Blog
Ünnepek vs elhízás

26

nov

0

comm

testünk egészsége

Category

Ünnepek vs elhízás .

Döbbenetes és elszomorító, hogy november végén már olyan posztokat olvasok, amik arról szólnak, hogy az emberek fogyókúrázni akarnak karácsony előtt, azért, mert karácsonykor biztos, hogy hízni fognak… 🙁 /ilyenekből lehet látni, hogy mennyire ki van billenve a kapcsolatunk önmagunkkal, a testünkkel…/

Olvastam olyat is, hogy már most keresik azt a fogyókúrás lehetőséget, amivel a karácsonykor és szilveszterkor magukra szedett kilókat januárban le tudják majd adni – ami persze az ebben a témában bennük lévő nézőpontok és hitrendszerek miatt nem fog sikerülni…

Ez az évről-évre ismétlődő folyamat gyönyörű bizonyíték arra, hogy a nézőpontjainkal, hitrendszereinkkel, meggyőződéseinkkel teremtjük a valóságunkat.

Ha te abban hiszel, hogy karácsonykor és szilveszterkor el fogsz hízni – azért mert ott jóízűen eszel -, akkor el fogsz hízni.
Ha te abban hiszel, hogy karácsonykor és szilveszterkor túl fogod enni magad, akkor túl fogod enni magad.

Mi lenne, ha végre letennéd a külvilágból érkező összes korlátozó és bántalmazó nézőpontot, amikkel eddig a nehézségeket és a szenvedéseket teremtetted magadnak?

És mi lenne, ha helyettük választanál valami mást, ami könnyed, ami örömteli? Neked is és a testednek is? ?

Hajlandó lennél csak egy ici-picit tenni önmagadért, a testedért, a boldogabb, örömtelibb életedért? ?

Ha igen, akkor itt az ideje ennek: Fedezd fel az elmédben lévő titkokat és köss barátságot a testeddel

 

Szeretettel,
Melinda

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .