Blog
#metoo

24

okt

0

comm

önismeret

Category

#metoo .


A célom ezzel az írással nem a széthúzás erősítése.

A célom a figyelem felkeltés, hogy elinduljunk egy olyan úton, amelyen az áldozat is és az elkövető is vissza tud találni a lélek útjára.


#metoo

 
„Ha minden nő, aki valaha szexuális zaklatás vagy bántalmazás áldozata lett, kiírná, hogy „Me too”, talán ráébrednének az emberek végre, hogy ez a probléma mennyi embert érint.”
———-
Sokáig gondolkodtam, hogy kiírjam-e én is a facebook oldalamra, csatlakozzak-e ilyen formán ehhez a témához. Na nem azért, mintha szégyellném vagy attól félnék, hogy megszólnak.
Akik ismernek és követik a munkásságomat tudják, hogy nehéz 11 év van mögöttem, mely a bántalmazás egy bizonyos csoportjába tartozik.
 
Diákként volt szerencsém molesztálós tanárhoz, felnőtt fejjel főnökök és idegen „férfiak” atrocitásához, majd a kislányom apjához…
 
A bántalmazás sokféle formában, mértékben és minőségben jelenik meg a világunkban. Sajnos még nagyon gyerek cipőben jár ez a téma. Sok félreértelmezés, negatív minősítés és nagyon mély tudatlanság övezi.
 
Volt szerencsém végig járni a hivatalos procedúrát is – mediáció, családgondozó, gyámhivatal, rendőrség, bíróság, NANE -, melynek semmi eredménye nem volt azon kívül, hogy lélekben számtalanszor meghaltam, majd feltámadtam… összetörtem testben, szívben, lélekben.
De bármi is történt, újra és újra felálltam.. nem önmagamért, hanem a kislányomért.
Hittem és bíztam abban, hogy a tények, a bizonyítékok eredményre vezetnek.. de nem.
A félelem oly erős a világunkba és annyira féltik az emberek a saját kis látszat biztonságukat, hogy inkább elfordulnak és hagyják a másik ember életében tomboló pokol tovább burjánzását.
Sokszor eltöprengtem azon, hogy azok, akik segíthettek volna a kislányomnak és nekem, és hátat fordítottak – vagy ellenünk fordultak – vajon hogy tudnak nyugodtan aludni, élni, a tükörbe nézni???
Nem egyszer, nem 2x volt olyan, hogy kértem jöjjön tanúskodjon, álljon mellénk, hiszen saját szemével látta a történéseket, de a válasz az volt: „Félek! Féltem a munkám; félek, hogy ellenem fordul; félek, hogy piszkálni fog..” Majd hátat fordított és úgy tett, mintha nem látott volna semmit… pedig tudta, hogy egy ártatlan gyermek és egy édesanya éli át napról-napra, újra és újra a terrort…
 
Mert nem véd meg a rendszer, mert nem fognak össze az emberek, mert nem merünk kiállni az igazság mellett és hallatni a hangunkat, hogy: „Állj! Ez nem mehet így tovább!”
 
Szóval: #metoo
 
Ébredjünk! Férfiak, Nők ébredjünk!
 
Mert áldozat vagy Te is és Én is. Mert áldozat az elkövető és áldozat az elszenvedő.
Áldozatai vagyunk egy lelketlen világnak, ahol olyan erők mozognak, amik egymás ellen fordítanak minket.
Pedig Lélek vagy Te is és Én is. Mindannyian ugyan onnan jöttünk és ugyan oda fogunk vissza térni. Csak az út nem mindegy, az, hogy egymás kezét, szívét, lelkét fogva haladunk, vagy egymás szívébe, lelkébe kést szúrva taposunk…
 
—-
#metoo
If all the women who have been sexually harassed or assaulted wrote „Me too” as a status, we might give people a sense of the magnitude of the problem.
Please copy/paste.
#yesallwomen #metoo #1billionrising #rise #courage
Ha minden nő, aki valaha szexuális zaklatás vagy bántalmazás áldozata lett, kiírná, hogy „Me too”, talán ráébrednének az emberek végre, hogy ez a probléma mennyi embert érint.

A Szakrális Nőiség témájával, már sok-sok éve foglalkozom. A női energiáink visszaintegrálása meditációm is ennek köszönhető. Sok nőnek hozott már gyógyulást, megnyugvást és szabadságot. 

A bántalmazás során – legyen az fizikai vagy érzelmi – energiáink jó része a másikhoz kerül és az ő energiái pedig a mi testünkbe, energia rendszerünkbe. 
Hiába szakad meg a fizikális kapcsolódás, az energiák nem cserélődnek vissza, azt tudatosan kell megtennünk. Ebben nyújt segítséget ez a meditáció >> Szakrális Női energiáim visszaintegrálása

 

Szeretettel,
MelindaPost written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .