Blog
SorsFordulat a Szerelemben

16

ápr

0

comm

szerelem

Category

SorsFordulat a Szerelemben .

Posted in: szerelem

Ha én a szerelemre gondolok, akkor nekem nem a rózsaszín ködbe burkolózó minőség jelenik meg. Nem. Sokkal inkább egy olyan létezési forma, ahol a teljesség, az éberség és az önazonosság van jelen. A szerelem nem csak a társ iránt nyilvánul meg, hanem a lét iránt is, és önmagam iránt is.

SZERELEM = ÉLET

 

A szerelem jóval több, jóval túlmutat a hormonok féktelen táncán. A Szerelem az életet létrehozó és megtartó 5. Elem. Benne és általa csúcsosodik ki a 4 elem tanítása, harmóniája, tudatossága.

A szerelem a létünk egyik legcsodálatosabb lehetősége, ajándéka. Általa olyan beavatási szinteket léphetünk meg, amit máshogy nem tudunk.

Gyönyör, Tudatosság, Kapcsolódás.

Test, Lélek, Szellem, Energiatestek.

Amikor Férfi és Nő egy térben teljes figyelemmel és éberséggel vannak jelen egymásért, akkor a Szerelmeskedés felül emelkedik a testi kielégülést hozó szintről egy olyan tudatosság térbe, ahol az orgazmus több lesz, mint rövid gyönyör kisülés.

A tudatosság teréből születendő orgazmus és gyönyör tápláló, életenergiát transzformáló, tudatosságot tágító, egységélménnyé változik.

Ahhoz, hogy erre a szintre el tudjunk jutni, tanulásra (emlékezésre) van szükség.

Meg kell tanulnunk:

» kik is vagyunk valójában
» hogyan működik a testünk
» hogyan kell tudatosan kapcsolódni női szerveinkhez és együtt dolgozni velük
» hogyan kell elengedni, feloldani a testünkben hordozott fájdalmakat, sérüléseket
» hogyan működik az energiarendszerünk
» miként tudjuk mozgósítani és használni energiáinkat
» milyen játszmákat működtetünk és azokat hogyan oldjuk fel
» milyen korlátozó nézőpontokkal, hitrendszerekkel azonosultunk, és amikor felismertük őket, akkor törölni kell őket

Vágyjuk a szerelmet, mindennél jobban, de ha nem tesszük meg azokat a lépéseket, amik ahhoz kellenek, hogy fogadni tudjuk, élni tudjuk, akkor csak az örök sóvárgás és az újabb és újabb csalódások jönnek.

Igen, tennünk kell azért, hogy megváltozzon az életünk és letegyük mindazt, ami nem szolgál minket, amikkel csak fájdalmat, kudarcot és kellemetlenségeket teremtünk.

Tudom

⇒ sokan óckodnak az önismereti úttól és attól, hogy változtassanak
⇒ és olyan is van, hogy azt gondoljuk, már eleget tanultunk mindent tudunk

Mindkét esetben saját magunk ellenségei vagyunk. Ha azt szeretnéd, hogy az életedben megtörténjen a SorsFordulat, akkor azért tenned kell. 

⇓⇓⇓

Annak ellenére, hogy 10 éve tanítom a női önismeret mindegyik ágát, a mai napig én magam is tanulok (elméletet is, gyakorlatot is), és folyamatosan engedem el mindazt, ami nem értem van, és választom a tudatosságot az éberséget és az ezekből fakadó cselekvést.

Életek óta járom ezt az utat és tudom, hogy minden egyes alkalommal, amikor azért teszek, hogy letegyem azt, ami nem én vagyok az Életet, az Örömöt, a Tudatosságot választom.

⇓⇓⇓

.

Papnőmesék – részlet
ˇ
Segíts Nőtársaidon, légy megtartó, támogató erő, és erre a küldetésetekre emlékeztesd a többieket is. – súgta Nadja, miközben végignézett Papnő társaimon.
ˇ
7 év telt el, mióta együtt tanul ez a női kör. Minden egyes év a felfelé emelkedő spirál egy-egy szintje, amikre majd vissza kell emlékeznünk.
ˇ
Tudjuk mindannyian, hogy amit most egyetlen év alatt tanultunk meg, ahhoz egy teljes élet fog kelleni, hogy újra aktiváljuk.
ˇ
Óriási a súly és a felelősség: 7 év tudása, 7 jól megélt élet alatt tud felszínre emelkedni a feledés homályából… és hogy hány félresiklott élet lesz közben, azt nem tudjuk…
ˇ

Szeretettel,Melinda

 


 

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .