Blog
Ígéretek, instant megoldások és a kudarc

29

máj

0

comm

siker

Category

Ígéretek, instant megoldások és a kudarc .

Posted in: Access siker

Nattanan Kanchanaprat képe a Pixabay -en.


Ígéretek, instant megoldások és a kudarc ?

➡️ A mai világban hihetetlen kereslet van az instant megoldásokra, a csodakapszulákra, az azonnali megoldásokra.
 
Sok motivációs trénerrel, híres emberrel az a gond, hogy könnyű és önmagadba fektetett minőségi idő és munka nélkül ígéri a hatalmas eredményeket (mondhatni fűt-fát ígér).
.
Csüngünk a lelkesítő videókon a sikersztorikon és a könnyed eredmények elérését hírdető írásokon, amikkel feltüzelnek bennünket, hogy minden lehetséges és minden – szinte napok alatt – könnyen és egyszerűen megvalósul.
.
Mégis azt tapasztaljuk, hogy a való életben ez egészen másként működik. Bevesszük a csodakapszulát, mantrázunk, pozitív megerősítéseket mondunk… mégsem változik semmi. Mégse olyan egyszerű és könnyű, ahogy az nekünk elő lett adva, ahogy ígérték nekünk.

A kudarcok hatása

Sajnos ezek a kurdarcélmények méginkább megerősítik a kishitűségünket, az önhibáztatásunkat és annak az érzetét, hogy nem vagyunk elég jók…
 
? Az van, hogy egy sikeres és eredményes élet kialakításához időre van szükség, komoly kitartásra és napi szintű tudatos munkára.
.

 Igen, hiszem és tudom, hogy

a változtatás könnyed és pillanatok alatt megtörténik. Viszont amit elfelejtenek elmondani nekünk, hogy ez a fajta könnyed választás és teremtés egy bizonyos tudatossági szint és rezgésszint elérése után tud megtörténni. Nincs ebben semmi bonyolult, ez szimpla fizika és kémia.
.
Amin rezonálsz, annak a szintnek a dolgait tudod könnyéden megteremteni. Ha a felette lévő szintekre akarsz bekapcsolódni, ahhoz meg kell változtatnod a tudatod (elméd) és a fizikai tested rezgésszintjét.
Ha a következő szintre akarsz lépni az egész könnyed és csak kisebb energiabefektetést igényel. DE ha magasabb szintre akarsz bekapcsolódni, az bizony idő, energia és fókuszváltás kérdése.
Aki most a szűkösség szintjére van bekapcsolódva, annak bizony meg kell dolgoznia azért, hogy a bőség szintjére tudjon lépni.
 
➡️ Ha benne vagy az Access világába és követed a facilitátorokat, ott is megtapasztalhatod, hogy évek alatt jutottak el oda, ahol most vannak. Napi szinten használták (és használják) az alap eszközöket, újabb és újabb képzésekre mentek el, és így jutottak egyre feljebb és feljebb a tudatosság és bőség létráján.
 
Igen, a választás az egy pillanat műve, és igen, képesek vagyunk magasabb szintekre fellépni. De az is tény, hogy ez akkor tud megtörténni, ha azokat a nézőpontokat eltöröljük és kioldjuk, amik az aktuális szinthez kötnek be minket.
 
Szóval, ha változást akarsz, ? akkor hozd meg a döntésedet és kezdj el tenni az eredményekért.
Majd ahogy haladsz az úton, úgy lesz egyre könnyebb és úgy jelennek meg egyre több lehetőségek, választások. 🙂
 
Amit ajánlok neked ehhez az úthoz, az az Access eszköze és a Mentor Program eszkötára.
 
1️⃣ Access Bars képzés: Részletek itt. 
2️⃣ Mentor Program: I. modul (Az Elme) Részletek itt.
.
.
.

Szeretettel,

Melinda

 

.Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .