Blog
Micsoda év, micsoda élmények!

01

jan

0

comm

újév

Category

Micsoda év, micsoda élmények! .

Posted in: újév

MICSODA ÉV!
MICSODA ÉLMÉNYEK!

2019 rengeteg csodát, élményt és lehetőséget hozott. Lehet, hogy nem éltél mindegyikkel, lehet, hogy voltak olyanok, amiket nem választottál, de tudd, hogy 2020 lehet a TE éved és mindazt, amit 2019-ben elszalasztottál, azt most újra teremtheted és választhatod!

Ahhoz, hogy az előrehaladásod olyan mértékű és ütemű legyen, ahogy azt valóban szeretnéd, elkerülhetetlen a visszatekintés és az összegzés, melynek végére a mérlegedet a pozitív felé kell billentened.

Amikor visszatekintesz, amikor elemzed az elmúlt 1 évedet, felismerheted mi az, amit másként tehetsz a jövőben, mi az amit érdemes beemelned a tudatosságod terébe.

Amikor abból kérsz többet, ami nagyszerű, ami hozzájárulás és csodálatos neked, akkor az Univerzum ellenállhatatlanul elkezd munkálkodniannak megvalósításán.

Igen, mindig van amit tovább tudunk tágítani, mindig van, amit képesek vagyunk jobban és hatékonyabban megtenni.

2020 lehet az az év számodra, ahol az eddig megszerzett tudásodat, éberségedet a javadra és az álmaid megvalósítására fordíthatsz.

Annyi minden van már mögötted, annyi mindent megléptél és megváltoztattál,
hogy eljött az ideje a szüretelésnek.

Ahhoz, hogy az eddigi teremtéseid gyümölcsét le tudd szüretelni, ahhoz választanod kell azt! Tudatosítani, hogy itt az ideje és megtenni a lépéseket hozzá!

 

LEGELŐSZÖR NYILVÁNÍTSD KI:

2020 eddigi életem legcsodálatosabb, legteljesebb és legboldogabb éve! A tudatosság, a könnyedség, az éberség és az öröm állandó útitársam.

Majd minden nap tudatosítsd eme gondolatot és lovagold meg az ebből a tudásodból fakadó erőt.

 

Nagyon Boldog, Tudatos, Örömteli és Eredményekben bővelkedő Új Évet kívánok Neked!

Szeretettel,❤️


Melinda

Myriam Zilles képe a Pixabay -en.


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .