Blog
Mi a mai világban az erő, a hatalom?

16

aug

0

comm

önismeret

Category

Mi a mai világban az erő, a hatalom? .

Posted in: önismeret


Nem titok, hogy a legtöbb nő – egyenlőség ide vagy oda – drasztikusan alábecsüli a saját értékességét, és ezért súlyos árat fizetnek, ami elkerülhető lenne, ha mind a belső, mind a külső kommunikációjukat megfelelően használnák.

Kérlek, most felejts el egy percre mindent, amit a tudatos kommunikációról és a női agy korlátairól olvastál és hallottál. Hadd meséljem el neked azt, amit több, mint 10 éves női önismereti pályafutásom során  tapasztaltam.

De mielőtt belevágnék a tapasztalatokba, szeretném neked megmutatni, hogy milyen titkokat is rejt ez a téma!

Lehet, hogy sokkoló lesz ahonnan indulok, de ez nem véletlen!

A mai világunkban a hatalom és az erő a speciális információkban van és abban, ahogy azokat használjuk. Elképesztő mennyiségű és könnyen elérhető (internet, könyvek..) tudás áll a rendelkezésünkre. Minden speciális ismeret, mely ahhoz kell, hogy életminőségünket javítsuk és a korlátlan bőség szintjére emeljük, elérhető!

Az Élet Öröm csoportban is olyan mennyiségű és minőségű információk találhatóak, melyekkel képes vagy azonnal megváltoztatni az életedet.

Mielőtt tovább lépnél az oldalról azt javaslom, hogy Ne tedd, a lényeg most jön!

Szóval:

Rendelkezésedre áll a világban minden, ami ahhoz kell, hogy megteremtsd az életedben a jólétet, egészséget, sikert, boldogságot… bármit.

Mégis miért nincs jelen, vagy miért csak egy bizonyos szintig jutsz el és onnan vért izzadva sem tudsz kimozdulni?

Neked is álmatlan éjszakákat okoz ez a dilemma ugye?
Olyan ez a dilemma, mint egy kis szálka, mely befúródott a bőröd alá, ami nem okoz komoly fájdalmakat, de folyamatosan ingerel és nem hagy nyugton, és te újra és újra megpiszkálod.

Én is így voltam vele.

Rengeteget olvastam, tanultam. Átrágtam magam könyvhalmok sokaságán, kijegyzeteltem őket, újra és újra elolvastam őket mégis azt tapasztaltam, hogy nem jutok 2-ről a 3-ra…

Ismerős?!?

Olvashatunk, hallgathatunk tökéletes infókat, de ha nem kezdjük el használni, alkalmazni a tudást, akkor nem ér az egész semmit, olyan mint halottnak a csók…

Minden mellbevágó siker és eredmény mögött cselekvés sorozatok állnak, mégpedig megfelelő cselekvéssorozat. A tudás csak potenciális – lehetséges – erő, mely a megfelelő cselekvéssel válik sikerré, eredménnyé, bőséggé.

A cselekvés azaz erő, mely a speciális tudással vegyítve képes megteremti az eredményeket. Otthon jóga pózban ülve és zümmögve nem fog össze jönni (persze ez is fontos része a dolognak, de csak egy kis része)

Mi kell ahhoz, hogy cselekedni tudj?

Kapaszkodj, mert sokkolni fog » Megfelelő kommunikációra van szükséged ahhoz, hogy eredményes legyél. Bezony…

Az, hogy mit és hogyan mondasz magadnak, mit és hogyan mondasz másoknak, milyen a testbeszéded, milyen a mimikád, milyen a testtartásod, milyen a légzésed, hogyan használod az izmaidat mind-mind hozzá tartozik a kommunikációdhoz.

Na ez most tudom, hogy karcos infó volt…
Nyugi, hamar túl leszel az első sokkhatáson 😉

Na de nézzük tovább, mert az igazi ínyencségek csak most érkeznek:

Kétféle kommunikáció van:

⇒ belső (önpárbeszéd, monológok, önszuggeszció, vizualizáció…)

⇒ külső (szavak, hangszín, arckifejezés, testtartás, kisugárzás…)

Mindkét kommunikációval drasztikusan hatsz magadra is és másokra is.

A kommunikáció hatalom. Akik megtanulják hatékonyan használni, képesek megváltoztatni a saját világképüket (hitrendszerek, nézőpontok) és képesek befolyásolni azt, hogy mások milyennek látják őket.

Aki a kommunikáció nagymesterévé válik, az bármit elérhet és megvalósíthat az életében, az életben.

Én is a kommunikáció eszköztárát használom arra, hogy átadjam neked a víziómat. A víziómat arról, hogy igenis Te is képes vagy arra, hogy megvalósítsd önmagad, hogy sikeres, boldog és NŐvé válj!

Minden egyes tanítványomnak ez az első dolog amit átadok, amit megtanítok, hogy hogyan kommunikáljon önmagával és másokkal. Sokszor hosszú heteket töltünk azzal, hogy a kommunikációjukat tökéletesre csiszoljuk, hogy igazi erőállapottá tegyük.. és amint ez megvan, onnantól fogva egyenes az út, egyenes az út az igazán boldog élet megvalósításához!

Akik pedig elbuktak, vagy épphogy csak elértek valamicske eredményt az azért van, mert ezt a pontot kihagyták… Ha te nem akarsz ezen elvérezni, akkor erre szükséged van!

 

És a végére itt egy érdekes videó, hogy milyen szinten fordítják ellenünk a kommunikáció eszköztárát és szablyák meg azt, hogy birkaként haladjunk a vágóhíd felé az általuk kijelölt úton…

Azért ne csüggedj, mert mindig van megoldás és igenis létezik a szabad akarat.
A tudatalatti manipulálása csak akkor megy ilyen könnyedén, ha lefojtod az éberségedet, a megérzéseidet és tele vagy korlátozó hitrendszerekkel, amik táptalajt szolgálnak a fals információknak. 

Érhet téged bármennyi és bármilyen impulzus, ha testileg, lelkileg és szellemileg jól vagy, akkor aszerint fogsz dönteni, ami valójában a legjobb számodra, amit valóban TE akarsz! 🙂

Itt többek között ezt is megtanulhatod » 3 hónapos mentorprogram

Végre egy olyan képzés, ahol az elmélet és a gyakorlat valóban kirobbantja a blokkjaidat.

 

Várlak rá téged is szeretettel!

Melinda

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .