Blog
Jó reggelt

12

dec

0

comm

életmód

Category

Jó reggelt .

Posted in: életmód

Jó reggelt! ?

Természetesen a cicusok most is mellettem – Ízisz nem szereti ha fotózzák ? – és ezt a szép fényt látom, ha felfelé nézek ??

Én még csak most fogok felkelni, mármint kikelni az ágyból ?
Felébredni már felébredtem 8:00 óra előtt, de akkor csak kimentem mosdóba, elintéztem azt ami reggel jól esik a testemnek és utána még visszafeküdtem pihenni, ejtőzni, úgymond ábrándozni-teremteni a jövőmet.

Én ilyenkor szoktam futtatni azt a testkezelést, amit nem olyan rég megtanítottam nektek. Nagyon-nagyon szereti a testem és nagyon hálás érte, ezért a törődésért. ?

Nekem ez az időszak valahol az elcsendesedésről és az önmagammal levésről szól. Nagyon-nagyon igénylem a csendet a lelassulást, azt hogy önmagammal lehessek. ?

Sokat foglalkoztam ennek az évemnek az összegzésével, lezárásával. Jó érzés volt visszatekinteni, tudatosítani, rájönni arra, hogy mennyi-mennyi csoda történt velem, hogy mennyi mindent megvalósítottam, mennyi erőt voltam képes mozgósítani, és hogy mennyi mindent túlteremtettem.
Szinte felfoghatatlan, hogy egy év alatt mi mindenre vagyunk képesek, mi mindent tudunk létrehozni. 😀 

Most fogok belekezdeni a 2020-as évemnek a megtervezésébe. ✨
Ez a napom arról szól, hogy elindítom a céljaimat, terveimet, gondolataimat és elkezdem invitálni hozzájuk az erőket, energiákat, lehetőségeket a végtelen térből. ?

 

? Javaslom neked is, hogy figyelj oda magadra, mert az ami most történik benned/veled, nagymértékben meg fogja határozni, hogy hogyan alakul a 2020-as éved.

 

Érdemes tudatosítani azt is, hogy ez az utolsó év amiben a tízes szám benne van. Január elsejétől a húszasba lépünk bele. Eltűnik az egyes energiája és átveszi a helyét a kettes energiája, ami az érzelmekről, érzékelésről, intuícióról szól. Minden, ami le volt fojtva, az összes érzelmeink, az összes olyan dolog amivel nem néztünk szembe, az most a figyelmünket fogja kérni, és felszínre fog törni.

? Szóval javaslom azt, hogy légy tudatos és éber önmagadra, adj időt magadnak!
Ne csak egy-két órát, hanem minden nap legyen „én időd” és tudatosan foglalkozz magaddal.
Vagy úgy, hogy leülsz egy csésze tea mellé és csak megpihensz és jelen vagy önmagaddal, vagy úgy, hogy tudatosan cselekszel, vagy úgy hogy egyszerűen csak kikapcsolódsz és jól érzed magad.

Ezerszeresen meg fogja hálálni a jövőben neked ez az önmagaddal való törődés. ✨

~~~
A testkezelés, amit használok: http://bit.ly/a-test-alakitsd-konnyeden

Szeretettel,
Melinda

 

Access Bars tanfolyam december 29-én.
Részletek itt!

 

Firdaves képe a Pixabay -en. 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .