Blog
A legszebb Karácsonyi ajándék, amit kaptam ? ? ?

21

dec

0

comm

karácsony

Category

A legszebb Karácsonyi ajándék, amit kaptam ? ? ? .

Posted in: karácsony

Sok éve már, hogy szívügyem a nők megsegítése, életük jobbá tétele. Minden munkásságom ezt a küldetést hivatott szolgálni! Jó érzés látni, ahogy pozitívan változnak a hozzám kapcsolódó nők élete! 

Ebből már tudhatod is, hogy mi számomra a legszebb karácsonyi ajándék. 

Az, ha megosszák velem ezek a nők a történetüket, és azt, ahogyan átalakítják az életüket az általam tanított módszerekkel.
Ilyenkor érzem, hogy a Küldetésem, – amit odafent vállaltam – jó úton halad, és mindenkinek, akinek odafent ígéretet tettem az élete megsegítésében, megvalósítom! 

Szeretnék most megosztani Veled néhány visszajelzést, amit az elmúlt időben kaptam és megmelengették a szívemet-lelkemet:

  1. „Kedves Melinda! Köszönjük szépen a videófeltöltéseket, az egész éves munkádat, a segítségedet. Még több időt kellene ezekkel a dolgokkal foglalkoznom tudom. Áldott karácsonyt és további szép éveket kívánok!” Anita

  2. „Egyre jobban érzem magam! ….
    El kellett mennem végre nadrágot venni magamnak – gyűlölök nadrágot venni, mert bele nézek a tükörbe és Úr Isten!!! – de most bementem a boltba, felvettem a nadrágot, belenéztem a tükörbe és azt mondtam, hogy ‘Tök jó lesz, mehetünk, jól áll’! Kijöttem a fülkéből és döbbenten konstatáltam, hogy én most azt mondtam magamnak, hogy ez ‘jól áll’?!? Atya Isten, haladok és fejlődöm!!!  Szóval jönnek ezek az apró – igazából számomra nem is olyan apró – jelek, amik mutatják, hogy jó irányba megyek, hogy jól csinálom, hogy kezdem végre elfogadni önmagam Nőként!” Erika (6 alkalmas női kör 4. alkalmán)

  3. „Nagyon tetszik a 6 alkalmas Női kör online tanfolyam…
    Tervezem, hogy a „Hogyan vezessünk női köröket” tanfolyamot is elvégzem, utána én is beállok a felvilágosítók sorába  Észrevettem magamon egy pozitív változást a videók hatására… Köszönöm szépen a színvonalas munkádat! Boldog Karácsonyt kívánok!” Márta (online 6 alkalmas női kör)

 

Szeretnék most én is egy Karácsonyi ajándékot adni!

A 6 alkalmas női kör videóiból ajándékba adom a 6. videót azoknak, akik december 24-ig megrendelik a „Méltóvá válni – avagy miért nem sikerülnek a párkapcsolatok” női kör videóit.
A 6 videó 24.000 forintba kerülne – 4.000 forint/videó -, de most így csak 20.000 forint. Kevesebb, mint 3.400 forint olyan tudásért és gyakorlati információkért, melyek valóban megváltoztatják pozitívan a hozzáállásodat önmagadhoz és a benned lévő Nőhöz, így eljutva a boldog párkapcsolathoz!

Fontos, hogy megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba, hogy: Karácsony

Biztos megtapasztaltad már, hogy én nem vagyok az az ember, aki különböző marketing eszközökkel/fogásokkal akarja rávenni a többi embert arra, hogy vásároljon tőle. Ezután sem fogom ezt tenni.
Én nem csak hiszem, de tudom is, hogy minden a bennünk lévő energiákon múlik. Tudom és tapasztalom, hogy aminek és akinek találkoznia kell, az találkozni is fog! Az élet csodálatos rendező elvvel rendelkezik, mely harmóniába és a lehetőségek legcsodálatosabb összhangjában működik! 
Nincs szükség arra, hogy olyan gyerekként kezeljelek, akit meg kell győzni. Tisztellek, egyenrangú felnőttként tekintek rád, olyanra, akiben ott van a tudás. Tudom, hogy képes vagy eldönteni valamiről azt, hogy hozzá járul-e az életedhez vagy sem!

Tehát nem fogom most sem azt bizonygatni Neked, hogy mennyire jó és miért jó számodra ez a 6 videó. Te magad is tudod és érzed, hogy tudnak-e segíteni vagy sem. Én akkor is ugyan úgy foglak szeretni, ha csak csendben követsz, vagy ha leiratkozol a leveleimről, vagy ha vásárolsz tőlem. Nem ezek határoznak meg Téged. Te, TE vagy, egy csodálatos lélek, aki fizikai testet öltött és részt vesz az Élet nevű fantasztikus játékban! 
 


Ha úgy érzed, hogy többet szeretnél tudni a videókról, akkor bele tudsz nézni a 2. és 3. alkalom összefoglaló videójába. A videókért kattints ide >> Női körök videói Itt tudsz jelentkezni is.

A videókban az elméleti részek mellett megmutatok 1-2 egyszerű, de igen hatékony gyakorlatot is.

 


Szeretettel,
Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .