Blog
Segítői szakma és a pénz

31

júl

0

comm

önismeret

Category

Segítői szakma és a pénz .

Posted in: bőség önismeret

 

Az egyik legnehezebb téma a Női körvezető képzéseimen a pénz.

Rengeteg ítélet, félelem, elutasítás, düh és szégyen kapcsolódik hozzá. Egyszerűen a tanítók/segítők nagyon nagy százaléka nem akar vele foglalkozni, nem akar tudomást venni róla…. az, hogy tudatosan kapcsolódjanak vele, az már az agyrém kategóriájába sorolódik.

Amikor arról beszélek, hogy a sikeres női körvezetéshez – de bármilyen segítői munkához – elengedhetetlenül hozzá tartozik az, hogy a pénzzel barátságot kössenek, a totális pánik és elutasítás jelenik meg a térben.
Azt is mindig elmondom, hogy ha ez nem történik meg, akkor állandóan szabotálni fogják a saját női körük létrejöttét, eredményességét – és ez mindig így is van.

Hiába van meg bennük a küldetés tudat, a tenni akarás, a segíteni vágyás, a női körvezetők ezen a ponton saját maguk alól rúgják ki a lábukat.
(Csendben megsúgom neked, hogy a pénz elutasítása mögött az önértékelés problematikája áll, mint egyik gócpont…)

 

Na de közelítsük meg ezt a témát egy kicsit más szemszögből! 😉

Elöljáróban csak gondolatilag engedd meg magadnak, hogy a pénz energia és óriási hozzájárulás a világnak, ami értéket és tudást hordoz magában.

 

Tetszik nem tetszik, a mai társadalomban a pénz hatalmas erővel bír, az életünk szinte minden területére kihat.
(Mindent, ami most ellenállásként és magyarázkodásként feljött benned, kérlek tedd félre, hogy segíteni tudjak neked)

Épp azért, mert ilyen nagy befolyást adtunk neki, képes arra, hogy motiváljon bennünket.

Amikor valaki úgy dönt, hogy változtatni akar az életén és tanácsadóhoz, segítőhöz fordul, nagymértékben meghatározza az eredményt az, hogy mindez mennyibe fog kerülni neki.
A tényleges változást és a tanultak alkalmazását a ráfordított összeg mértéke hatványozottan befolyásolja. Minél olcsóbb valami, annál értéktelenebbé válik.

Gondolj csak bele:

Van egy önismereti könyv, amiben benne van a tuti tipp a boldog élethez.

» Ha ingyen jutsz hozzá, nem igazán fog értéket képviselni számodra és kicsi az esélye annak, hogy tanulsz belőle (természetesen vannak kivételek).

» Ha fizetsz érte 5.000 forintot, akkor már vigyázni fogsz rá, és talán el is kezded olvasni.

» Ha fizetsz érte 100.000 forintot, akkor már egy olyan kategóriába kerül, ahol érték is és tudás is, és elkezded alkalmazni a benne lévő hasznos tanácsokat, technikákat.

Ugyan arról a könyvről, ugyanazokról az információkról van szó, mégis, ha nem adsz érte pénzt, vagy csak keveset, akkor értéktelenné válik a számodra.

 

Ugyan így van ez a szolgáltatásokkal (tanácsadás, női kör, Bars kezelés stb.) is.
Az illető változási szándékát és befogadási készségét hatványozottan megnöveli az, ha megfizeti az értékét. (Ez saját tapasztalat is 😉 )

 

Tedd fel a kérdést magadnak:

Mekkora az az összeg, ami hozzá segíti a hozzám fordulót ahhoz, hogy könnyedén képes legyen befogadni mindazt, amit adni tudok neki, hogy valódi hozzájárulás lehessek neki? 

Természetesen ahhoz, hogy erre a válasz könnyedén megérkezzen nem árt letisztítani mindent, ami a pénzzel, a bőséggel, az elfogadással kapcsolatban blokk-ként van benned – tudatalatti programok, hitrendszerek, mások ítéletei és nézőpontjai, önértékelési gondok és még néhány finomság.

Ezt a témát alaposan végig járjuk és kitisztítjuk a 3 hónapos online Bőség és minőségi élet mentor program során.

 

De valójában ennek az egésznek ez csak az egyik fele!!!
Most jön a másik! 😉

Az egy dolog, hogy a hozzád fordulónak szüksége van arra, hogy meg legyen támogatva a befogadása és a változni akarásának a képessége, de arra is szükség van, hogy TE is fogadd azt, amit képviselsz, amit a másik életében el tudsz érni, amit képes vagy invitálásként megjeleníteni!

Szóval:

Mekkora az az összeg, ami hozzájárulás ahhoz, hogy képes legyél fogadni és tovább adni mindazt a tudást, erőt, energiát és változtatási képességet, aki te magad vagy? 

 

Tudd:

TE vagy az invitálás, te vagy az átalakító erő, te vagy a hozzájárulás, ami a másik életébe képes elhozni a változást.
No nem azért, mert te cselekszel, te gondolkozol helyette, hanem azért mert inspirációvá válsz, élő, lélegző tudássá, információvá, amit továbbítani tudsz neki.
De ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, Neked is fogadnod kell mindazt, aki, ami vagy.

 

Íme 3 kérdés, ami robbantja az eddigi szűk korlátjaidat:

» Mekkora az az összeg, ami hozzá segíti az illetőt ahhoz, hogy könnyedén képes legyen befogadni mindazt, amit adni tudok neki, hogy valódi hozzájárulás lehessek neki? 

» Mekkora az az összeg, ami hozzájárulás ahhoz, hogy képes legyek fogadni és tovább adni mindazt a tudást, erőt, energiát és változtatási képességet, aki én vagyok? 

» Mekkora az az összeg, amit el kell kérnem ahhoz, hogy mindketten tudjuk fogadni azt a változást, ami lehetséges?

 

Még egy jó tanács a végére 😉

Soha ne agyalj azon, hogy amit adsz az jó-e, hasznos-e, mert azzal azonnal kinyírod az inspirációdat! Légy éber, légy kérdésben, légy valódi Önmagad és akkor mindig azt fogod adni, ami a legnagyobbat teremti!

Mindezekről rengeteget tanulhatsz (elmélet és gyakorlat) a 3 hónapos online Bőség és minőségi élet mentor programban. De nem csak tanulod, hanem minden korlátozó, akadályozó nézőpontodat, amik eddig közéd és a sikered közé állt, kitisztítjuk. 🙂

 

Ennek a témának a megírásához az inspiráció
– már nagyon itt volt az ideje 😀 –  Palacskó Andráson keresztül érkezett.
Köszönet érte!

 

Szeretettel,

Melinda

 

Hogyan vezess női köröket online képzés

Bőség és minőségi élet 3 hónapos online mentor program

A helyek fogynak…
A Platina csomagból már nincs, a Gold csomagból pedig 1 db. van, a kedvezményes Silverből pedig 7 db. 
A Silver csomag az első 10 jelentkezőnek 32.000 Ft. Utána már csak a teljes áron lesz elérhető, 64.000 forintért.

Ha sokáig vársz…. 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .