Így őrizd meg testi-lelki-szellemi egészségedet!

Egyszerű tippek elfoglalt, de változtatni akaró Nőknek!.

Így őrizd meg fiatalságodat és testi-lelki-szellemi egészségedet!

Ingyenes e-book Neked.

Miért töltsd le az e-bookot?

.

Válaszkén álljon itt egy idézet Jamie Olivertől:

„A halálesetek 0,8%-át a gyilkosságok teszik ki, míg a nem megfelelő táplálkozás a halálesetek 60%-át! 

Mégsem beszél erről senki.”

.

Majoros Melinda vagyok, az önismeret, az önfejlesztés, a testi-lelki-szellemi egészség, és a nőiség kiteljesítésének lelkes követője és szóvivője. Számtalan e-bookot írtam már, mely több száz nőnek segített eddig. Ez a mostani az egészséghez ad praktikus és hasznos tanácsokat. 

.

Biztosan te is rengeteget olvastál már arról, hogy mennyire fontos a testi méreganyagoktól való megszabadulás. Rengeteg recept, diétás módszer és tisztítókúra érhető el a neten. Lehet, hogy már te is jó néhányat letöltöttél és nagy elánnál belefogtál volna, de amikor megláttad, hogy mi minden kell hozzá, rögtön elment tőle a kedved. 🙁

Megértelek, én is így voltam velük!

Ennek a kis ingyenes e-booknak az a célja, hogy a hétköznapokra – reggelre és estére – adjon néhány olyan technikát, melyet ha betartasz, biztos hogy elindul a pozitív változás az életedben és meg is marad!

.

Kattints ide és töltsd ki az űrlapon, és perceken belül tiéd lesz az „Így őrizd meg testi-lelki-szellemi egészségedet!” ingyenes e-book!

Az űrlap kitöltésével Te is bekerülsz az Élet Öröm hírlevél adatbázisába, ahonnan bármikor le tudsz iratkozni. Minden általam küldött levél alján megtalálod a leiratkozás gombot.

Én sem szeretem a SPAM-eket. Adataidat bizalmasan kezelem, azt harmadik félnek nem adom ki!
Tiszteletben tartom magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat a NAIH-nál bejelentett adatvédelmi elveknek megfelelően kezelem.