Blog
Te könnyen be tudod fogadni a pénzt?

25

ápr

0

comm

Access

Category

Te könnyen be tudod fogadni a pénzt? .

Posted in: Access

Állandó téma a mindennapjainkban pénz. Szinte mindenki többet szeretne belőle kapni az, akinek kevés van, azért akinek sok van, az pedig még többre vágyik. A pénzteremtéssel kapcsolatosan végeláthatatlanul sok videó, tisztítás és előadás születik nap, mint nap. Számos eszköz kínálkozik hozzá, hogy ha nagyobb anyagi bőséget szeretnél az életedben.

Falak le!

Az Accessben sokszor hangzik el, hogy engedd le a falaidat. Felhúzott falakkal nem lehet befogadni. Amit kértél lehet, hogy ott dekkol már egy ideje a kapuban, de mivel be van, zárva nem tud bejönni az életedbe. Ha leengeded a falaidat és kitágulsz az világmindenségnél is nagyobbra az ítéletek apróra zsugorodnak gyakorlatilag láthatatlan méretűre és megnő a befogadásod. Végtelenség van, megengedés és befogadás. Próbálj meg minél többet ebben a térvben tartózkodni és minél többet gyakorlod annál könnyebben fog majd menni.

Milyen nézőpontjaid vannak a pénzről?

Legyél saját magaddal kíméletlenül őszinte. Nem számít, hogy most mit gondolsz, a pénzről Nem számít, hogy azt gondolod, hogy visszataszító és mocskos, vagy, hogy a gazdagok mind csalók. Mindez nem számít. Ami számít, hogy ismerd, el mit gondolsz most és fogadd el, hogy ha több pénzt akarsz, akkor ehhez el kell engedned minden olyan nézőpontot amely, akadályozza a pénz beáramlását az éltedbe. A pénz az örömöt követi. Ha te utálod a pénzt, akkor nem fog hozzád menni. ahhoz fog menni aki szereti. Engedd el a korlátozó nézőpontjaidat! Ebben az Access tisztító mondat is segít.

Nézz rá ŐSZINTÉN a pénzzel kapcsolatos nézőpontjaidra

Nagyon fontos az őszinteség. Mindegy, hogy másnak nem mondod el! Nem is kell. Magaddal viszont légy teljesen őszinte. Meghökkentő lehet? Esetenként egyenesen hajmeresztő? Igen. Előfordul. De amint magaddal őszinte vagy, és látod, hogy mi zajlik, megvan az esélyed arra, hogy mást válassz.

Az is lehet, hogy mindaz, amit a pénzről gondolsz nem is tied. Kihez tartozik? Igazság a tied? Ha nem akkor küldheted is vissza feladónak szeretettel és tudatossággal együtt. A legtöbb nézőpontot a pénzzel kapcsolatosan a szüleinktől a környezetünktől vettük át, ami nem jó, rossz csak ez van. Ha ezek nem támogató nézőpontok, akkor, amíg nem engedjük, el őket addig nem tud több pénz beáramlani az életünkbe. Access Bars kezelésekkel növelheted a befogadásodat.

Vannak beszilárdult nézőpontjaid a pénzről?

Van a világban néhány beszilárdult nézőpont, hogy a pénzből kevés van, meg kell érte küzdeni, nagyon kell rá ügyelni, be kell osztani stb. Amíg az a nézőpontod, hogy kevés van belőle és nehezen lehet hozzájutni addig pontosan ezt, fogod teremteni. Amint többet teremtesz belőle mindig történni fog valami, ami elviszi, hogy biztosan visszatérj oda, hogy számolni kelljen. Ha elmered hinni, hogy, van, pénzed akkor tud belőle több manifesztálódni a te valóságodba.

Kérj és kapsz

Gyermekként leszoktatnak arról, hogy kérj Már megint telhetetlen vagy, ne követelőzz! Ezt most felejtsd el és kezd el kérni és ne legyél szerény. Sokat kérj, ne csak annyit hogy éppen elég legyen. A pénz szereti, hogy van feladata. Adj feladatot neki. például befektetheted a félretett 10százalékodat. Küld el, hogy csináljon neked még pénzt. Kérd meg az világ minden molekuláját, hogy hozzanak neked pénzt. Ha további kérdéseid vannak a témában itt összegyűjtöttem neked néhánra a választ.

 

Az űrlap alja


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .