Blog
Mi a jó neked ebben, amit nem veszel észre?

30

aug

0

comm

Access

Category

Mi a jó neked ebben, amit nem veszel észre? .

Posted in: Access

Ez az a kérdés, amitől mindenki falra mászik, amikor nem látja, hogyan tudna kikecmeregni egy számára kellemetlen helyzetből. 👿 

„Mi a jó neked ebben, amit nem veszel észre?”

⇑⇑⇑

Tény, hogy kényelmesnek nem kényelmes a kérdés, de csodás éberséget kaphatunk általa a nézőpontjainkra, a választásainkra. 😉  Azt meg már tudjuk, hogy az éberségünk teszi lehetővé, hogy mást válasszunk, mint amit eddig választottunk.

Mi a jó nekem abban, hogy mínuszban vagyok anyagilag? Akár ingerültté is tehet ez a kérdés – szinte joggal.
„Semmi jó nincs, benne” mondhatnánk, és mégis választjuk a bőség hiányát, sőt magát a hiányt is.

Neked milyen pénzügyi mintáid vannak?

Ha újra és újra generálod, teremted a számodra nehéz és kellemetlen pénzügyi helyzetet, akkor erősen javasolt ilyenkor ránézni a pénzzel kapcsolatos mintáidra.

– Mit láttál otthon a pénzzel kapcsolatosan?
– Rendben ment minden vagy a túlélésre játszott a család?

Bármilyen is a minta, amíg nem vagyunk hajlandóak ránézni és felismerni addig nincs más választásunk, mint az automatikus másolás. Ha hajlandóak vagyunk ránézni és elismeri a tényt, azt ami van, azzal lehetőséget adunk önmagunknak arra, hogy mást válasszunk – ha szeretnénk.

A választásunk megvalósulását azzal tudjuk elősegíteni, ha minden akadályozó nézőpontot – ami felbukkan – törlünk.

Milyen nézőpontjaid vannak a pénzről?

Például ha több pénzt szeretnél látni a valóságodban és az a nézőponod a gazdagokról, hogy csalással szerzik a pénzt és te nem szeretnél csaló lenni, akkor ez a nézőpontod akadályként áll majd a pénz útjába, ami hozzád jöhetne.

Ha minden ilyen akadályként felbukkanó nézőpontot szép apránként vagy egyszerre megtisztogatsz, egyszer csak azt vesszed észre, hogy felbukkan a könnyedség és a bőség a pénzügyeidben.

Tudod: A nézőpontod teremti a valóságodat, és ha megváltoztatod a nézőpontodat, akkor megváltozik az azzal kapcsolatos valóságod is. 

Te vagy az életed teremtője

Az életünket mi magunk teremtjük mindazzal, amit választunk. Bármi is az – jó vagy rossz -, azt mi magunk választottuk a nézőpontjaink alapján. Éppen ez benne a csodás, hogy ha a nézőpontunkat megváltoztatjuk, akkor a helyzet energiája és az egész helyzet meg tud változni.

Bármi is van, most az életedben tedd fel a kérdést:

⇒ Mi a jó nekem ebben, amit nem veszek észre?

Állj bele az erődbe!

Annak az elismerése, hogy mi az ok, ami miatt választunk valamit a kapu a változáshoz. Már nem állunk ellen, nem keressük kívül a felelőst, hanem beleállunk az erőnkbe és vállalva, hogy mindazt, ami most van, azt mi teremtettük és a kezünkben vannak hozzá az eszközök, hogy ha nem tetszik, választhatunk helyette mást. 

⇒ Mi más lehetséges?
⇒ Mit választhatok ma, amit eddig még nem választottam, ami egy új valóságot teremthet?

Az őszinteség önmagaddal végtelen sok lehetőséget nyit ki a számodra ahhoz, hogy olyan életed legyen, amilyet valójában szeretnél. A befogadásod növelésére pedig kérj minél több Access Bars kezelést.

Ha pedig a pénzügyeidben tobzódó hitrendszereket szeretnéd felülírni és egy másik – számodra tápláló – pénzügyi valóságot választanál, akkor mindenképp nézd meg ezt: Teremts egy másik pénzügyi valóségot!

 

Legyen csodás napod!

.

.Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .