Blog
Nőket Segítőknek: Női Kör vezető képzés

30

szept

0

comm

önismeret

Category

Nőket Segítőknek: Női Kör vezető képzés .


„Hatalmas varázslat történik, amikor a nők, asszonyok, papnők, nővérek kezdenek összegyűlni, és női köröket alkotnak… Az ébredő tűz világít a sötétben és felébreszti az ősi bölcsességet, szunnyadó ereinkben. Visszatérünk ahhoz az eredethez, amire születtünk, amely itt alszik bennünk, mint egy parázs a vérünkben.
A nők, asszonyok, leányok összegyűlnek és az ősi varázslat visszatér. A gyógyító erő terjed a világon szólítva az embereket, hogy alkossanak közösséget és álljanak ki együtt az igazság, a hitelesség és a tudatosság tiszteletére. Itt az ideje elengedni a régi, elavult kis játszmák paradigmáit és kinyílni önmagunk briliáns mivolta felé.

Nővérek, jöjjünk össze, alkossunk közösséget. A felemelkedés ideje eljött.”

 

Minden Nőnek kell egy hely, ahol leteheti a hétköznapok szerepeit és kötelességeit. Kell egy hely, ahol nem kell karriert építeni, példás családanyaként jelen lenni és tökéletesen megjelenni. Kell egy hely, ahol a lélek megpihenhet és az lehetsz, aki vagy!
Jó néhányunkban ébred annak a vágya, hogy vezessük és összefogjuk női közösségünket. Látjuk és érezzük a világ kibillentségét, és szüntelenül ott lüktet és pulzál bennünk a tenni akarás.
Jobbítani, segíteni, összetartani, utat mutatni, lelkeket simogatni…

Erre hivatott a Női kör!

A női kör olyan tér, melyben biztonság, őszinteség és együvé tartozás van jelen, ahol újra egy szívbéli közösségé válhatunk. Minden női körnek saját rezgése, ritmusa, szellemiség, illata és színe van. Felébreszti a szunnyadó női őserőt, összeköt bennünket az eredetünkkel, és egymáshoz kapcsol minket tiszta, erős szövetségbe. A nő igaz minőségéhez a szövetség és a támogatás tartozik, nem pedig a rivalizálás. Önmagunk és a világ sorsának alakulása érdekében is fontos, hogy erre újra emlékezzünk. A Női körben ez az egység újra létrejön. Belenézünk egymás hold-tükrébe és rácsodálkozunk folyton változó és hullámzó ragyogó önmagunkra.

Ha te is szeretnél Női köröket vezetni, de bizonytalan vagy, hogy miként is kell elkezdened, akkor itt a lehetőség, hogy ezt megtanuld!

A 2 napos, intenzív képzésben átadok neked mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy te is elindíthasd és vezethesd a Női körödet.

Hol lesz a következő képzés?

  • Budapest, október 15-16. (szombat-vasárnap) jelenleg várólista van

 

Részletek és jelentkezés >> Hogyan vezess női köröket?

 

Női körök mindig is voltak és mindig is lesznek, hiszen hatalmas erőt, támaszt és biztonságot nyújtottak és nyújtanak a nők számára! Ha te is tartozol női körhöz, akkor éled és tapasztalod azt a csodát és megtartó erőt, melyet nyújt számodra. Becsüld meg ezt az ajándékot és fogadd be szeretetteli energiát.

Viszont ha eddig még nem tartoztál egyhez sem, akkor mindenképp csatlakozz egyhez!

Ha pedig nincs a közeledben női kör, akkor alapíts egyet és tapasztald meg, hogy milyen szépséges és pozitív változásokat fog beindítani az életedben.

Olvasd el itt, hogy mi a véleményük azon Nőtársaidnak, akik már elvégezték ezt a képzést!

Várlak Téged is sok szeretettel!

Élet Öröm - Majoros Melinda

Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .