Blog
Szertartás vs Tudatos teremtés

05

ápr

0

comm

Szakralitás

Category

Szertartás vs Tudatos teremtés .

Posted in: Szakralitás

? Többetekben felmerült kérdésként, hogy miért kell szertartás és hogyan jön össze a tudatos – elméből érkező – teremtés és a szakralitás.

MIÉRT KELL SZERTARTÁS

Először is, semmit sem kell. 🙂
.
Viszont ha választod a szertartások erejét, akkor egy olyan áldást és teremtő minőséget hívsz meg az életedbe, ami 1000x-sen megkönnyíti az életedet.
A szertartások során nem csak az oda meghívott és jelen lévő minőségekkel kapcsolódsz és invitálod tovább az életedbe, hanem saját magad olyan részeivel is felveszed a kapcsolatot, amivel addig nem, ami addig a homályban volt.
.
➡️ Ekkor megtapasztalod azt, amire mindig is vágytál:
jóval több vagy és jóval többminden van benned, mint amit eddig tapasztaltál és éltél.
.
A szertartások sokfélék lehetnek:
⚜️ egyszerű
⚜️ bonyolult
⚜️ rövid
⚜️ hosszú
⚜️ egy témáról szóló
⚜️ több témáról szóló
⚜️ teremtő
⚜️ elengedő
⚜️ ünneplő
⚜️ beavató
⚜️ stb.
 
? A szertartások egyik legnagyobb ereje és ajándéka az, hogy tudatosan kapcsolódsz olyan minőségekkel, amikkel máskor nem. Ezek hatalmas erőt és tudatosságot képviselnek.
.
És itt jön be a második kérdés, hogy a tudatos teremtés – az elméből jövő teremtés – miként kapcsolódik össze a szakralitással.
.
Réges-régen szándékosan szakították ketté a Szakralitás (Lélek) és a Tudatos – az elménk által megtámogatott – teremtés (Szellem) minőségeit. Ennek köszönhetően könnyedén elvették tölünk az erőnket, hiszen vagy csak az egyik pillért vagy csak a másik pillért használtuk, melynek köszönhetően a az életünk teremtése és irányítása mindig kibillent és rosszul sikerült.
.
De nem csak ennek a helyreállítása miatt hív a szertartások ereje. Minden Nőben ott szunnyad egy PapNő, aki régóta várja már, hogy újra felébredhessen és a Tudatosságba emelkedhessen.

❗️ MOST GONDOLJ BELE:

» mi lenne ha az elmédben lakozó tiszta teremtő erőt a fókuszod erejével tudatosan irányítanád
» mi lenne, ha a gondolataid tiszták lennének és nem szennyezné be őket a kétely, a kishitüség, az önhibáztatás, a megfelelési kényszerek és egyéb más korlátok
» mi lennne, ha az intuíciód soha nem kérdőjeleznéd meg
» mi lenne, ha a testedben és az energiarendszeredben (csakrák, aura) lévő erőket, tudatosságot ismernéd és könnyedén használnád
.
Érzed, érted amit mondani akarok?
⬇️
Ezért van szükség arra, hogy mind a Szertartások (Szakralitás), mind a Tudatos teremtés (Elme erők) harmóniában működjön az életedben, és TE légy ennek a két hatalmas minőségnek a tudatos irányítója. Mert bizony most is használod mindkét erőt, csak nem a javadra fordítod őket, hanem hagyod, hogy a külső ítéletek, nézőpontok és korlátozó megfélemlítő hitrendszerek befolyásolják azt, ahogy csinálod.
.
.
Április 6-án szombaton fogok tartani egy Szertartást, ahova nagy szeretettel hívlak.
.
Gyere és tapasztald meg a saját bőrödön mindazt, amit leírtam.
A Szertartás és a beszélgetős női kör adományos. ?
.
.
Ha pedig szeretnél elmélyedni
a Szakrális Nő Útjában,
akkor ezt ajánlom Neked:
⬇️
.

.

Szeretettel,

Melinda

.

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .