Blog
Ítélete vs Éberség

13

jún

0

comm

önismeret

Category

Ítélete vs Éberség .

Posted in: önismeret

Mindig tanulok, mindig rengeteg hozzájárulást kapok a különböző impulzusokból, amik a világból érkeznek a valóságomba.
Figyelem a reakciókat és figyelem azt, hogy mások reakciói, megnyilvánulásai mit váltanak ki belőlem 
Ez rengeteg lehetőséget ad az éberségre és arra, hogy felismerjem hol vannak még beragadások, negatív hitrendszerek, megfelelési kényszerek, amiket azonnal elkezdek tisztítani – önmagamért, azért, mert az örömöt választom 😉

Az egyik legnagyobb éberség az, hogy észre veszem, hogy a külvilágból mi vált ki belőlem ellenállást, dühöt, neheztelést. Kinek a viselkedése, gondolatai, külseje az, ami kibillent és ítélkezésbe visz át.

Miért fontos ez?

Azért mert: 

Amíg mások viselkedése – vagy bármilyen megnyilvánulása – megragadja a figyelmedet és negatív érzelmeket vált ki, addig nem a saját álmaidat, vágyaidat, választásaidat teremted, hanem pont azt, amire a figyelmed irányul. 
Ráadásul az, hogy ki, mit és miért tesz az az ő választása és az én világomban csak egy érdekes nézőpont.

Ez nem azt jelenti, hogy bármit lehet (bár bármit lehet , hanem azt, hogy különbség van ítélkezés (érzelmileg beleragadott állapot) és ténymegállapítás között. 
Amíg azt mondom, hogy amit tesz az rossz (érzelmeket viszek bele) addig hatása alatt állok és negatívan teremti a világomat. Amint azt mondom, hogy ez rossz (de ténymegállapítás, nem háborgok, nem pfujolok… stb), addig éber vagyok és szabadon választhatok.

Szóval drágák! 
Éberségre fel és válaszd azt, amit valóban akarsz!

 

Ébernek lenni gyakorlás és döntés >> Önismeret a csakrák világán keresztül

 

Végtelen Szeretettel!

Melinda


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .