Blog
Pénzteremtés az Access eszközeivel

30

okt

0

comm

bőség

Category

Pénzteremtés az Access eszközeivel .

Posted in: Access bőség

A pénz, a bőség egy olyan örök téma, amivel mindenkinek van valamilyen elakadása.

Elétünknek ez az egyik olyan szegmense, ami állandó figyelmet követel. Sokszor nehéz, aggodalmas, sőt elkeserítő érzéseket generál és azt érezzük, hogy egy feneketlen lyukat éget a mellkasunkban.

DE mi van akkor, ha ez lehetne másként, ha megjelenhetne a könnyedség, az éberség és a lehetőségek…?

Mi változhatna az életedben, ha a negatív gondolatfolyamok helyett ezekkel a kérdésekkel indítanád minden napodat?

 

⇒ Mit teremthetek, mit választhatok ma, ami azonnal örömöt és pénzt hoz nekem?
⇒ Mi az az energia, térűr, tudatosság, választás és varázslat, ami sokkal több, mint elégendő pénzt teremt a számomra?
Mi kell hozzá, hogy teljes könnyedséggel túlteremtsem magamat?

Mi változhatna a pénzügyi valóságodban, ha ezeket a kérdéseket még az előtt feltennéd, mielőtt kibújsz reggel az ágyból?

Ha minden csupán választás kérdése, akkor miért ne választanád, hogy minden egyes nap teszel azért, hogy örömteli és bőséges életben legyen részed.

Sok éven át sokféle módszerrel dolgoztam magamon, az önismeretemen, a befogadásomon. Számos módszert ismertem meg, tanítottam és használtam, de a leghatékonyabbnak ezek közül az Access Consciousness bizonyult.

A legnagyobb ajándéka a könnyedség és az állandó kérdésben levés. 😀
Soha semmi nem végleges, mindig van egy újabb kérdés, ami megnyit egy újabb lehetőséget – teljes könnyedséggel.

Mi az a nézőpont, amit ma megváltoztathatok?

Minden eszköz, amit az Access használ számodra is elérhető.

Ahhoz, hogy megváltozzon az életed és a jelenlegi körülményeid, a már régóta meglévő – szűkösséget erősítő – nézőpontjaidat kell megváltoztatnod.

HOGYAN:

Pl.: Ahelyett, hogy azon keseregsz mi volt a múltban, és ki mit nem adott meg neked, vagy ki mit vett el tőled, ami miatt most hiányban élsz, kérdezd meg:

⇒ Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?

⇒ Mit adhatok ma az életemhez, ami új pénzügyi valóságot teremt és kinyitja az életemben a pénzcsapot?

TÉNY: Amit eddig teremtettél az az eddigi nézőpontjaidnak, gondolataidnak az eredménye. Ami azt jelentki, hogy új nézőpontokkal új valóságot tudsz létre hozol.

Sokat segít, ha türelmes tudsz lenni magaddal is és az univerzummal is. 😉
Talán nem változik meg minden azonnal és az is lehet, hogy sokáig úgy tűnik, semmi nem változik, de soha ne add fel! A kitartás meghozza a gyümölcsét.

Tényleg használd a kérdéseket és a tisztításokat!

Ne elégedj meg azzal, hogy ma már feltetem két kérdést. Legyél folyamatosan kérdésben! Legyél hajlandó befogadni is a pénzt, mert hiába kéred, ha megjelenik és te elmész mellette, mert nem tudod befogadni.

Mi kell ahhoz, hogy könnyedén növekedjen a befogadásod?

Az egyik legnagyobb hozzájárulás – tapasztalatból mondom – ehhez az Access Bars kezelés.

Ha gyors eredményt szeretnél elérni, és azt akarod, hogy minden nap, a nap 24 órájában hatékony segítséged legyen, akkor válaszd a pénz és bőség témájában készült tisztításokat.

A hanganyagot éjjel is hallgathatod,  így pihenés és alvás közben is tehetsz azért, hogy megváltozzon a pénzhez, a bőséghez való viszonyod – én így csináltam.

Most gondolj bele: minden nap teljes könnyedséggel alakíthatod át a korlátozó hitrendszereidet úgy, hogy semmit nem kell tenned, nem kell belezsúfolnod a már amúgy is fullon lévő napodba „X” időt azért, hogy a felold a szűkösséget teremtő nézőpontjaidat és invitáld a bőséget, a pénzt és a lehetőségeket az életedbe.

Azáltal, hogy kihasználod az éjszakád egy részét (lefekvéskor elindítod a hanganyagot), nap, mint nap újabb lehetőségeket ad majd neked az univerzum és csak azt veszed észre, hogy boldogabb, elégedettebb és magabiztosabb vagy.

Ha választod a változást és hajlandó vagy megtenni azt a néhány dolgot, ami előre mozdít téged és az életedet, akkor a siker, az eredmény és a könnyed változás nem maradhat el.

Követeld meg az örömtelibb, gazdagabb és teljesebb életet, mert Neked is jár!

Kezd el ma!

 

Szeretettel!

Melinda

 

 

NikolayFrolochkin képe a Pixabay -en.


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .