Blog
Mit vagy hajlandó befogadni?

13

aug

0

comm

Access

Category

Mit vagy hajlandó befogadni? .

Posted in: Access

Mi az a lehetőség, ami arra vár, hogy meglásd, hogy pénzt hozzon neked?

Mit vagy hajlandó kérni és befogadod?

Mit gondolsz:

– keresned kell új lehetőségeket
vagy
– az is elég, ha éberebb vagy és hajlandó vagy meglátni azt, ami eddig is ott volt a szemed előtt?

Hajlandó lennél meglátni és befogadni a lehetőségeidet és a pénzt?

Ha az energiád nagy részét arra fordítod, hogy elkerüld azokat a dolgokat, amiket rossznak vélsz – például nem akarod, hogy telhetetlennek vagy harácsolónak tartsanak -, azzal megállítod a feléd áramló pénzt és lehetőségeket.

Mi az, ami nem vagy hajlandó lenni, ami ha hajlandó lennél lenni, akkor több bevételed lehetne?
Nem kell azzá válnod, elég, ha megengedésben vagy azzal, hogy azzá is válhatsz.

Gyakran elhangzik a „befogadás” szó és a kérdés: „Hogyan növelhetem a befogadásomat?”

Amikor a befogadásról van szó, az emberek túlnyomó részt a bevételeiket akarják megnövelni. Az összefüggés nyilvánvaló, a pénzügyi hiány és a befogadás hiánya kéz a kézben járnak.

A befogadás nem azt jelenti, hogy az általad jónak ítélt dolgokból kell többet befogadnod, ha azt szeretnéd, hogy több bevételed legyen. A befogadás azt jelenti, hogy befogadod a jó mellett a rosszat is a csúfot is, nem védekezel, nem védelmezel, nem ítélkezel, hanem kérdésként élsz. És ha pénzt akarsz, akkor hajlandó vagy pénzzé válni, ha bármi mást akarsz hajlandó vagy azzá válni, amit kérsz.

Melyek azok az energetikai falak, amelyek megakadályozzák, hogy megkapd, amit szeretnél? ⇒ Az állandó, berögzült nézőpontjaid, az ítéleteid, a kikövetkeztetéseid és az, hogy mindent jónak vagy rossznak látsz.

Engedd le a falaidat!

Hogyan tedd? Egyszerűen csak kérd: falak le! Ha leengeded a falaidat azzal máris nő a befogadásod. Mindaz, amit a falakkal kívül tartottál be tud jönni az életedbe.

A falaid leengedésével hajlandóvá válsz arra, amire addig nem voltál hajlandó – korlátozó nézőpontok nélkül.
Amikor nem kikövetkeztetsz valamit, hanem kérdezel, azzal is falak nélkül választasz. A kérdésre nem választ várunk, hanem a teret nyitjuk meg valami másra. Amikor megengeded másoknak, hogy megítéljenek és erről neked nincs nézőpontod, azzal is eltűnnek a falaid. 😉 

Élj kérdésként és ne válaszként!

Kérdésként élni válasz helyett, ítéletek és berögzült nézőpontok nélkül élni, folyamatos védekezés és védelmezés nélkül létezni ⇒ ezek mind a tudatosságot és a befogadást jelentik.

Az univerzum minden pillanatban támogat, rajtunk múlik, hogy befogadjuk-e.

Ha egyszerű és könnyed módját keresed a befogadásod növelésének, akkor kérj Access Bars kezelést. A dolgod csupán annyi hogy kényelmesen feküdj egy masszázságyon és megengedni, hogy a kezelő megérintsen 32 pontot a fejeden. Akár te magad is megtanuhatod a kezelést tanfolyami keretek között.

 

Legyen csodaszép napod! 🙂 

 

 

.Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .