Tízmilliószoros napi ajándékok Neked! :)

Már jól ismersz, tudod, hogy szívügyem, hogy minél jobban tudjak segíteni az embereknek! Megtapasztalhattad ezt a Bőségben Élek kurzus során is. 🙂

.

A Tízmilliószoros nap alkalmából 3 ajándék
lehetőséggel szeretnék kedveskedni Neked!

.

Nézzük sorban őket!

.

I. Access Bars® 

Ezzel a kezeléssel segítem azt, hogy megszabadulj a rossz beidegződéseidtől, hitrendszereidtől, hiedelmeidtől, félelmeidtől, önkorlátozó mintáidtól, mindentől, amik fogva tartanak és akadályozzák, hogy boldog, egészséges és kiegyensúlyozott legyél!
A Tízmilliószoros napi ajándékom az, hogy Neked a Acces Bars kezelést (90 perc) és az utána lévő kérdésekkel történő tisztítást és elengedést 50% kedvezménnyel adom, azaz 10.000 forint helyett 5.000 forintért. 
Ez az ajánlatom február 29-ig él! 🙂

.

.

II. Szakrális Nő Útja online képzés

A Szakrális Nő útja képzés 36 leckéből áll, azaz 36 alkalommal kellene találkoznunk ahhoz, hogy mindent át tudjak Neked adni!
Egy-egy személyes találkozó díja 12.000 forint lenne, tehát 36*12.000= 432.000 forintra jönne ki a teljes képzés ára + hetente csak egyszer tudnánk találkozni, így nem 3 hónapig, hanem 9 hónapig tartana a tanulás.
.
DE, én ehhez képest az online képzés részvételi díját jóval kedvezőbb értékben határoztam meg.
Az az elméleti és gyakorlati tudásanyag, amit átadok a képzés során jóval többet ér, mint a 432.000 forint.
.
Gondolj csak bele, mennyi időt, energiát, kutakodást, rendszerezést és gyakorlást (mindegyik energetikai és fizikai gyakorlatok kipróbáltam, teszteltem és finomítottam…) igényelne tőled az, ha te is magadtól haladnál végig az úton. Hány évre lenne szükséged hozzá? 
 .
Szóval a 3 hónapos online „Szakrális Nő útja” kurzus részvételi díja, mindössze csak 54.000 forint, melyből most a Tízmilliószoros nap csodájának köszönhetően 24.000 forint kedvezmény jár Neked, így mindösszesen csak 30.000,- forintba kerül! 🙂
 

DE figyelj, mert csak 48 órád van arra,
hogy élj ezzel a lehetőséggel, utána eltűnik,
azaz szerda éjfélig kell döntened!

 
Ilyen ajánlatot legalább egy évig nem fogsz tőlem kapni!
/de lehet, hogy már utána sem, ez a jövő zenéje../
.
jelentkezés gomb-szakrális nő (2)
A megjegyzésrovatba írd be: Tízmilliószoros nap I.
.

Gondolom Te is látod, hogy milyen kedvező lehetőség ez is. 🙂 Az otthonod kényelmében, biztonságában végezheted el, és annyiszor nézed és hallgatod vissza az anyagokat ahányszor csak akarod! 🙂

.

.

.

III. Online Női Csakrakurzus

.

Az elmúlt 3 évben 13 csoportot vezettem végig a csakrák világában. 83 fénylő Léleknek segíthettem az újbóli elindulásban, és abban, hogy egy magasabb szintre lépjenek, ahonnan már saját erőből, a saját fényük által vezetve tudjanak tovább haladni.

.

Ebben az utazásban én is folyamatosan tisztultam és fejlődtem, melynek köszönhetően számtalan új információ csatornázódott le hozzám. Ennek a nagy munkának az eredménye lett az, hogy egy sokkal nagyobb színtérre is elvihetem a csakrakurzust, mégpedig az internet segítségével.

.

Tavaly márciusban indult el az első online csakrakurzus képzés, melyben számtalan videó, hanganyag és kép segítségével segíthettem azon fénylő Lelkek utazását, akik megértek a magasabb szintre való lépésre. Egy év alatt több, mint 80 csodálatos Lélek indult el a csakrák gyönyörű, szivárványszínű spirálján felfelé. Fantasztikus megélések, megható megnyílások és hatalmas tudatosság; ez az, ami jellemzi az Online Női csakrakurzust!

.

Ha Te is hívást érzel, ha Te is eljutottál erre a lépcsőfokra, akkor a mai Tízmilliószoros nap alkalmából az az ajándékom, hogy 17.000 forint kedvezménnyel vehetsz részt ezen a csodálatos utazáson.
Azaz 47.000 forint helyett csupán 30.000 forintért magadhoz veheted ezt a világon egyedülálló spirituális fejlődésedet segítő technikát! 
Részletek és jelentkezés >> Női csakrakurzus

.

Mint tudjuk, valójában a pénz csodálatosan tiszta és fénylő energia, mely a magasabb szférákból érkezett hozzánk, hogy segítse az utunkat, ellásson tanításokkal, és megmutassa a végleteket, és a döntés lehetőségét biztosítsa nekünk.

.

Az, hogy miként jelenik meg az életünkben a pénz, az hogy miként állunk hozzá, visszajelzés arról, hogy hogyan tudunk viszonyulni az energiákhoz, és a duális világban mit látunk meg, mit engedünk valósággá válni a 3 dimenziós életünkben.

Az első 3 csakra tanításai közé tartozik a pénzhez való viszonyunk, mely majd a szívcsakra szintjén teljesedik ki, a felsőbb csakrák által érkezett tiszta fény impulzusok által. Sokat fogunk erről tanulni a csakrakurzus során.

Amennyiben érzed a hívást, és neked is itt van a helyed, akkor kattintva a lenti gombra és regisztrálj be.

.

jelentkezés gomb-csakrakurzus (2)

A megjegyzésrovatba írd be: Tízmilliószoros nap II.

Ezt az ajándékot február  24. szerda éjfélig rendelheted meg! 🙂

Szeretettel,
Melinda