Blog
Megváltozhat a pénzügyi helyzeted attól, ha fogod a fejed?

08

jún

0

comm

bőség

Category

Megváltozhat a pénzügyi helyzeted attól, ha fogod a fejed? .

Posted in: Access bőség

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet?
Hogy működött?
Hajlandó lennél valami mást kipróbálni, még ha furcsán hangzik is?

Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál? Ez a furcsa módszer az Access Bars®. 

Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, „Nem a pénz a probléma, hanem Te” (Money isn’t the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. 

„A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Egy masszázságyon feküdni, nem csinálni semmit, csak lenni, és elfogadni egy Bars® kezelést remek módja lehet annak, hogy ezt gyakoroljuk.

32 pont van a fejünkön, melyeknek mindegyike egy életterülethez kapcsolódik. Van egy „bar”, ami a pénz pontja, de vannak mások is, melyek kapcsolódnak a pénzhez, úgy mint a kontroll, éberség, kreativitás, álmok és remények. Ha megérintik a fejeden ezeket a pontokat, akár 10000 év korlátozó hiedelmeit is elengedhetjük egy kezelés alatt, ami megakadályozza, hogy tudjunk el- és befogadni.

Az egyik oka annak, hogy nem tudnak az emberek elfogadni az, hogy sokan gyerekkorukban úgy kaptak ajándékot, hogy valamilyen kötelezettség is járult hozzá. Ekkor energetikailag megmakacsolták magukat, és mivel nem akartak eleget tenni ezeknek a kötelezettségeknek, inkább elutasították a finomságokat is, amik együtt jártak velük. Ez klasszikus példa arra, amikor kiöntik a gyereket is a fürdővízzel.

Az Access Consciousness® nézőpontja az elfogadásról más, mint amit megszoktunk. Kétirányú folyamatnak tekinti azt. Mert amikor elfogadsz, valójában nem arról van-e szó, hogy megajándékozod az ajándékozó személyt azzal, hogy elfogadod azt, amit ad?
Vajon azt az elképzelést, hogy az ajándékozás és az elfogadás elkülönülnek egymástól lehet-e másnak tekinteni, mint hazugságnak?

Az Access Bars®-ban az ajándékozás és az elfogadás igazából egy. Amikor valakinek kezelést ajándékozol, elfogadod azt az ajándékot is, hogy te is megtisztulsz mindentől, amit ő a kezelés alatt elenged.

Az Access Bars® annyira egyszerű, hogy még egy hároméves gyerek is meg tudja tanulni.

Hogyan lehetne ez még ennél is könnyebb?

Még mindig hezitálsz? Van néhány pont, amit felhasználhatsz arra, hogy 6 hónapon belül megváltozzon az anyagi helyzeted. De nem áruljuk el… ha tényleg kíváncsi vagy, keress egy Access Bars facilitátort a közeledben.

A szegénységen kívül nincs mit vesztened.

Az eredeti teljes cikk angolul: http:// access-consciousness-blog.c om/2013/11/ can-putting-your-hands-on-y our-head-change-your-money -situation/
Fordította: Békési Veronika /NekedIgaz/

 Ha egy másik valóságot teremtenél:

Bőség és Pénztudatosság Elvonulás július 5-8

Bőség megteremtése 3 hónapos online mentor program – kezdés szeptember 20.

 

Várlak sok szeretettel!

Melinda

 

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .