Blog
Mag  varázslat

01

febr

0

comm

tudatos teremtés

Category

Mag varázslat .


Teremtő mag varázslat a tavasz erejével

A kelta tradíció szerint Imbolc a tavasz első napja, melynek előestéjén a Cailleach, a Tél Banyája elutazik a mágikus szigetre, melynek erdeiben a Fiatalság Forrása található. A hajnal első sugarakor iszik ebből a forrásból és Brigiddé, a szőke szűzzé változik, aki fehér pálcájával a földre mutat, hogy előhívja a zöldellő sarjakat. A teremtő meg varázslat. 

Az évkörrel utazva – ami egyet jelent Földanyánkkal való tudatos kapcsolódással – javunkra fordíthatjuk a természetben lévő mágikus erőket, energiákat.

Imbolckor vethetjük el a mag varázslatot, az újévi terveink sikerének érdekében.  

Ha tápláló és életet adó földbe vetjük magvainkat – fizikailag is, energetikailag is, szellemileg is -, és ígéretet teszünk arra, hogy tápláljuk őket és gondoskodunk róluk – fizikailag, energetikailag, szellemileg -, akkor kívánságunkat Földanya, és az Univerzum mágikus ereje ölelő karjaiba veszi és segíti növekedésüket, megvalósulásukat. Ahogy szeretettel, tiszta odafigyeléssel gondozzuk a magokat, úgy fogja a mágia gondozni a céljainkat, amelyeket jelképeznek.

Nézzük mi kell a tavaszi mag varázslathoz: 

  • 3 db fehér gyertya,
  • 9 db mag (bármilyen fajtájú),
  • toll és papír,
  • jó termőtalaj pl. virágföld,
  • cserép vagy kaspó

 

.A szertartás menete:

1. Tisztítsd meg a teret.

Ez több módon is lehetséges, mely befolyásolja a tér minőségét és a benne lévő energiákat és azok erejét. A Szakrális Nő Útja online képzésben több leckén keresztül beszélek a tértisztításról és meg is tanítom a módját.

2. Majd gyújtsd meg a gyertyákat, és közben ismételd el az alábbi szavakat:

„Hármas Brigid, üdv néked,
Háromszoros üdvözlet.”

3. Fogd a jobb kezedbe a magokat és mindegyiket nevezd el egy-egy kívánságodról, célodról. Majd bal tenyereddel fedd be őket és mond az alábbiakat: 

„Most lehelete a földbe ér,
Melege új magvakat ígér.
Szent Brigid, áldj minden élőt
Jobb és bal kezem között.”

Mostantól fogva ezek a magok képviselik a céljaidat és ahogy ők növekednek, úgy fognak megvalósulni, szárba szökkenni a terveid. Írd le mindegyik kívánságodat, hogy vissza tudj tekinteni rájuk.

Minden nap gondozd, tápláld az elültetett magokat és figyeld, ahogy növekednek, fejlődnek. Ahhoz, hogy a mágiád valóban működjön, fontos a tiszta szándék és a megfelelő tudatállapot (koncentráció és jelenlét).

Most ép növekvő Hold van, ami pluszban megerősíti a szertartásod erejét. Élj hát vele!  

Kívánok Neked csodálatos 2017-es évet és céljaid, vágyaid megvalósulását!

 

Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .