Blog
A Pénz, mint tanítómester

01

szept

0

comm

tudatos teremtés

Category

A Pénz, mint tanítómester .


A pénz az egyik legnagyobb tanítómesterünk, az egyik legerősebb tükrünk. Megmutatja, hogy milyen az önértékelésünk, az önbecsülésünk és a világhoz való hozzá állásunk.

Minél jobban ismerjük magunkat, és minél erősebb az önbecsülésünk, annál könnyebben engedjük a bőség áramlását az életünkbe.

Ha helyes az önértékelésünk, akkor a valódi értékét fogjuk elkérni a munkánknak, a befektetett energiáinknak és a szolgáltatásainknak. Azaz annyit pénzt fogunk érte kérni, amennyit valóban ér. Ahogy nő az önbecsülésünk és az önértékelésünk, úgy nő a bevételünk és az életünkben jelenlévő pénz mennyisége.

 

A mai világban a pénz az egyik legnagyobb motiváló erő, és az egyik legnagyobb tanítómester. Kíméletlenül rámutat az összes hiányosságunkra, rossz szokásainkra, negatív hitrendszereinkre, önkorlátozó programjainkra. Szenvedünk mindattól, ami nem értünk van – és ezt leginkább a pénz hiányával vesszük észre.

 

A bőség és a pénz hiánya által lehetőséget kapunk arra, hogy észrevegyünk mindent, ami nem szolgál bennünket. Folyamatosan arra inspirál minket, hogy változtassunk, hogy mélyen magunkba nézzünk és letegyünk mindent, ami gát, akadály, rosszul rögzült minta. Minél inkább ellen állunk ennek a motiváló erőnek, annál nagyobb lesz a szenvedésünk mértéke.

A pénz, a pénz energiája tanít minket. Tanít a belső értékekre, a helyes nézőpontokra, az energiák megfelelő irányítására és a szívben lévő tisztánlátás használatára.

Nem az a megoldás ha elutasítjuk a pénzt, a bőséget, és nem is az a megoldás, ha mindenek felé helyezzük őt.

A bőség, a jólét és a pénz az élet része. Azért vannak a mi világunkba, hogy lehetőségeket, tapasztalásokat, örömöket, választásokat biztosítsanak számunkra.
Az, hogy miként éljük meg a pénzt, mint eszközt és energiát, rajtunk múlik. Lehet áldás, lehet öröm, lehet szabadság, lehet kiteljesedés, de lehet pokol is…

Te mit választasz?

Álmaid, vágyaid és céljaid megvalósításra érdemesek, és szükségük van rájuk a Világnak!

 

Álmaid és céljaid megvalósulása jobbá, szebbé és örömtelibbé teszik a Világot!

Ha egy álmod, célod megvalósul – legyen az bármekkora -, akkor annak köszönhetően sokkal jobban fogod érezni magad, boldogabb, elégedettebb és vidámabb leszel. Nőni fog az önbizalmad, az önbecsülésed, az önszereteted. Emelkedik az energiaszinted, pozitívabb lesz a kisugárzásod

Mindezekből a csodálatos energiákból – melyek a megvalósult célodnak köszönhetőek – a környezeted is részesül. Áldásos hatással lesz a családodra, a barátaidra, a munkatársaidra, a vevőidre – azokra, akikkel a legtöbb időt töltöd. Így láthatod, hogy az álmaid, céljaid megvalósulása mások számára is örömforrás.

Ahhoz, hogy álmaid, céljaid megvalósuljanak, hogy a karrieredben sikeressé és az életedben boldoggá válj, csak a megfelelő tudásra van szükséged. Egy olyan tudásra, ami bár mindenki számára hozzáférhető, mégis kevesek birtokában van.

Ha TE is szeretnél azon kevesek közé tartozni, akik álmaik életét élik, akkor tenned kell érte!
El kell kezdened működtetni a “Bőség Sikerformuláját”, ami az eredményeket generálja!

Szeretettel,
Melinda

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .