Blog
Van rosszul és jól működő párkapcsolat. Te melyiket választod? ?

14

febr

0

comm

szerelem

Category

Van rosszul és jól működő párkapcsolat. Te melyiket választod? ? .

Posted in: szerelem

Valentin nap van . Van aki szereti, és van aki nem. Én szeretem

Azt érzem és gondolom, hogy minden, ami a szerelem minőségét emeli, az csak jó lehet. Szerintem mindenki, akinek szép emlékei vannak a Valentin napról, és aki valódi és igazán boldog párkapcsolatban él, az örömmel fogadja ezt a napot.
Miért?
Azért mert a Valentin nap még egy lehetőség és alkalom arra, hogy a Szerelmünket meglepjük, hogy kizökkenjünk a hétköznapok szürkeségéből, és hogy mi magunk is kapjunk a Szerelmünktől.
De persze ez csak akkor működik, ha valóban szívből, szerelemből adjuk, amit adunk és nem azért, mert kötelező.

A Szerelem különleges és csodálatos életélmény, ami nem valami rózsaszín ködfelhő, ahol tudatlanul sodródunk az ösztönök, a vágyak és a birtoklás lehúzó energiái között.
A valódi Szerelemben kinyílik a világ, és még inkább élővé és tudatossá válunk. Meglátjuk mindenben a szépet, és könnyebben vagyunk képesek megoldani mindazt, ami az életünkben van. A szerelem erő, tudatosság, öröm, szenvedély, kapcsolódás, és Isten élmény.

A legnagyobb misztérium beavatás!


A 6 videóból álló „Méltóvá válni” női kör anyaga bárkinek segít abban, hogy ne bele essen a szerelembe, hanem a szerelem által teljesedjen ki, és egy olyan életet tudjon élni, amire mindig is vágyott!
 

Valentin nap alkalmából szeretnék kedveskedni Neked 2 ajándékkal:

I. A „Méltóvá válni” tudásanyag, most Valentin nap alkalmából, 30.000 forint helyett 24.000 forintért a tiéd lehet. Így most a 6 db. videót – mindegyik videó másfél órás -, 4.000 forint/videó áron vásárolhatod meg. Ez a lehetőség csak a mai napon él, utána elveszik.

Bővebb információért és a megrendelésért kattints ide! 

II. A Nőknek és a Férfiaknak szóló „Energia visszahívó” meditációk, most együttes rendelése esetén 7.000 forint helyett, csak 5.500 forintba kerül!
A meditációkról itt tudsz bővebben olvasni:
Energia visszahívó meditáció nőknek
Energia visszahívó meditáció férfiaknak

A két videó együttes rendelésért kattint ide! 
 


 

Kívánok Neked csodálatos Valentin napot és kívánom, hogy olyan párkapcsolatban élj, ami a szíved vágya! 

 

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .