Blog
Tűz minőségek az elkövetkező 6 hétben

20

jún

0

comm

női önismeret

Category

Tűz minőségek az elkövetkező 6 hétben .

Posted in: női önismeret

Tűz minőségek az elkövetkező 6 hétben – A Szerelem és az Otthon tüze

.Tovább gördült az évkerék és elérkeztünk a nyári napfordulóhoz. Megérkezett a Tűz Úrnője és elhozta világunkba a tűz fényes, ragyogó erejét. Ő az, aki felszítja belső tüzünket, teremtő erőnket és összekapcsol velük, ha akarjuk!.

A kinti világban lévő perzselő tűz erő megmutatja számunkra a belső tüzünk csodálatos erejét is..

Segítségül hívhatjuk a tűz erejét ahhoz, hogy áttranszformáljon mindent bennünk és az életünkben, amire már nincs szükségünk, ami akadályoz bennünket..

A Tűz nem csak vad és felemésztő erőként van jelen a világunkban. Sok más minőségében is találkozhatunk vele.

Pl. az otthon melegét is a Tűznek köszönhetjük, melyet minden Nő, mint Papnő őriz és táplál, vagy legalábbis lehetősége lenne rá.
Régen fizikailag jelen volt a tűz az otthonokban, főztek rajta, melegítettek és világítottak vele.
Viszont a mai modern korban ez már nem így van, ezért még inkább szükség van arra, hogy a Nők őrizzék önmagukban az otthon Szent tüzét, és fényével melegítsék és éltessék a családot. A nő képes arra, hogy megtartó erőként az otthon szíve legyen..

Jó ideje már annak, hogy a nő családban betöltött munkája alulbecsült, sőt értéktelen. Sajnos a nők többsége is így tekint önmagára és az otthonában betöltött minőségére.
Fontos lenne, hogy a Nő újra felfedezze azt a csodálatos misztériumot, amit csak ő képes a család felé áramoltatni. Amíg ez nem tudatosul benne, addig nem képes a benne lévő tiszta erőket és fényt megélni, és nem képes a család megtartó szeretet ereje lenni..

A másik fontos tűz minőség az életünkben a Szerelem tüze. Ezt a tűz minőséget is folyamatosan táplálni kell, mint minden más tüzet. Ha nem gondozzuk, nem tápláljuk a tüzet – legyen az bármilyen minőségű tűz -, akkor kialszik..

Javaslom, hogy a mai napfordulón szólítsd meg a benned élő Tűz minőséget és emeld szíved középpontjába és sugározd ki magadból a szerelmed, a családod, a gyermeked felé. Akkor is megteheted ezt, ha jelenleg még egyedülálló vagy, hiszen a szívedbe emelt Szerelem-tüzet elküldheted az ép feléd haladó párod felé, hogy mint jelző fény vezesse hozzád lépteit.

.

Egy egyszerű szertartás a napfordulóra:
Gyújts egy gyertyát és/vagy néhány mécsest, és fényét-lángját vezesd a szívedbe és a napfonat csakrádba. Lásd és érezd, ahogy feltölt és kapcsolódik a benned lévő szív- és erőtüzeddel. Lásd, ahogy megnöveszti őket, és azok még ragyogóbbá válnak. Majd ezt a ragyogó tüzet vezesd arra, amerre csak szeretnéd. 🙂

.szerelem

Csodálatos napfordulót és Tűz Úrnője időszakot kívánok Neked!

 

Szeretettel,Majoros Melinda - önismeret nőknekMelinda

 

 „Szakrális Nő Útja” – papnői tanítások, női minőségek. >> Bővebben itt!

  


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .