Blog
Mert a teremtés nem a görcsösségről szól

12

szept

0

comm

Access

Category

Mert a teremtés nem a görcsösségről szól .

Posted in: Access

Tegnap este tartotottam egy bő 2 órás live adást a teremtés, befogadás, manifesztáció (üzlet és magánélet) témájában.

Az élet csodálatos és az energiák mindig megmutatják azt, amikor tiszta fókuszáltsággal – terességből és nézőpontok nélkül – teremtesz. 

Mi is történt? 

Ahogy befejeztem a live-ot, utána nem sokkal érkezett két jelentkezés (4 perc különbséggel) az októberi Bars képzésemre. Mindezt úgy, hogy sehol nem hírdetem, mostanság posztokat, bejegyzéseket sem írtam a témában.

Hogy lehetséges ez?

Egyszerűen úgy, hogy amikor a korlátozó nézőpontok helyett a lehetőségek kapnak teret benned, az elmédben, az energiarendszeredben, akkor minden teljes könnyedséggel áramlik feléd, amit csak egyetlen egyszer is a fókuszodba állítottál. 

Mert a teremtés nem a görcsösségről szól és nem az akarásról. A teremtés mindig egy könnyed térből működik és ha ezt a teret fenn tartod – könnyedségből -, akkor bármit meg tudsz valósítani.

 

 

A tegnap esti live adás visszanézhető és utólagosan is megrendelhető. Ha hív az energiája és érzed, hogy hozzájárulás számodra, akkor tudd, te is választhatod 

Kattints ide a megrendeléshez! 

 

Szeretettel,

Melinda

 

.Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .