Blog
Nem a képesség, hanem a hajlandóság hiánya…

23

nov

0

comm

tudatos teremtés

Category

Nem a képesség, hanem a hajlandóság hiánya… .


Nem a képesség, hanem a hajlandóság hiánya akadályozza meg az embereket abban, hogy sikeresek, eredményesek és gazdagok legyenek.

 

A hajlandóság ahhoz szükséges, hogy meglépd, amit kell.

 

Azokkal a gondolatokkal, hitrendszerekkel és cselekvésekkel, amiket eddig használtál, csak ugyan oda tudsz eljutni ahol most vagy. Minél tovább működteted a korlátozó mintáidat, annál nehezebb lesz az életed, és annál több időt és energiát igényel majd a feloldásuk.

 

Tehát ha más eredményeket és más tapasztalásokat akarsz az életedben, akkor ezeket meg kell változtatnod – ez ilyen egyszerű. Keresd meg a számodra működő módszert, ilyen például az Access Bars.


?Mindenhol, ahol elhitted, hogy a változás és a változtatás szörnyen nehéz és még a hátadon is feláll tőle a szőr, azt hajlandó lennél semmissé és nem teremtetté tenni? Pod-Poc

Mi van ha a változtatás és a változás lehet könnyed, örömteli, bulis? Mi van ha a változtatás lehet örömteli és még az is lehetséges, hogy mindez energiával és életkedvvel töltsön fel?

 

Választanád?
⬇️
Teremts jobb jövőt magadnak 
6 alkalmas, csoportos tudatalatti transzformációs női kör
– személyes és online csatlakozási lehetőséggel –

 

Várlak sok szeretettel!

Melinda

 


 
 

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .