Blog
Női tanítások a szerelemért

28

aug

0

comm

szerelem

Category

Női tanítások a szerelemért .

Posted in: szerelem

A Holdenergia megélése nélkül a nők csak végig ügyeskedi az életüket, és abban reménykednek, hogy majd jön egy lovag és Királynővé emeli őket.
 
A Holdenergiákat elutasító nő a rezonancia törvényének értelmében, nem találkozhat minőségi Férfival.
Folyamatosan csalódni fog, hiszen csak olyan férfiakat képes behívni az életébe, akik valósággá teszik párkapcsolati félelmeit, kétségeit.
 
Amikor egy nőtől azt halljuk, hogy:
– „minden férfi szemét”,
– „mindegyik férfi csak szexet akar”
– „a férfiak csak kihasználnak”
akkor tudd, hogy az adott hölgy fél megélni a női Holdenergiáit, vagy lehet nem is tudja hogyan kell..
 
Igen, vannak férfiak, akik képtelenek élni a Napenergiákat és ezért szemét, képmutató, kihasználó minőségeket választanak és működtetnek.
 
Viszont a Holdenergiáit megélő és működtető Nő soha nem fog vonzódni egy ilyen minőségben élő férfihoz, ezért soha nem is fog csalódni a Férfiakban.
.
 
Ha eddig olyanokkal találkoztál, akik megelevenítették az összes párkapcsolati félelmedet, akkor talán itt az ideje annak, hogy aktiváld Holdenergiáidat és letegyél mindent, amivel elzártad magad Önmagad elől.
 
Női tanítások a Szerelemért. ?
???
.
A víz női elem és Hold minőség. Életet adó, megtermékenyítő és tápláló. Ugyanakkor tükör és átjáró is a világok között. Női szerveink is erős analógiában vannak a vízzel (menstruáció – más néven Holdvirágzás, szerelmeskedés közben síkosító, női szerveink nedve tápláló, de egyben védelmező is…). 
A víz minden élőlény számára nélkülözhetetlen, ha nincs, akkor élet sincs. 
.
A léleknek az érzelem olyan, mint a testnek a víz… képtelen létezni nélküle. 
.
Amikor az érzelmek elfojtódnak, akkor a lélek szomjazok és egy idő után kiszárad és megkeményedik. Azok a nők, akik túlzottan karakánná, határozottá, ellentmondást nem tűrővé válnak elkezdenek idegenkedni a vízben való elmerüléstől… ők nem szeretnek sétálni az esőben, a fürdés (érzelmekben elmerülés) helyett a zuhanyzást (érzelmek gyors átengedése magukon) részesítik előnyben  és sokszor a macskák (érzelmek szimbóluma, a női hold energia képviselője) is irritálják őket…
.
Az a nő, aki érzelmeit elfolytja megkeményedik és elzárja magát természetes részétől. Önbizalma és önértékelése labilissá válik és minden felé érkező interakciót – legyen az bármilyen szándékú – támadásnak él meg.
.
Az önértékelését nőies megnyilvánulásaiból és női értékéből merítő nőt a Férfi örömmel szeretgeti, óvja, támogatja és válik méltó társával. 
.
Amikor a Férfi és a Nő valódi önmagukként vannak egymás mellett, akkor tudják, hogy bármikor és bármilyen körülmények között számíthatnak egymásra. Mély tisztelet, szeretet és szerelem kapcsolja össze őket.
.
.
Szeretettel,
Melinda

 


 
 

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .