Blog
Mi kell hozzá hogy tudatosabb legyél?

25

jún

0

comm

Access

Category

Mi kell hozzá hogy tudatosabb legyél? .

Posted in: Access

A tudatosságról sokat beszélünk, mégis az életünk csak úgy megtörténik velünk. Valójában nincs jelen a tudatosság és az éberség. Régi minták, nézőpontok és hitrendszerek alapján működünk észrevétlenül.

Sokan keresik a tudatossághoz vezető utat anélkül, hogy tisztában lennének vele mi is az.

Az Access Consciousness megfogalmazza a tudatosság ítéletek nélküli definícióját.

„A tudatosság mindent magában foglal, és semmit nem ítél meg.”

Access és tudatosság

Az Access segítségével a választásaid száma és a lehetőségeid száma nem csak meghatványozódik, hanem végtelenné válik. Lehet, hogy ez most hihetetlen számodra, de mi lenne ha csak eljátszanál a gondolattal, hogy „Mi van, ha ez tényleg így van…?”

Legyen bármi is az életededben, amit szeretnél megváltoztatni, ha elengeded az adott dologgal kapcsolatos nézőpontjaidat, akkor bármit képes vagy helyette választani és megteremteni. 

Mi lenne, ha mostantól minden csak egy érdekes nézőpont lenne?

Bármi bukkanjon is fel az életedben – ami bosszantó, kellemetlen -, egyszerűen kezdj el rá érdekes nézőpontként tekinteni. Ha abbahagyod az ítélkezést, a helyére könnyedség tud költözni. Ha mindent befogadsz ítélkezés nélkül – ez nem azt jelenti, hogy beletörődsz és megadod magad neki -, akkor bármit képes leszel megváltoztatni az életedben.

Ez a valóság amiben élünk, az ítéletekre alapul. Kőkeményen bebetonozott nézőpontok határozzák meg és döntik el helyettünk, hogy miként és milyen értékrendek alapján éljük az életünket. Megmondják nekünk mi a jó, mi a rossz, mi a helyes és mi a helytelen.

Ez a valóság arra kondicionál hogy te magad is ítélkezz minden és mindenki felett.

Ez biztos a te valóságod?

Ha úgy érzed, hogy az az élet, amit élsz nem rólad szól, hanem mások mondják meg, hogy mit kell és hogyan, és választanál, teremtenél egy másik valóságot magadnak, akkor tedd fel ezt a kérdést:

Mi minden lehetséges itt, amire eddig még csak nem is gondoltam?

Lehet, hogy most egy kicsit össze vagy zavarodva és nem érted, hogy egyetlen kérdés miként változtathatná meg az életeded… Megértem, én is így voltam vele.

Ha csak egy picit is megérintett mindaz, amit eddig olvastál, akkor most ne hagyd abba. 😉

Az Access Consciousness célja az, hogy eljuttasson arra a pontra, ahol eléggé tudatossá válsz ahhoz, hogy képes legyél változásokat létrehozni az életedben.
Mert a tudatosság az, amivel képes vagy arra, hogy megváltoztasd az életedben jelen lévő traumákat, drámákat és nehézségeket. Ehhez egy csodálatos eszköz a kérdés feltevés. A kérdés célja, hogy éberséghez jussunk. 

 

Vajon mi kell ahhoz, hogy tudatában légy, hogy te magad teremted az életedet, mégpedig olyanná amilyenné valóban szeretnéd függetlenül mások elvárásaitól, nézőpontjaitól?

 

Legelőször is érdemes tudatosítani:

Minden, amit teremtesz azt te magad választottad, még ha nem is volt tudatos. A jó hír, hogy ha olyat teremtettél, ami nem tett boldoggá, akkor választhatsz mást helyette.
Mert ha azt meg tudtad teremteni, ami nem tesz boldoggá, akkor azt is képes vagy megteremteni, ami boldoggá tesz! 

Kérdezd meg:

Mi mást teremthetek, ami boldogságot hoz nekem?

Ne akard kiagyalni a választ, hanem csak hagyd, hogy a kíváncsiságod és az invitálásod energiája teret nyisson egy új valóság megjelenésének.
Tudod, a hogyan nem a te feladatod, az az Univerzum feladata, te csak tedd fel a kérdést és invitáld az új valóság megjelenését.

 

Képes vagy arra, hogy abbahagyd az ítélkezést és mást válassz helyette!

⇒ Mit választhatok itt, és most ami azt fogja teremteni, amire vágyom?  

A választásoddal teremtesz. Bármiből is működtél eddig most választhatsz mást. Sokkal több a lehetőséged, mint amennyiről valaha is álmodtál.

Kérj Access Bars kezeléseket

Minél tudatosabb vagy, minél többet vagy kérdésben válaszok helyett, annál éberebb leszel a körülötted élőkre is, és annál könnyebb, könnyedebb lesz az életed. Kérj és kérdezz, és megváltozik az életed.

Ha szeretnéd, hogy növekedjen a befogadásod és ismersz, Access Bars kezelőt akkor kérd tőle, hogy fogja meg a fejed, és ha lehet, hetente kapj belőle, vagy amikor és ahányszor csak jól esik.

Akár te magad is megtanulhatod a kezelést Access Bars tanfolyam keretében.

Fel kell, ismerd, hogy minden, ami most van az életedben a jó és a rossz a kellemes és a kellemetlen, azt mind te teremtetted.

Az életed nem csak megtörténik veled, minden, ami az életed, te magad választod.

⇒ Ha te igazán te lennél mit választanál, hogy az életed része legyen?

Ha jelenleg olyan dolgok vannak benne, amit nem választanál, azok helyett választhatsz mást.

Mi választhatsz most, ami azt teremti amire vágysz?

 

Szeretettel,

Melinda

 

.Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .