Blog
Univerzális Törvények

21

júl

0

comm

életmód

Category

Univerzális Törvények .

Posted in: bőség életmód

Te ismered azokat az Univerzális törvényeket, melyek a Világot és a Bőség áramlását irányítják?

Régen, amikor még nem ismertem és nem tudatosan használtam ezeket a törvényeket, sokszor érzetem magam úgy, mint akit bedobtak egy Föld nevű társasjátékba úgy, hogy nem mondták meg a szabályokat, nem látom az ösvényeket, nem tudom a célt és azt sem, hogy mire vagyok képes…

Szörnyű érzés volt 🙁 
Csak próbálkoztam, és újra és újra neki mentem a falaknak, bele estem a gödrökbe, ismételtem a rosszat…
Most már tudom, hogy van jó néhány Univerzális Törvény, melyek mindig, minden körülmények között, megállíthatatlanul és tévedhetetlenül működnek. Nem kérdeznek, nem létezik számukra sem a jó, sem a rossz. Egyszerűen csak működnek a törvényszerűség által.

Te ismersz ilyen Univerzális Törvényt?
Használod?

.

Nézzünk meg most 2 ilyen Törvényt, hogy ezeken a területeken többé ne kelljen falakba ütköznöd:

 

1. A Megnyilvánulás törvénye szerint: 
Az életedben minden dolog a gondolataid és elképzeléseid által nyilvánulnak meg, jelennek meg. A gondolataid pénz, barátság, egészség, szerelem és egyéb áldás formájában érkeznek Hozzád.

2. Az ellenállás törvénye szerint: 
Az ellenállás sokszorozza azt, aminek ellenállsz. Amit nem akarsz, és folyamatosan foglalkozol vele – azt a figyelmeddel tovább teremted, növeled. Mindaz, ami számodra nem örömteli, azt el kell engedned úgy, hogy a figyelmedet a vele ellentétes póluson lévő örömteli dologra fókuszálod – folyamatosan.

Használd tudatosan őket!

Az Univerzális Törvények ismerete és a velük való együttműködés mellé szükség van még valamire a bőséghez, mégpedig a megfelelő lelki beállítottságra.

A megfelelő lelki beállítottság az egyik legfontosabb tényező, mely el tudja hozni neked a jó dolgokat!
Minden orvos tudja – egy jó része már el is ismeri -, hogy a páciens lelki beállítottsága minden egyéb tényezőnél nagyobb fajsúllyal játszik szerepet a gyógyulásban.  A megfelelő lelki beállítottság csak rajtad múlik, így minden életeseményed milyensége is rajtad múlik. Ha tudod a „hogyant”, bármikor választhatod!

Ha szeretnéd elsajátítani a megfelelő lelki beállítottság létrehozását és fenntartását + szeretnéd megismerni a Többi Univerzális törvényt, akkor gyere, csatlakozz a „Bőség megteremtése – Éld és használd a Bőség Sikerformuláját” 12 hetes intenzív, online mentorprogramhoz.
Részletekért kattints ide!

 

Várlak sok szeretettel!
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .