Teremts jobb jövőt magadnak

Hogyan transzformáld a tudatalattid? 

 

Kulcs a benned lévő teremtő erőkhöz

– 6  tudatalattit átalakító, gyakorlati videó –

 

Sok nő küzd az állandó fáradtsággal és túlhajszoltsággal, mely igencsak megkeseríti az életüket, a mindennapjaikat – lehet, hogy ezek az érzések számodra is nagyon ismerősek.

 

Sajnos feszül bennünk egy jó nagy adag megfelelés és teljesítmény kényszer. Jók akarunk lenni nőként, anyaként és sikereket akarunk elérni a munkánkban is (legyen az alkalmazotti vagy vállalkozói szféra)

 

Ugyanakkor vágyjuk a párunk, a családunk, a barátaink és munkatársaink elismerését, dicséretét. Vágyjuk, de nem tudjuk megteremteni és befogadni sem és ez bizony igen-igen frusztráló.

 

HIDD EL, TELJES MÉRTÉKBEN MEGÉRTELEK!

 

Nem is olyan rég, én is mély vágyakozást, sóvárgást és sokszor keserűséget éreztem, mert nem olyan volt az életem, mint amilyennek megálmodtam.

Hiába nyújtottam a legjobbat, úgy éreztem, hogy  sem a magánéletemben, sem a karrieremben nincs meg az az eredmény, amire vágytam.

 

DE EZ MA MÁR MÁSKÉNT VAN! 🙂

 

» Felismertem azt,hogy mik azok a szokások, nézőpontok és hitrendszerek, amik megnyomorítják az életemet.

» Rájöttem, hogy hol voltak a buktatók, a hiányzó láncszemek, így a munkámban is és a magánéletemben is megjelent az öröm, és az elégedettség!

» Rájöttem arra is, hogy miként dolgozzak eredményesebben, jóval kevesebb idő és energiabefektetésre legyen szükség.

 

SZÓVAL 

 

 Egyre kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, boldogabbá váltam.

 A munkámba a szabadság, az eredményesség és a bőség jelent meg.

 Jelenleg a karrierem és a pénzügyi céljaim következő szintjének megvalósításán dolgozom töretlen önbizalommal, lelkesedéssel és sikerrel.

 Élvezem az időt, amit önmagamra, a családomra és a karrieremre fordítok. Nyitottá váltam a világra, új barátokra és üzleti kapcsolatokra tettem szert.  

 

 

Életem és tanításaim egyik központi témája a kényelem és az örömmel, könnyed megengedéssel megélő anyagi szabadság és biztonság, mely magában foglalja a felhőtlen jókedvet és az élet élvezetét is. 🙂

 

 

 

AZ ÉLETÜNK AKTUÁLIS SZÍNVONALA

 

Az életünk aktuális színvonala – egészség, párkapcsolat, pénz, karrier, stb. – mindig megmutatja, hogy hol is tartunk a személyes teremtő erőnk tudatos használatában. 

 Éberekké tudunk válni arra, hogy mikor szűkül be a megengedésünk az éberségünkhöz képest, és ez nagy áldás, hiszen ennek köszönhetően mindig választhatunk mást, és teremthetünk számunkra jobbat és nagyobbat.

Az én életem is büszkélkedhet számos szűkösségben elszenvedett, nyögve-nyelős szakasszal, melyeknek köszönhetően rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. DE eljutottam odáig és büszkén elmondhatom, hogy jó ideje már csak azzal foglalkozom, ami szívemet-lelkemet úgy isten igazán megmelengeti, és bizony kényelmesen meg is élek – csak ebből.

Ami még szintén védjegyemmé vált – úgy születésemtől fogva 😀 – hogy leküzdhetetlen vágyat érzek arra, hogy hozzájárulás lehessek minél több embernek ahhoz, hogy ők is megélhessék azt, amit én, és életük könnyed és tudatos teremtőjévé váljanak. Természetesen mindezt könnyedén és örömmel. 😉

Igen, a Te életedben is a választásaid hoz mozgásba mindent. Most is, ebben a pillanatban is választasz – nincs olyan pillanatod, amikor ne tennéd.

A kérdés az, hogy mit választasz, és hogy azt éberséggel és tudatossággal teszed-e vagy sem?

Az, amiben most benne vagy – legyen az számodra jó vagy rossz – a választásaid eredménye.
Nem mások tehetnek róla – bármennyire is jól esne másokat hibáztatni érte. Igen, mindenki hozzájárulás az életedhez – így vagy úgy -, de rajtad múlik, hogy mindezekből mivel azonosulsz, miknek engeded meg, hogy valósággá váljanak számodra!

.

 

HOGY HOGYAN TUDSZ JÓL VÁLASZTANI?

Hogyan tudsz úgy választani, hogy az számodra a vágyott életet hozza el?
Nos ezt tanulod meg ennek a 6 videónak a segítségével. 🙂 

 

.
Amikor érdekes, új, eddig nem ismert nézőpontokat kapsz, amelyekkel könnyedség és tudatosság áramlik be az életedbe, egyszer csak azt veszed észre, hogy mindenféle különösebb szenvesztés nélkül ezek az új nézőpontok gazdagon termő csodakertté alakulnak az elmédben és a szívedben. A gyümölcse és termése pedig a két kezeddel tapintható, érezhető fizikai valósággá válik.

 

Több, min 10 éve foglalkozom emberekkel egyéni és csoportfoglalkozások keretein belül és eddig mindig azt tapasztaltam, hogy rendbe kell tenni az alapokat.

 

Az önbizalom, önértékelés, önszeretet témakörében lévő elakadások bizony visszatérő, sőt igen makacsul ragaszkodó vendégek azoknál is, akik régi motorosoknak számítanak az önismeret és önfejlesztés útján.

Igen, felemelő érzés lenne végre azt mondani, hogy „ezen már túl vagyok, végre letettem a terhet” de az élet nem ezt mutatja. Lehet, hogy más díszletek között, de újra elénk teszi azt, amit nem oldottunk fel és meg.

És azok a hiányosságok, amik ezeken a területeken vannak, komoly gondokat és keserű kudarcokat okoznak!

 

6 ALKALOM 6 TANÍTÓ, GYAKORLATI VIDEÓJA


Ezt a 6 alkalmat úgy alkottam meg, hogy azok is tudjanak csatlakozni, akik távol élnek Budapesttől, és azok is meg tudják nézni a videókat, akik később találnak rá erre az életet megváltoztató lehetőségre. Mindegyik alkalomról videó felvétel készül – amin csak én vagyok látható 😉 – és amit online, egy zárt felületen lehet megnézni.

Mindegyik videó korlátlan ideig elérhető azok számára is, akik online csatlakoznak hozzánk, és azok számára is, akik személyesen vesznek részt a foglalkozásokon.

 

➡️ Kiknek ajánlom ezt a 6 alkalmat?

Azon nőknek, leendő vagy már vállalkozó nőknek:

» akik növelni kívánják magabiztosságukat,

» akik életminőségük javítását és megerősítését tűzték ki célul,

» akik át kívánják lépni az eddigi pénzügyi és siker korlátjaikat

» akik életük tudatos teremtői, irányítói akarnak lenni

» akik nem akarják többé hagyni, hogy a másoktól átvett negatív hitrendszerek teremtsék az életüket

és mindezt nőiességük megélésével, életterületeik harmonizálásával kívánják megvalósítani, könnyedén, némi humorral vegyítve ;-).

 

Mindazt, amit a csoportfoglalkozásokon átadok és tanítok azt a saját életemben sokszorosan kipróbáltam, és általuk értem el minden jelentős eredményemet. Nem tanítok semmi olyat, amit ne próbáltam volna ki gyakorlatban, és amit ne alkalmaznék a mai napig sikerrel és igen látványos eredménnyel az életemben.

 

Csatlakozz te is az Élet Öröm következő csoportjához és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik hozzájárulnak életed minőségének emeléséhez, és akikkel egy irányba haladtok!

 

Archivált képzés, már nem rendelhető.

 

NÉZZÜK A 6 VIDEÓ TÉMÁJÁT

 

Első alkalom: 

Alapok

– kiindulási pont az ÉN
– Öngondoskodás
– Önszeretet
– Önértékelés
– Önbizalom
– kapcsolatom önmagammal, a testemmel ⇒ Mi köze van a bőséghez és a rendelkezésemre álló pénzmennyiséghez?
– Access a tudatosság művészete
– Energiahúzás különböző módozatai, amivel magamnak is és a gyermekemnek is tudok segíteni a könnyed, örömteli élet megteremtésében. (stresszkezelés, izgulás, lámpaláz, mások Ítéleteinek és elvárásainak blokkolása)
– Hogyan tudom átadni a gyermekemnek mindazt a tudást, ami nélkülözhetetlen a boldog és eredményes élet megteremtéséhez.

A gyermekeinkkel való kapcsolat és a példa amit mutathatunk nekik és technikák, amiket átadhatunk neki, központi témája volt ennek a találkozónak. 

A találkozó 2×1 órás videóban lett rögzítve. A bemutatkozókört és a szüneteket nem rögzítettem, így a színtiszta, esszenciális tudást kapod meg. ? 

Nézz bele az első alkalom videóiba.

 

 

Második alkalom: Az Elme

Alapok

– az Elme ⇒ A barátunk vagy az ellenségünk?
– a tudatalatti és a titkai ⇒ Mit tudsz velük kezdeni?
– hitrendszerek, nézőpontok
– Mimikri – azaz hogyan kopizod át mások életútját, ítélteit, félelmeit, negatív eseményeket teremtő nézeteit?
– Miként tudod kitakarítani őket ? -> Nélkülözhetetlen hozzá: a jó kapcsolat önmagaddal, a testeddel..
– folytattuk az Access technikáival való ismerkedést és természetesen gyakoroltuk is

 

Nézz bele az első alkalom videójába.
A teljes videó hossza: 1 óra 47 perc.

 

 

Harmadik alkalom: Az Elme

Haladó szint  

– az Elme – Haladó szint. ⇒ Mik azok a titkok, amikről eddig biztos nem tudtál, így a használatuk sem ment?
– A kérdésekben rejlő erő és hatalom. ⇒ Ha az életed nem olyan, amilyennek valójában szeretnéd, akkor eddig biztos, hogy pusztítottál velük, teremtés helyett!
– Blokkok és hitrendszerek feloldása + saját Erőt adó, teremtő kérdéseid megalkotása.
– Az előző alkalommal megtanultad, hogy mi az a MIMIKRI és hogyan tudsz megszabadulni az így felvett korlátozó hitrendszerektől. MOST pedig azt is megtanulod, hogy hogyan fordítsd a javadra és olyan – téged támogató – nézőpontokat, hitrendszereket vegyél át, amikre mindig is vágytál! (önbizalom, készségek, képességek… stb.  )
– Megnéztük azt is, hogy miként tudod jól kezelni az elvárás nehéz és korlátozó energiáit.
– Pénz, mely a jólétünk alapja. ⇒ Blokkok és elakadások, amikkel távol tartottad eddig magadtól és ezek feloldása.
+ megtanultuk megtisztítani a pénztárcánkat és a benne lévő pénzt a szúrós, szegénységtudat és egyéb korlátozó energiáktól, nézőpontoktól (sokat nevettünk közben )
– Hogyan fordítsd javadra az energiahúzást? – sokféle módon tudod használni 😉

 

Nézz bele a videóba.
A teljes videó hossza: 2 óra 17 perc.

 

 

Ez a rész, kimondottan a pénzről szól. 🙂

 

Negyedik alkalom: Pénz és halogatás  

– folytattuk a Pénz témakörében lévő elakadások és korlátozó hitrendszerek feltárását és feloldását
– hogyan találj egyszerű és könnyed ötletet, a pénz és a bőség megteremtésére (mondok is ilyen lehetőségeket, aki szeretné meg is valósíthatja 🙂
– beszéltünk a manipuláció energiájáról, minőségéről és arról, hogy hogyan kerülj ki a hatása alól és hogyan használd megfelelően
– halogatás a nagy MUMUS ⇒ nézőpontok, hitrendszerek tisztítása, amikkel előidézed

– miértek, gátló motivációk
– a halogatás és az önértékelésbeli elakadások közötti összefüggések és kitisztítása
– Erőt adó, teremtő kérdések és mondatok megalkotása, hogy soha többé ne halogass. 😉

 

 

Ötödik alkalom:

– célok, célkitűzés ⇒ Hogyan is kell? Milyen félelmek akadályozzák, hogy könnyedén meg tudd tenni?
– célmegvalósítási képességek -> Neked vajon megvan mindegyik?
– jövőkép behatárolása -> hogyan kell

– célok, célkitűzés fortélyai ⇒ Az ehhez a témához kapcsolódó blokkok és kudarcok kitakarítása.
– a teremtésünkben lévő hullámvölgyek – miértek és a megoldások
– Az elménk titkai 😉 

 

Hatodik alkalom: 

– Érvek és ellenérvek ⇒ Amikről eddig nem is tudtad, hogy léteznek, de szabotálták az életedet.
– Az ellenérvek feloldása, kitisztítása.
– 2019-es évedre kitűzött céljaid fixálása és megerősítése. ⇒ Erőt adó, teremtő kérdések (ezeket a kérdéseket könnyedén át tudod alakítani bármelyik évre 😉 )

 

A videó felvételek korlátlan ideig elérhetőek!

 

Technikai információk még egyszer összefoglalva:

» 6 alkalommal találkoztunk, szombatonként 17:00-től 20:00-ig
» mindegyik alkalomról videó készült (csak én leszek látható a videókon)
» a videók mind az online, mind a személyes találkozókon résztvevők számára hozzáférhető egy zárt, jelszóval védett webfelületen
» mindegyik videó korlátlan ideig elérhető, és végtelen számban megnézhető 😉

 

A 6 VIDEÓ egyösszegű fizetés esetén: 45.000 ft.

Fürgén fizetőknek ajándékba adom a Tudatos Teremtés Önfejlesztő csomagot, melynek értéke 9.500 ft.
Fürgén fizető az, aki a megrendelését követően 1 banki napon belül elutalja a 45.000 forintot. 

 

A 6 VIDEÓ teljes díja részletfizetés esetén: 55.0000 ft.  (2 x 27.500 ft.) 

» Az első részlet beérkezése után azonnal hozzáférést kapsz az első 3 videóhoz. 

» A második részlet beérkezéséi határideje a regisztrációtól számított 3. hét hétfője.

 

 

Megrendeléshez kattints ide!

 

Archivált képzés, már nem rendelhető.

 

 

Várlak sok szeretettel!

Melinda