Blog
Méhünk tisztítása

06

júl

0

comm

Category

Méhünk tisztítása .

Posted in: méh

Méhünk tisztítása és nőiességünk gyógyítása (gyakorlat)


 Mindazok a dolgok (energiák, emlékek, gondolati minták stb.), amiket a női energia testünkben és a női szerveinkben hordozunk, meghatározzák azt, hogy:

  • milyen az életünk minősége,
  • mennyire vagyunk boldogok, egészségesek
  • és hogyan tudjuk megélni a nőiességünket

Ezek az elakadások minden területen akadályozzák a nő életét (kreativitás, intuíció, szexualitás megélése, gyermek várás, boldog párkapcsolat, karrier stb.), és egy szűk dobozba kényszeríti őt, ahonnan úgy érzi, nem tud kijönni.

Energetikailag és spirituálisan is nagyon fontosak a női szervek. A mell táplál, ugyanakkor kifejezi a nőiességünket is. A méhünk és petefészkünk pedig, mint maga az élet forrása van jelen bennünk. Általuk teremtünk, alkotunk, táplálunk, növesztünk és elengedünk. Mély misztérium és ősi tudás őrzői ők, melyek ha negatív energiákkal vannak beszennyezve, akkor képtelenek a valódi táplálást és alkotást megadni.

Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk női részeinkre és a hozzájuk kapcsolódó régi sebeket tisztítsuk ki, a negatív energiákat pedig csapoljuk le és helyüket tiszta minőséggel töltsük fel.

Többen kérték tőlem, hogy segítsek méhük tisztításában és mutassak olyan gyakorlatokat, melyekkel el tudják engedni a beragadt negatív energiákat.
Most egy olyan gyakorlatot osztok meg veled, mely mind a „Női önismeret a csakrák világán keresztül”, mind a „Szakrális Nő Útja” kurzusban megtalálható. (Természetesen ezen felül még sok más – fizikális, mentális és energetikai – gyakorlatot kapsz ezekben a kurzusokban.)

A lenti videóban egy egyszerű, de hatásos méh tisztító és energetizáló ászanát fogsz találni.

Mint minden gyakorlatban itt is nagyon fontos a tudatos jelenlét. A figyelem az, mely hatalmas energiákat tud megmozgatni. Tehát végig légy tudatos, légy jelen – ne hagyd, hogy elkalandozzanak a gondolataid -, és figyelj oda a tested jelzéseire. Csak addig végezd a gyakorlatot, amíg az valóban jó érzésekkel tölt el!

Használd bátran, fordítsd gyógyulásodra az alábbi gyakorlatot.

Méhünk minden emberi kapcsolódásunk során, energetikailag is kapcsolódik a másik félhez. Ezért láthatatlan energia szálak kötnek össze minket más emberekkel és élethelyzetekkel.
Régi szerelmek, barátságok, rokoni és munkahelyi kapcsolatok, mind-mind csatorna felénk, amin keresztül életenergiáink átáramolnak. Amíg nem vagyunk elég tudatosak ezen a téren, akarva-akaratlanul olyanokat is táplálunk, akiket nem kellene. Tehát meg kell tanulnunk különbséget tenni, és leválasztani azokat, akikkel nem kölcsönös ez a folyamat.

A legerősebb és legjobban érzékelhető lenyomatokat a régi szerelmek és az egy éjszakás/párnapos futó kalandok okozzák.
Mielőtt új kapcsolatba kezdenél, előtte mindenképp engedd el a kötelékeket, add vissza a másik fél energiáit és vedd vissza a sajátjaidat!

Tisztítsd ki méhed Szent Terét, hogy az új kapcsolódás örömteli, tiszta és tartós legyen.

A negatív energiák elengedésében és a saját tiszta energiáink vissza vételéhez nyújt nagy segítséget a Szakrális Női Energiáim visszaintegrálása meditáció.
Sok szeretettel ajánlom neked. Ide kattintva éred el!

Ahogy a negatív érzelmek és energiák elengedése és megtisztítása megtörténik, úgy kezd vissza állni, a nőben lévő férfi és női minőségek egyensúlya is, mely nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és önazonos élethez. Amint elkezdjük magunkat a negatív energiák hatása alól felszabadítani, úgy kap egyre jobban teret a bennünk lévő valódiság, melynek köszönhetően a testi-lelki-szellemi jóllét állapota megjelenik.

Oszd meg Te is ezt a bejegyzést, hogy minél több nőtársadhoz eljuthasson a segítség!
Köszönöm.

Élet Öröm - Majoros Melinda

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .