Blog
Miért?!?

10

jan

0

comm

Category

Miért?!? .

Posted in: életmód

Miért nem hisznek a Nők Önmagukban?

A nők nagyon régóta olyan tudatállapotba vannak kényszerítve, amelyben természetesnek tartják azokat a dolgokat, amelyek elképesztő módon megnyomorítják őket. De ha el is jutnak odáig, hogy felismerik azt, hogy ez nem jó, akkor is az van bennük, hogy ezen nem lehet és nem is érdemes változtatni…

Miért nem hisznek a Nők Önmagukban?

Feltetted már magadnak ezt a kérdést: MIÉRT?!?

Az oktatási rendszerünk 15-20 évig dolgozik azon, hogy teljesen leálljunk a szabad és kreatív gondolkodásról és viselkedésről. Kiírtják belőlünk a kíváncsiságot, a kérdezés örömét, az önazonosságot és az önszeretetet.
A társadalmi normák, hitrendszerek és dogmák pedig bemocskolják női létünk tisztaságát és csodáját, elhiteti velünk, hogy nőnek lenni bűn, fertő, szégyen, és nem vagyunk mások, mint egy tárgy. Kiszolgáltatottá nevelnek minket és arra, hogy lehajtott fejjel járjunk, szégyellve érzelmeinket, gondolatainkat, testünket, női ciklusainkat. 

Ha valaki megmutatná a Nőknek, hogy mi mindenre képesek és ők újra elkezdenének hinni önmagukban és a bennük szunnyadó erőkben, képességekben, akkor ez a világ pillanatokon belül megváltozna, kivirágozna és a feltétel nélküli szeretet otthonává válna! 

Ha szeretnél kilépni a korlátok közül, és végleg letenni a szégyent, akkor kattints ide és kezdj el változtatni! 


Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .