Blog
Minden Nőnek kell egy hely…

30

jún

0

comm

női önismeret

Category

Minden Nőnek kell egy hely… .Hallgass bele a Női körvezető képzés bevezető hanganyagába… lépj bele az energiájába… hagyd, hogy tanítson, gyógyítson a mögötte lévő minőség… 

Minden Nőnek kell egy hely, ahol leteheti a hétköznapok szerepeit és kötelességeit. Kell egy hely, ahol nem kell karriert építeni, példás családanyaként jelen lenni és tökéletesen megjelenni. Kell egy hely, ahol a lélek megpihenhet és az lehetsz, aki vagy!

Jó néhányunkban ébred annak a vágya, hogy vezessük és összefogjuk női közösségünket. Látjuk és érezzük a világ kibillentségét, és szüntelenül ott lüktet és pulzál bennünk a tenni akarás.

Jobbítani, segíteni, összetartani, utat mutatni, lelkeket simogatni…

 

 

Mert a Női körvezetés egy csoda és „elhívás”.  Ha a Te lelked is mozdul arra, hogy bizalommal teli teret tarts, hogy lehetőséget teremts a gyógyulásra, a női minőség nyílására, nőtársaid emelésére, akkor Neked is ott a helyed a Női Körvezetők világot átalakító Tanítói között!

 

 

Várlak Téged is nagy-nagy szeretettel!

Melinda

 

 


Néhány fotó a női körvezető képzésekről, általam tartott női körökről, tanításokról, kapcsolódásokról…
.
  
.

 

Majoros Melinda- magabiztosság

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .