Blog
Minőségi élet… vajon mi a titka?

08

aug

0

comm

siker

Category

Minőségi élet… vajon mi a titka? .


Sokan szeretnének minőségi életet élni, de azt gondolják hogy szinte lehetetlen elérni, vagy nagyon nagy energiát és munkát kíván tőlük.

Viszont én tudom – tapasztalatból – hogy ez nem így van!

Az tény, hogy kell cselekednünk, hogy meg kell tanulnunk az új, előrevivő gondolatok alkalmazását, az új hitrendszerek és szokások kialakítását. Igen, igényel tőlünk energiát, elszántságot és kitartást. 

Ha ez eddig nem sikerült az azért volt, mert nem voltak jók a célok, a miértek, a motivációk. Nem jó oldalról és sorrendben közelítetted meg a minőségi élet megteremtését, és ezért vagy elfáradtál a megvalósítása közben és idő előtt csalódottan feladtad, vagy bele se kezdtél, mondván, hogy „ez úgyis lehetetlen”.

Egy valamit tudatosítanod kell: Az idő halad. El fog telni a következők egy éved is, el fog telni a következő 5-10 éved is. Ez tény, ezen nem tudsz változtatni. De azon igen, hogy miként fog eltelni és milyen élményeket, eseményeket fogsz megélni, hogy milyen lesz az egészséged, az érzelmeid és gondolatid állapota ez idő alatt!
Ha nem teszel semmit, akkor is idősebb leszel egy évvel, és élményekben – vagy jó, vagy rossz – gazdagabb. Az viszont már nagyon nem mindegy, hogy 1-5 év múlva milyen életszínvonalon élsz majd, és milyen jövő vár rád…
Ugyanaz, rosszabb, jobb… rajtad áll!

Az idő halad és a gondolataid, érzéseid, hitrendszereid aktívan teremtenek azáltal, ami most benned van!

Hogy akarsz élni, mit akarsz megtapasztalni?

  • Ugyan úgy és ugyanazt, mint eddig?

 

vagy

  • Boldogabban, pozitív élményekben, nevetésben gazdagabban?

 

Bőség és minőségi élet megteremtése – Éld és használd a Bőség Sikerformuláját!

 


 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .