Blog
Mindig van választásod

28

júl

0

comm

bőség

Category

Mindig van választásod .

Posted in: bőség

A te életedben is folyamatosan jelen van a nyomasztó idő hiány, az állandó rohanás, a „miért csak 24 óra van egy napban”, a véget nem érő feladatok sora és a „miért mindent nekem kell csinálnom…” érzés?
.
Olyanról már álmodozni sem mersz, hogy minőségi „én-idő”, pihenés, utazgatás és az, hogy egyszerűen csak jól érzed magad fealing.
.
Biztos vagyok benne, hogy Te is, mint karrierét építő NŐ, mint felelősségteljes anya, mint megértő társ azt akarod, hogy a hozzád kapcsolódók élete – és a Tiéid is – örömteli és figyelemre méltó legyen.
.
Vágysz arra, hogy az életed következő szakaszát árnyékokat vető gondok nélkül, felhőtlenül, lehetőségekben és élményekben gazdagan éld meg.
.
.
.
Gondolj csak bele…
.
– Milyen érzés lenne az, ha amit szeretnél megvalósítani, az elsőre sikerülne?
– Milyen érzés lenne az, ha olyan mint állandó rohanás és idő hiány, nem létezne többé a világodban?
– Milyen érzés lenne az, ha tudnád, hogy sokkal többet vagy képes teremteni (anyagiakban, minőségi életben), mint azt most feltételezed magadról?
.
.
Hány ítéletet és félelmet használsz arra, hogy távol tartsd magadtól azt az életet, amit képes lennél megteremteni?
.
Hány ember kedvére teszel azzal, hogy beveszed a valóságukat, hogy megnyugodhassanak, hogy amiben élnek, az igaz?
.
Választanál ezek helyett végre valami mást? 
Az éberség nem változtatja meg azt, aki valójában vagy, de kiselejtez belőled mindent, ami nem vagy.
.
.
Ugye tudod, hogy mindig van választásod és bármikor leteheted az összes terhet, tudatalatti programot, negatív hitrendszert és hátráltató szokásrendszert, amik most folyamatosan szabotálják az életedet?
.
Még te is – mint elfoglalt anyuka, üzletasszony, karrierét építő nő – könnyedén végig tudod csinálni a Bőség és minőségi élet 3 hónapos online mentor programot, mert úgy építettem fel, hogy a Te igényeidet is figyelembe vettem.
.
.
A leckék reggel 6-kor már a postaládádban lesznek.
Mindegyik lecke írott formában is, és hanganyag formájában is elérhető. Így akár reggeli készülődés közben is hallgathatod.
Hidd el a családod is örülni fog neki, mert olyan tudáshoz fognak hozzájutni a hanganyagok által, melyekkel jobbá és sikeresebbé tudják tenni az életüket.  ?
Kell ennél több?!?  😉 
 .
.
A Bőség és minőségi élet 3 hónapos online mentor programról bővebben ide kattintva tudsz olvasni! 
.
.
A helyek fogynak…
– a Platina csomagból már nincs
– a Gold csomagból pedig 1 db. van
– a kedvezményes Silverből pedig 7 db. 
A Silver csomag az első 10 jelentkezőnek 32.000 Ft. Utána már csak teljes áron lesz elérhető, 64.000 forintért. Ha sokáig vársz….


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .