Blog
Méltóvá válni

13

okt

0

comm

női kör

Category

Méltóvá válni .

Posted in: női kör

Ahhoz, hogy olyan Férfival kapcsolódjunk, aki valóban Királynőként tisztel, szeret és becsül meg minket, meg kell tanulnunk, hogy miként tudunk „Méltóvá válni.” Méltóvá kell tennünk a testünket, az érzelmeinket és a gondolatainkat a méltó társhoz. (Természetesen ez a Férfiakra is igaz!)

Miért fontos, hogy ezt megtegyük?

Azért mert a hasonló, a hasonlót vonzza. 

 

Ha a testem, az érzéseim és a gondolataim pl. a „nem vagyok szerethető” energiáit hordozza, akkor csak olyannal vagyok képes kapcsolódni, aki fizikai szinten jeleníti meg ezt az energetikát az életembe. Tehát bántani fog, és újabb és újabb sérüléseket okoz majd nekem.

Ugyanis én hiába vágyom tiszteleten, szereteten és megbecsülésen alapuló kapcsolatra – hiába vizualizálom -, egyszerűen képtelen leszek azzal a Férfival találkozni és kapcsolódni, akivel mindezt megélhetném.

Ahhoz, hogy a vágyott minőség meg tudjon jelenni, és meg tudjam élni, ahhoz előtte méltóvá kell tennem rá a testemet, az érzelmeimet és a gondolataimat. A sorrend nem cserélhető fel, mindig a testtel kezdünk.

 

Szóval, ha eddig még egyszer sem sikerült igazán boldog párkapcsolatban lenned, akkor nagyon fontos, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és tanuld meg a „méltóvá válás”, és az új minőségek beemelésének a hogyanját!

Segítségre van szükséged?

Akkor gyere és csatlakozz hozzánk!
6 alkalmas női kör indul november 11-én, ahol mindezeket megtanulhatod!

Bővebben, és jelentkezés itt >> Női kör a szerelemért – méltóvá válni

A maximális létszám 12 fő, ezt a terem befogadó képessége miatt, sajnos nem tudom növelni. Ezért javaslom, hogy időben jelentkezz.

Élet Öröm - Majoros MelindaVárlak sok szeretettel!
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .