Női kör a Szerelemért

 

Női kör a SZERELEMÉRT 

.

Két gyötrő kérdés:

I. Miért nincs párkapcsolatom?

II. Eddig miért ment tönkre az összes kapcsolatom?.


Női kör a SzerelemértNőként sokan vágyunk arra, hogy a párkapcsolatunkban szenvedélyes/lángoló legyen a szerelem, meg legyünk becsülve, tiszteljenek és őszintén felvállaljanak minket mindenki előtt, és minden körülmények között.

Vágyunk rá, de nagyon ritkán jut osztályrészünk ezekből.
Vajon miért??? ….

Amikor egyedül vagyunk, akkor az első 3 kívánságunk között az szerepel, hogy legyen párunk/szerelmünk, akivel kiteljesedhetünk. Mégis sokunk nagyon nehezen talál párt, olyan párt, akiért igazán tudunk lángolni.
Vajon miért??? ….

.

Olyan helyeken vannak az elakadások és blokkok, amikre nem gondolunk, és mivel nem gondolunk, ezért nem is tudunk rajtuk változtatni. Ennek pedig az a következménye, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, és egyre több fájdalmat, sebet és csalódást gyűjtünk be. Megkeseredünk, csúnyának és nem szerethetőnek érezzük magunkat. Olyan valakinek, akinek nem jár a szerelem, a csodálat, a tisztelet és a szenvedélyes szexualitás. 

 

 

Megoldások és a válaszok a kérdéseidre!

6 alkalom, 6 találkozás, mely alapjaiban megváltoztatja az életedet a jó irányba!

.

A fenti blokkoknak az oldásáról, energetikai, méh és szívtér gyakorlatokról fog szólni ez a 6 alkalom.
Feltárjuk, gyógyítjuk, és női erőinkkel megerősítjük a sérüléseket elszenvedett területeinket, hogy kiteljesedett Királynőkként jelenjünk meg a világba. Szabadon, szenvedélyesen, gyönyörűen és női erőinkben virágozva.Ez a női kör a SZERELEMÉRT!

.

De nem csak akkor segítenek az itt tanultak, ha párkapcsolatot szeretnél, hanem akkor is, ha már van párkapcsolatod, de nem úgy működik, ahogy szeretnéd!
Foglalkozunk és tisztítjuk a férfiak által kapott női sebeket, vissza adjuk a nálunk ragadt energiákat és vissza vesszük azon energiáinkat, mely az előző partnereinknél maradt.
Ez egy olyan alap és nélkülözhetetlen lépés, melyet nem lehet kihagyni!

.

Ez a 6 alkalom segít téged abban is, hogy elkezd végre az otthoni, önálló gyakorlást, hiszen a program praktikus gyakorlatokat (testgyakorlás, energiatest tisztítás, otthoni rítusok, stb) ad át, kifejezetten a női fizikai test és energiatest jobb megértésére, harmonizálására, tudatos működtetésére.


.

Első alkalom: A test, mint egész. -> Nézz tükörbe: Választanád önmagad párnak?
Ezt a témát boncolgatjuk jó alaposan. Kérdések, felismerések, megoldások

.

Második alkalom: A medence és a női szervek fizikai szinten.
Többek között beszélünk az önvizsgálatról; szexualitásról és egyéb nagyon fontos témákról.
Részletesen átveszünk mindent, amit a gátizmokról tudni kell.
A találkozó második felében olyan gyakorlatokat adok át, mely gyógyítja és helyre állítja a medence területét.

.

Nézz bele az előző női kör videójába!

(A mostani női körök találkozójáról nem készül videó!)

.

Harmadik alkalom: A női mell. 
Szintén a fizikai szintet érintő fontos információkat vesszük át.
Többek között: Önvizsgálat, mellmasszázs (képekkel illusztrálva), a mell szöveteinek rugalmasságának visszaállítása.
Érdemes végig nézni a videót – mindössze 11 perc -, mert az elméleti rész mellett megmutatok 2 egyszerű, de igen hatékony gyakorlatot, melyek jótékony hatással vannak a mell egészségére és feszességére.

.

Nézd meg az előző női kör videóját!

(A mostani női körök találkozójáról nem készül videó!)

.

Negyedik alkalom: A női medence energetikája.
Szó van benne többek között arról, hogy miért életbevágóan fontos a tudatos szexualitás? Hogyan tudjuk elvégezni az energia cserét? Miként tudjuk tölteni, gyógyítani és tisztítani a medencénk területét.

.

Ötödik alkalom: A mellkas és a női mell energetikája.
Részleteiben beszélek a szívtérről, a szívcsakráról, az elme és a szív kapcsolatáról, a tudatos teremtés törvényeiről. Megdöntünk jó néhány korlátozó hitrendszert is. Megtudhatod azt is, hogy miért itt kell beszélni -a szívtér szintjén -és a helyére tenni a tudatalattival kapcsolatos hitrendszereket 😉

Természetesen ebben a videóban is van elmélet is és gyakorlat is.

.

Hatodik alkalom: Komplex összefoglalás és összekapcsolás. Szó van a férfi-női minőségekről bennünk és a párkapcsolatban. A párkapcsolat dinamikájáról és arról, hogy mik a buktatók és azokat hogyan lehet elkerülni, hogy valóban igaz szerelemben éljétek meg a párkapcsolatot. + néhány titkos női tudás… 😉

 

 

Jó hír! 🙂

Ha esetleg Te a nagy távolság, vagy egyéb más okból kifolyólag nem tudnál részt venni ezen a fantasztikus női körön, akkor most van egy jó hírem a számodra! 🙂

AZ ELŐZ 6 ALKALMAS NŐI KÖRRŐL FELVÉTEL KÉSZÜLT ! 🙂

A felvételekhez egy zárt felületen lehet hozzá férni. A videók elérhetőségét 7 naponként küldöm ki, így kényelmesen van időd megnézni és feldolgozni a benne foglaltakat. 

Részletekért kattints ide > 6 alkalmas Női kör a szerelemért videók

.

.

A találkozások 2 hetente pénteken 19:00 órától lesznek.
A minimum létszám 6 fő.

.
Részvételi díj: alkalmanként 4.000 Ft, egyben a tanfolyam 21.000 Ft.

.

Helyszín: Padma Jóga stúdió
Budapest, XIV. Bánki Donát utca 62.
A jelentkezésedet 5000 forint előleg megfizetésével tudod megtenni a Padma Jóga stúdió recepcióján.

Tel.: +36 20 552-6305, +36-1-220-7013

.

Első alkalom: 
2017. október 6. péntek
19:00-21:00

.

Az időpontok alakulása:

1. alkalom: október 6. péntek
2. alkalom: október 20. péntek
3. alkalom: november 3. péntek
4. alkalom: november 17. péntek
5. alkalom: december 1. péntek
6. alkalom:  december 8. péntek

 

A találkozókról hangfelvétel készül, így vissza tudod hallgatni őket, ezért későbbi időpontban is be tudsz csatlakozni.
Minden találkozónknál otthon elvégezhető gyakorlatokat is fogok adni, melyek segítik a gyógyulásotokat, és a női erőtök felébresztését. ?

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen, vagy a +36/20-411-7532-es telefonszámon.


.

Pillanatképek az előző női kör a szerelemért találkozóiból 🙂

.

Női kör a SZERELEMÉRT

.


Néhány visszajelzés 🙂

„Az utolsó női körünkön végig olyan érzésem volt, mintha csak nekem szólna minden,amit mondasz. Olyan voltál, mint Földanya – mosolyogva, végtelen türelemmel és szeretettel -, aki pontosan tudja mit kell tennie, mondania ahhoz, hogy a bábocska végre mozduljon és merje elhinni, pillangó lesz, akkor is, ha ő maga még nem is hiszi igazán.
Az „Avalon ködbe vész” az egyik kedvenc könyvem. Abban a papnők külseje is változik attól függően, hogy épp’ melyik női énjüket élik. Nem hittem, – és óriási ajándék, megtapasztalás volt – a saját szememmel is látni: van ilyen. Megmutattad nekem. Hálásan köszönöm ezt Neked! Láttalak gyönyörű papnőként, szeretetteli „bábaként”, hétköznapi nőként, anyaként. Más volt az arcod, még talán a termeted is…
​Mint egy beavatás, szertartás. Összeállt: igazi NŐ vagyok, mágikus erővel, tudással, már most is… egyre inkább, és ha csak a 4 lányunknak mutatok utat, már akkor is sokat tettem. Most jöttem rá arra is, hogy idáig túlmisztifikáltam azt, ami olyan egyszerű, hiszen bennem van, csak engednem kell, hogy jöhessen.
Minden nőnek szívből kívánom, hogy átélje, érezze azt a csodát, amit megéltem az elmúlt hetekben….hogy rájöjjön mekkora varázslat nőnek lenni.
Köszönöm Neked az eddigi útmutatást, az ösvényt… hogy a nyomodban járhatok!​” Eszter, Budapest

***

Egyre jobban érzem magam! ….
El kellett mennem végre nadrágot venni magamnak – gyűlölök nadrágot venni, mert bele nézek a tükörbe és Úr Isten!!! – de most bementem a boltba, felvettem a nadrágot, belenéztem a tükörbe és azt mondtam, hogy ‘Tök jó lesz, mehetünk, jól áll’! Kijöttem a fülkéből és döbbenten konstatáltam, hogy én most azt mondtam magamnak, hogy ez ‘jól áll’?!? Atya Isten, haladok és fejlődöm!!! Szóval jönnek ezek az apró – igazából számomra nem is olyan apró – jelek, amik mutatják, hogy jó irányba megyek, hogy jól csinálom, hogy kezdem végre elfogadni önmagam Nőként!” Erika (a 6 alkalmas női kör 4. alkalmán)

***

„Nagyon tetszik a 6 alkalmas Női kör a szerelemért online tanfolyam…
Tervezem, hogy a „Hogyan vezessünk női köröket” tanfolyamot is elvégzem, utána én is beállok a felvilágosítók sorába Észrevettem magamon egy pozitív változást a videók hatására… Köszönöm szépen a színvonalas munkádat! Boldog Karácsonyt kívánok!” Márta (online 6 alkalmas női kör)


.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen, vagy a +36/20-411-7532-es telefonszámon.

 


Remélem veled is találkozom!
Melinda

 

.

.