Köss barátságot a testeddel

Köss barátságot és egy életre szóló szövetséget a testeddel!

–  az ideális és vágyott alakod megteremtése –

március 10. vasárnap
10:00 – 16:00

 

Milyen is valójában az ideális alak?

Egy biztos, nem olyan, amit a média folyamatosan az arcodba tol!

 

OK. de ha nem olyan, akkor milyen?

Mi az az út, ami elvezet önmagam szeretetéhez és a testemmel való barátsághoz?

 

Az első szint az az, hogy a fókuszodat magadra viszed és megnézed, hogy milyen önbántalmazásokat működtetsz, önszeretet helyett – fizikai, érzelmi és gondolati szinten -, amikkel azt éred el, hogy a tested nem tud olyan lenni, ami számodra/számotokra tökéletes és ideális, hanem pont ellenkezőleg: sok-sok szenvedést, keserűséget és önutálatot generál. (túlsúly, deformitások, bőrproblémák, hajhullás, túl vékonynak érzed magad, melleid mérete nem ideális számodra, aránytalan testalkat…)

 

Ha az első szintnek a felismerései megvoltak, utána következik az, hogy végérvényesen kiradírozod az elmédből az összes külső elvárást, nézőpontot, megfelelést és ítéletet, amiket eddig tudatalatti szinten működtettél. Ez egy hosszabb folyamat, hiszen rengeteg cimkével, korlátozó nézőponttal azonosultál életed során, de enélkül a lépés nélkül soha nem fogsz eredményt elérni, nagyon fontos az önszeretet útján.

 

A harmadik szinten pedig, egy olyan életet kezdesz el élni (olyan örömteli hétköznapokat), amiket már az új – a testedet és a testeddel való kapcsolatodat támogató – nézőpontokkal, hitrendszerekkel fűszerezed meg. Ennek a következőménye az lesz, hogy egy igazán boldog, kiegyensúlyozott életet fogsz élni, melyben a mindennapjaid része lesz az, hogy csinosnak látod magad, szereted magad, a tested tökéletes – számodra ideális és örömteli – és teljes mértékben elégedett vagy magaddal! Az életmódod olyanná alakul – mert könnyedén tudod alakítani – ami maximálisan téged és a testedet szolgálja.

 

Az egészséges életmód kialakítása és az alakformálás (legyen szó fogyásról vagy hízásról) nem szenvedés. Az csak egy nézőpont, hogy kemény munka és szenvedés által lehet alakot formálni és egészségesen élni. Tény, hogy mint minden nézőpontot, ezt is valósággá tehetjük, ugyan úgy, mint az ellenkezőjét. Rajtad múlik, hogy melyiket választod, melyiknek adsz teret.

 

Szóval ha akarod, te választhatod azt, hogy Neked az egészséges életmód és a testeddel való együttműködés örömteli, könnyed, amit minden nap szívesen csinálsz, mert nem nehézség és komoly koncentrációból teszed, hanem azért, mert egyszerűen jól esik és feltölt téged.

.

Szeretettel invitállak a március 10-i tréningemre,
ahol egy új időszámítás indul az életedben,
a testeddel való együttműködésben.

.

 

Válj azzá a csodálatos Nővé, aki csak te lehetsz!

.

.

Mi fog történni ezen a napon?

.

Megtanuljuk, hogy mi is a hitrendszer, nézőpont, meggyőződés, ítélet és gondolat. Melyik miért felelős és mit tudunk velük kezdeni.
A segítségemmel feltérképezzük a benned lévő önszabotázsokat, azokat a mintákat, amikkel újra és újra teremted a hízást, a tesed deformálódását, a túlzott fogyást, az egészséged kibillenését, és az önutálatot.
A feltérképezett – a háttérből működő – negatív programokat, hitrendszereket, önszabotázsokat végérvényesen felszámoljuk és töröljük.
Segítek neked, hogy a valóban neked való, téged és a testedet támogató, segítő, szabadságot és belső bizonyosságot hozó nézőpontokat válassz, majd azokat megerősítjük és működésbe hozzuk.
Beszélünk még az ideális életmódról és megnézzük, hogy számodra melyik az!
Átveszünk mindent, ami nélkülözhetetlen a hatékony, eredményes és könnyed változtatáshoz (tudod, minden csak egy nézőpont, az is, hogy a változás nehéz 😉 )

.

 

Ajándék 🙂

 

Egy 20 perces videó, melyben megtanítom neked azt a könnyed mozgássort, amit én is végzek. Ez a mozgássor segíteni fog téged abban, hogy lazítsd az izmaidat, ugyanakkor meg is erősítsd őket. A tartásod fokozatosan javulni fog általa és természtesen hozzájárul ahhoz is, hogy az alakformálás és a fogyás is könnyed legyen.

.

A videóban minden fontos információt folyamatosan mondok az aktuális gyakorlatnál. Ez a videóm sehol máshol nem elérhető el, csak e tréning keretén belül.

 

.

Mit hozz magaddal?

 

– Öltözz úgy, ahogy számodra kényelmes, ugyanakkor csinosnak is érzed magad 🙂
toll és jegyzetfüzet
– a nyitottságodat és az elköteleződésedet önmagaddal szemben 🙂

.

Tea, víz és rágcsálnivaló lesz 🙂
1 órás ebédszünet lesz (kimegyünk ebédelni)

.

„A köss barátságot a testeddel” 1 napos tréning ára:

–  14.000 forint.

.

Maximális létszám: 6 fő

Mivel kiscsoporttal dolgozom – a résztvevők és a maximális hatékonyság érdekében -, ezért a 6. utalás beérkeztével a jelentkezést lezárom.

 

A tréning időpontja:

Március 10. vasárnap, 10:00 – 16:00

 

A tréning helyszíne:

MeTime Showroom
XI. Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3.
A Móricz Zsigmond krt-től 5 perc séta

 

.

Várlak nagy-nagy szeretettel!
Melinda

.

 

 

Ha vidéken élsz és szeretnéd, hogy a Te városodban is megtartsam ezt a tréninget, 
akkor írj nekem a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre. 

.

.


Néhány visszajelzés az előző tréningekről:

.

„Melindát és a tudását nagyon ajánlom a megrekedt embereknek. Megmozgat, elgondolkodtat, felismerésekhez segít magunkkal kapcsolatban. Köszönöm ezt az értékes napot” Vassné Timi

***

„Ajánlom, ha életmódot szeretnél változtatni és fogyni szeretnél. Több oldalról is megvilágítják a választ, melyek mellé jól használható gyakorlatot is kapni fogsz. Egyaránt történik oldás lelki és fizikai oldalról is.
A nap tematikája nagyon szépen fel volt építve, nagyon jó volt és fesztelen. Bármikor kérdezhettünk és ez közvetlenné tette.” Éva

***

„Sokat kaptam a mai napon. Ajánlom azoknak is, akik túlsúllyal küzdenek, és azoknak is akik „nőiesség megélése” problémával küzdenek. Ajánlom azért, mert segít más szemszögből látni saját magam és segít visszatalálni önmagunkhoz.” Julianna

***

„Ajánlom a tanfolyamot,
– mert könnyen megvalósítható gyakorlatokat tanultam,
– mert az egész nap gyakorlat alapú
– mert rengeteg energiával és lelki erővel lettem gazdagabb estére,
– mert Budapest szívében van a tréning könnye elérhető helyen reális áron,
– mert kiscsoportos a foglalkozás, ettől az egész nagyon személyes és barátságos.
A legtöbbet a 3 meditáció és a tükörgyakorlat adott. A gátizomtorna pedig hatalmas ajándék!” P. Orsolya

 

.

Fotók a MeTime Showroom-ról 🙂

.