizony a legkisebb külső változás a körülményeinkben, válságot képes előidézni.
.
Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy önmagunk felé forduljunk. Az erő és a stabilitás, amit keresünk, bennünk található!
.
» Fordítsd javadra a coaching és az önismereti eszközök erejét és teremtsd olyanná az életedet, amilyenre vágysz!

Az Élet Öröm – Önismeret Nőknek honlap átköltözik a majorosmelinda.hu címre.

A „Gyakorlat orientált mentális tréning” képzés részleteit ide kattintva éred el az új

 

 


 

IV. Élet Öröm Önismereti Program – Tedd sikeressé az életedet!

Biztos vagyok benne, hogy Te is, mint dolgozó NŐ, mint családanya, mint szerető társ, arra vágysz, hogy az életed és a hozzád kapcsolódók élete is boldog, sikeres és gondtalan legyen. Vágysz arra, hogy a holnapod, a jövőheted, a jövőhónapod gondtalanabb, boldogabb és hittel telibb legyen, mint a múlt hónapod, a múlt heted, a tegnapod!

I. MODUL:
Témája: Az Elme -> teremtéseink alappillére
10 leckét tartalmaz

II. MODUL:
Témája: Kiindulási pont az Én – Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
9 leckét tartalmaz

III. MODUL:
Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
9 leckét tartalmaz

IV. MODUL:
Téma: Pénz és Bőség
9 leckét tartalmaz

V. MODUL ára: 
Téma: Marketing, hogy el tudj indulni és tovább tudd fejleszteni a vállalkozásodat
8 leckét tartalmaz


Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek.
A női kör olyan tér, melyben biztonság, őszinteség és együvé tartozás van jelen, ahol újra egy szívbéli közösségé válhatunk. Minden női körnek saját rezgése, ritmusa, szellemiség, illata és színe van. Felébreszti a szunnyadó női őserőt, összeköt bennünket az eredetünkkel, és egymáshoz kapcsol minket tiszta, erős szövetségbe.

VI. A Szakrális Nővé válás útja

Ősi – női tudás; előrevivő női önismeret; szakrális energiák; elfeledett papnői tanítások
“Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.
A társadalomba való beilleszkedése során azonban többé-kevésbé megszakad vele a kapcsolatunk, a civilizáció merev szerepekbe kényszerít bennünket és elfedi előlünk saját lelkünk életadó üzeneteit.
Ha már nem találjuk az utat e hatalmas, éltető forrás felé, félelemmel, szorongásokkal teli, túlszelídített, eltiport lényekké válunk” Clarissa Estes

Az Élet Öröm – Önismeret Nőknek honlap átköltözik a majorosmelinda.hu címre.

A „Szakrálius Nővé válás útja” képzés részleteit ide kattintva éred el az új