Blog
Ki az az 5 ember az életedben, aki meghatározza sorsodat?

03

dec

0

comm

női önismeret

Category

Ki az az 5 ember az életedben, aki meghatározza sorsodat? .

Posted in: női önismeret

Régi igazság, hogy olyan életet élünk, amilyen emberekkel körbe vesszük magunkat. 
Azaz, annak az 5 embernek az átlaga vagyunk, akikkel a legtöbb időt töltjük.

Megrázóan sokkoló ez a tény.

És igen, életünk minden területére igaz, hogy annak az 5 embernek az életének az átlagát éljük, akikkel a legtöbbet kapcsolódunk.

Legyen szó az egészségről, a szerelemről, a munkáról, az anyagi helyzetről… előbb-utóbb az ő életük átlagát fogjuk élni.

Állj meg most egy pillanatra és gondolkozz el azon, hogy kik is vesznek körül, kikkel beszélgetsz nap, mint nap és miről…

Fontos!

Nem az a cél, hogy azon családtagjaidat kizárd az életedből, akik nem olyan életet élnek, amilyenre Te vágysz, hanem az a cél, hogy úgy bővítsd a kapcsolataidat, hogy azok építőek, támogatóak legyenek számodra is, és ezáltal a családod számára is.

Mert igen, lehetsz Te a családod számára
az a személy, aki a minőséget hozza!

Minden sikeres, eredményes ember mögött áll egy hozzáértő mentor/segítő, aki nem csak a tanításai, tanácsai által, de az életével és életútjával is tanít, mentorál.

Függetlenül attól, hogy jelen pillanatban hol tart az életed, milyenek a körülményeid, mindig van lehetőséged arra, hogy olyan közegbe helyezd magad, ahol megfelelő inspirációt és útmutatásokat kapsz. Soha nem késő azt választanod, hogy egy hozzáértő mentor támogatásában részesülj.


➡️ Miért nem elég az, ha virtuális csoportokhoz kapcsolódsz?

Biztos te is hallottad már, hogy a gyerekek utánzással tanulnak, azaz tudattalanul átveszik a közvetlen környezetükben élő felnőttek szokásait, szavajárását, gondolatait, hitrendszereit. Ezt a tanulási formát felnőtt fejjel sem hagyjuk el, hanem ugyan olyan tökéletesen működtetjük, mint gyerekként. Tehát azoknak az embereknek a szokásait, gondolatait, hitrendszereit vesszük át, akikkel a legtöbb időt töltjük.

Ha szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, akkor muszáj keresned olyan embereket, akik azt a példát élik és mutatják, amire vágysz. De ahhoz, hogy az utánzásos tanulási módszert alkalmazni tudd, találkoznod kell ezekkel az emberekkel, ugyanis a képernyőn keresztül nem érzékeled, nem látod a mozgásukat, az energetikájukat, a viselkedésüket és azt, ahogy társas környezetben beszélnek. 

A Teremts jobb jövőt magadnak 6 alkalmas, csoportos tudatalatti transzformációs női kör, ehhez ad neked segítséget, hiszen olyan emberekkel leszel együtt, akiknek fontos a minőségi élet kialakítása és továbbfejlesztése, akik tudják és élik, hogy az élet csupa lehetőség, és az önmaguk értékelése és tisztelete alapkő a mindennapokban.

 

Az elmúlt 8 évben jelentős eredményeket és sikereket tudtam elérni azon Nők életében, akik választották a támogatásomat, tanításaimat és az általam vezetett csoportjaimban való aktív részvételt.

következő ilyen csoport, amihez Te is tudsz még csatlakozni december 8-án indul.

Ez egy olyan 6 alkalmas női kör lesz, mely alapjaiban fogja megváltoztatni az eddigi életedet – természetesen jó irányba. 🙂

 

➡️ Kiknek ajánlom ezt a 6 alkalmat?

Azon nőknek, leendő vagy már vállalkozó nőknek:

» akik növelni kívánják magabiztosságukat,
» akik életminőségük megerősítését tűzték ki célul,
» akik át kívánják lépni az eddigi pénzügyi korlátjaikat
» akik életük tudatos teremtői, irányítói akarnak lenni
» akik nem akarják többé hagyni, hogy a másoktól átvett negatív hitrendszerek irányítsák az életüket

és mindezt nőiességük megélésével, életterületeik harmonizálásával kívánják megvalósítani.

Mindazt, amit a csoportfoglalkozásokon átadok és tanítok azt a saját életemben sokszorosan kipróbáltam, és általuk jelentős eredményeket értem el. Nem tanítok semmi olyat, amit ne próbáltam volna ki gyakorlatban, és amit ne alkalmaznék a mai napig az életemben.

Csatlakozz te is az Élet Öröm következő csoportjához és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik hozzájárulnak életed minőségének emeléséhez és akikkel egy irányba haladtok!

 

Szeretettel!

Melinda
Melinda

 

 


 

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .