Blog
Női kör vezető képzés október 14-15.

17

okt

0

comm

önismeret

Category

Női kör vezető képzés október 14-15. .


Újabb csodálatos hétvégét élhettünk meg a „Női kör vezető” képzéssel 

Néhány visszajelzés az október 14-15-i képzésről és a csoportkép! 🙂

.

orosz-monikaMónika visszajelzése az első napról:
„Végig azt éreztem, hogy pont ott vagyok, ahol lennem kell. Sok olyan információt kaptam, mely elengedhetetlen a további munkámhoz, az emberekkel való foglalkozáshoz. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. Melinda kedves, nyitott, őszinte és nagyon hiteles mert tudása nem csak intellektuális, hanem tapasztalati és ez teljesen átjön.”
Mónika visszajelzése a második napról:
„Otthonosan éreztem magam, élveztem a melegséges hangulatot, az egymás iránti nyitottságot. A 2. napban a legjobban a szituációs játékok és a csakrákról hallott rendkívül hasznos információk tetszettek.  Nagyon elégedett vagyok a 2. napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Olyan dolgokat kaptam, melyeket a saját életembe is be tudok integrálni, ami arra sarkall, hogy ebbe igazán, őszintén, teljes szívvel beleálljak” 

***

mihalyi-evaMihályi Éva visszajelzése az első napról:
„Nagyon jól éreztem magam!!! Nem éreztem, hogy múlik az idő, egyszercsak 5 óra lett. A legjobban a közvetlenség, a sok információ, és a sok kedves ember tetszett. Elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével, nem fáradtam el, élvezetes volt az előadó átadása. Tetszett a nap tematikája, főleg hogy alkalmazkodott a mi felvetéseinkhez. Melindának kellemes a személyisége, a figyelmet fenntartva tudja átadni az információkat. Tanultam tőle.”
Mihályi Éva visszajelzése a második napról:
„Csodálatosan éreztem magam! A 2. napban az éles helyzetek tetszettek a legjobban, amikor reagálnom kellett egy szóbeli betámadásra. Nagyon tanító volt a felismerés. Sok információt kaptam ezen a napon is, mindegyik nagyon hasznos volt, tudom majd kamatoztatni a gyakorlatban. A két nap felépítése jó volt, sokszor kaptunk kiegészítő információt, ami elvitte a felépítést. Melinda azonban mindig kézben tartotta a dolgot, és az írott anyagban mindent megtaláltunk, ami elhangzott.
Ezt a képzést leginkább a „megérkezett” vagy majdnem „megérkezett” NŐK-nek ajánlom.”

***

editEdit visszajelzése az első napról:
„Nagyon jól éreztem magam. A legjobban a közvetlen, nyugodt, szeretetteljesen segítő légkör tetszett. a jól elépítettség, de ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodás az igényekhez. Fantasztikus a kurzust vezető tudása, személyisége. Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével. A nap tematikája logikusan felépített és összeszedett. Tartalma rengeteg fontos információt tartalmazott. Az előadó nagyon közvetlen, barátságos és a témában teljes mértékig kompetens személy, aki rugalmasan, de egyben határozott vonalvezetéssel irányította, vezette a csoportot.

Edit visszajelzése a második napról:
„Ma is nagyon jól éreztem magam. A legjobban az tetszett a napban, hogy pörgős volt és sok hasznos gyakorlati információt tartalmazott. Mennyiségi szempontból is sokat kaptam, a minősége pedig a vezetőtől már megszokott magas színvonalú volt. Nagyon hasznos, tartalmas két nap volt. Minden olyan nőnek ajánlom, aki vágyik a nőisége teljesebb megélésére.”

***

Varga Anita visszajelzése az első napról:
„Végig azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Sok új információt kaptam, ami elindít egy-egy irányban az életemben. Teljesen elégedett vagyok az első napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Melinda szimpatikus volt már első látásra és rögtön kialakult bennem a bizalom felé. ”
Varga Anita visszajelzése a második napról:
„Tele vagyok új impulzusokkal és fel vagyok töltődve. A 2. napban legjobban a személyre szabott új információk tetszettek és általuk a saját megéléseim. Teljesen elégedett vagyok a 2. napon átadott anyag mennyiségével és minőségével. Megkaptam mindent, amiért jöttem. Ajánlom ezt a képzést azoknak a csoport vezető ismerőseimnek, akik el szeretnének indulni ebben az irányban.”

***

dobos-timea2Dobos Tímea visszajelzése az első napról:
„Nagyon jól éreztem magam, egy igazi összetartó csapat gyűlt össze és nagyon sok összefüggést, felismerést kaptam Melindától. A legjobban a tréning gördülékenysége tetszett, az hogy a csoport maximális igényeit figyelve alakítottad a folyamatot. A ér. A csoport. Melinda :). Teljesen elégedett vagyok az átadott anyag mennyiségével és minőségével is. Melinda hiteles, őszinte, nagy tudású, figyelmes, alapos, intuitív. Nagyon szimpatikus és felkészült, olyan ember, akitől öröm tanulni.

Dobos Tímea visszajelzése a második napról:
„Nagyon jól érzem magam. Meghitt, barátságos közösség. A 2. napban a legjobban a témák, a felépítés, az átadott információk, a játékok, a tanítás tetszett, vagyis minden. Teljes mértékben elégedett vagyok, és úgy érzem, teljesen egyensúlyban volt az érzelmi (önismereti) munka a logikai (marketing) ismerettel. A két nap felépítése tökéletes, hatalmas tudásanyag hiteles, őszinte, figyelmes tanártól!
Ajánlom ezt a képzést azoknak a nőknek, akik már érzik az elhívást, és akik szeretnék nőtársaik életét pozitív irányba terelni. Tudatosabb szemléletmódot (irányt) mutatni számukra.

.

fenykep-montazs2

Várlak Téged is sok szeretettel, ha hív, hogy Nőtársaidon segíts és utat mutass nekik!

A részleteket itt találod >> Női kör vezető képzés

Élet Öröm - Majoros Melinda
Szeretettel,
Melinda

.


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .