Női-kör a szexualitásról

 

Női létünk során az egyik leginkább félreértelmezett és a leginkább rosszul megélt életterületünk a szexualitásunk. Rengeteg ítélet, sztereotípia, hamis elvárás torzítja ezt a csodálatos minőséget.

 

Zoéval ketten arra teszünk kísérletet, hogy a szexualitás ingoványos és meg nem értett világába segítünk utat találni, mégpedig a saját utadat. Nincs elvárás, nincs tabu, nincs szégyen, csak őszinte, megértő és tudatos női kör, ahol gyógyulhatnak a sebek, ahol megérthetjük az okokat, ahol fellebben a fátyol a titkokról.

Női körünket 4 alkalommal fogjuk megtartani ahol elmélet és gyakorlat egyaránt lesz.

A gyakorlatok nem szexuális jellegűek, hanem a nőiségeddel való kapcsolódásodat fogják segíteni, ami egyenes út a minőségi, kiteljesedett szexualitásod megéléséhez. Csak és kizárólag olyan technikákat adunk át (pl. meditáció, légzőgyakorlat, gátizom torna…), ami számodra könnyen fogadható és nem sérti az intimitásodat.

Természetesen az otthon elvégzendő feladatok már egészen más kategória 😉 ami szintén szabad választás és nem kötelező!

 

A helyek száma korlátozott.
Női körünkbe maximum 12 főt tudunk fogadni.

 

A találkozók időpontja:

november 13. szerda, 17:30-20:00
november 27. szerda, 17:30-20:00
december 11. szerda, 17:30-20:00
december 18. szerda, 17:30-20:00

 

Helyszín:

MeTime Showroom
XI. ker. Karinthy Frigyes út 14.

 

Női körünk virtuálisan térben is létezik – facebook zárt csoport – ahol további információk, gyakorlatok és beszélgetések fognak történni, így segítjük azt a folyamatot, mely megindul benned, hogy eljuss oda, ahol a kincseid várnak rád.

 

A női kör díja: 10.000 ft/alkalom

A jelentkezésed véglegesítése az első alkalom díjának elutalásával történik meg.

A további alkalmak a helyszínen fizetendőek.

 

 

Várunk Téged sok szeretettel november 13-án az első találkozóra.

 

Zoé és Melinda 

 

~~~

Ha azt választod, hogy egy olyan nőt szeretsz, aki felébresztette magában a női erejét, akkor meg kell értened, hogy új, szélsőséges és veszélyes terepre lépsz be, te sem alhatsz tovább. Ha ilyen nőt választasz, a Lelked minden része izgalmi állapotba kerül, nem csak a férfiasságod vagy a szíved.

 

Ha átlagos életet szeretnél, válassz inkább egy átlagos nőt. Ha szelíden folyó életet akarsz, akkor csak olyan nőt keress, aki hagyta már magát megszelídíteni. Ha Sakti istennő lágyan csobogó patakjába szeretnéd belemártani a lábujjaidat, akkor maradj a biztonságos, megszelídített nővel, aki még nem vetette bele magát a Szent Nőiség vad óceánjába.

 

Kényelmes olyan nőt szeretni, aki még nem élesztette fel magában a belső, szent erőt, mert ő nem fogja megnyomni a gombjaidat. Nem fog kihívások elé állítani. Nem fog arra ösztökélni, hogy légy a legjobb Önmagad, ami csak lehetsz. Nem fogja felébreszteni Lelked azon elfeledett, elnémított részeit, amelyet arra emlékeztetnek, hogy lehet az Élet ennél sokkal több is.

 

A biztonságos, szelíd asszony csodálatosan kielégítő és megnyugtató lesz az egód, a szíved és a tested számára. Csendesen kísér majd téged és úgy fogod érezni, hogy szükség van rád, felelős vagy dolgokért, beteljesíted férfi szerepedet.  Ha ez elég számodra, fogadd el, szeresd őt tiszta szívből, maradj hű hozzá, és köszönd meg minden nap a kedves, veszélyt nem jelentő női jelenlétét az életedben.

 

Ha ez nem elég neked – ha a szíved, a tested és a szellemed a „másik fajta asszony” iránt vágyakozik, a Vad Nő után – akkor tudd, hogy a Lélek-formáló változás edényének peremén egyensúlyozol. Tudd, hogy komoly választás a tiéd, karmikus következményekkel.

 

Ha azt választod, hogy egy olyan nő aurájába és testébe hatolsz, akiben tombol a spirituális tűz, akkor elfogadod, hogy a növekedéshez szükséged van bizonyos veszélyre és kockázatra. Ha egyszer elkezdesz egy ilyen nőt szeretni, akkor teljes felelősséget kell vállalnod azért a változásért, ami az életedben bekövetkezik.

 

Az életed nem lesz mindig álmoskásan kényelmes. Az életed nem fogja engedni, hogy a régi módon, és a megszokott rutin szerint éld; radikálisan új ízű és illatú lesz. Megéget a Vad Nő jelenlétének tüze, és ez a Fény elektromos szikrákat küld egész csakra rendszeredbe, ráhangolva téged az Isteni Elhívatásodra.

 

Ha azt választod, hogy szexuálisan és szerelemmel is egyesülsz egy felébredett nővel, akkor férfias bátorsággal, félelem nélkül kell besétálnod az Ismeretlenbe. De olyan ajándékokat kapsz majd, melyet az elméd fel sem képes fogni.

 

Be fog avatni téged a misztériumok és a mágia felfedezetlen világába. Vezetni fog téged, megbabonázva és szerelemtől részegen, az érzéki extázis és csoda vad erdejébe.

 

Megmutatja neked a szent egeket és az izzó csillagokat oly módon, hogy csodálkozni fogsz azon, hogy vajon ugyanazon a bolygón vagy-e, amelyen születtél.

 

Meg fog törni téged és feltépi a belsődet, hogy a heves és szenvedélyes szíved beleőrül a vágyakozásba.

 

Úgy fog látni téged, ahogy addig még senki. Bízni fog benned. Megbecsül. Méltányolni fogja az erőfeszítéseidet, amelyekkel boldoggá akarod tenni őt.

 

Minden jót, amit teszel, és minden jót, aki vagy, értékelni fog. Nem szalad el a sötétséged elől, mert a sötétség nem ijeszti meg őt.

 

Addig ölel, csókol, szeretget, amíg újjáéledsz. Olyan szavakat mond neked, amit a Lelked megért. Nem büntet meg, ha hibázol.

 

Hatalmas kockázat egy felébredett nőt szeretni, mert hirtelen nem lesz hely, ahová elbújhatsz. Minden lát, ezért olyan mélyen és teljesen tud szeretni, amire a szíved és a tested oly régen, oly szenvedélyesen várt… hogy azon fogsz csodálkozni, hogyan maradhattál életben addig, amíg nem találkoztál vele.

 

Ha egy ilyen nőt szeretsz, akkor azt a döntést hozod, hogy úgy éled az életed, hogy a Lelked lángra kap. Ha egyszer behívod az energiáját, többé nem maradhatsz ugyanaz.

 

Vállalj rizikót, vagy lépj hátra, maradj egy normális lánnyal és fogadd el, hogy az életed nem ilyen, hanem biztonságosabb, kényelmesebb és nyugodtabb lesz.

 

De légy biztos benne, hogy helyesen választasz, hogy nem fogod életed hátralévő részében azt a Női Varázserőt keresni, ami eltűnt a szemed elől.