Blog
Sok dologgal bántjuk magunkat

28

okt

0

comm

önismeret

Category

Sok dologgal bántjuk magunkat .


Mi nők sok dologgal bántjuk magunkat. Az első és legrosszabb az, hogy nem szeretjük önmagunkat. A rák és a különféle ciszták és méh elváltozások is egyfajta gondolati és érzelmi minták, amiket magunknak teremtettünk. Általuk valósítjuk meg az önbüntetést és a vezeklést minden olyan dologért, ami miatt bűnösnek érezzük magunkat. Ezen a területen őrizzük a párkapcsolati és a szexualitással kapcsolatos fájdalmainkat is, melyek megakadályozzák, hogy befogadjuk és megéljük a szerelmet, a boldogságot.

A jó hír az, hogy van megoldás és képesek vagyunk mindezen sérüléseket feloldani, elengedni. A tudatos méh, lelki és női energetikai munka által, tovább tudunk lépni, meg tudunk gyógyulni.

Nincs mire várnod, kezd el most!

Az idő, az élet folyama megállíthatatlanul halad előre!  
 .
Minden egyes nappal elveszíted a lehetőségét annak, hogy a következő napod már boldogabb legyen. Minden tétlenül töltött nappal, növeled a tested és a lelked szenvedésének mértékét. Tenned kell, cselekedned kell, mert más ezt nem tudja helyetted megtenni. Én csak abban tudok neked segíteni, hogy nyitok egy biztonságos teret, ahova csatlakozhatsz, hogy női sorstársaiddal közösen vedd át tőlem mindazon tanításokat, melyekkel meg tudod gyógyítani a benned lévő szenvedő Nőt!
.
Ne habozz, tégy Önmagadért, az Életedért, a Boldogságodért!
Élet Öröm - Majoros Melinda
Szeretettel,
Melinda

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .