Ideális Én

AZ IDEÁLIS ÉN ÉS AZ IDEÁLIS ALAKOM
A boldog és szabad élet alapja.

 

Egészségesen, könnyedén és örömben lefogyni és elérni az ideális alakot, erre vágyik a túlsúlyos nők majd 100%-a.

 

De jön a kérdés és az a makacs hitrendszer:

 

Ugyan hogyan lehetne mozgás és sportolás nélkül, könnyedén és örömben lefogyni, végérvényesen leadni a plusz kilókat?

idealis_en_idealis_alakomAz ideális alak és az ideális testsúly elérése nincs egyenes arányban a mozgás mennyiségével. Gondolj csak azokra a nőkre, akik szinte minden nap járnak edzeni, és még is van olyan testrészük, ami nem tud lefogyni és ahonnan nem tűnik el a narancsbőr. Ahhoz, hogy testünk úgy nézzen ki, ahogy mi azt szeretnénk, több módon is el tudunk jutni.

 

Nézzük milyen módszerek vannak ma a köztudatban:

⇒ sok és intenzív mozgás – nem megfelelő végzése esetén lemondással és szenvedéssel jár

⇒ fogyókúra – lemondással és szenvedéssel jár

⇒ léböjtkúra -lemondással és szenvedéssel jár

⇒ intenzív méregtelenítés – nem megfelelő végzése esetén lemondással és szenvedéssel jár

A fentiek dolgok és azok különféle kombinációja lemondással és szenvedéssel jár, ha nem inspirációból érkezik és ha nem arra vágyik a tested.

 

LÉTEZIK EGY SOKKAL HATÁSOSABB MÓDSZER
ami ugyan kevésbé elterjedt – de valódi eredményt hoz lemondások és szenvedés nélkül

 

A testünk végérvényes átalakításához arra van szükség, hogy a testtudatosságunk és az önmagunkhoz való hozzáállásunk a lehető legjobb állapotban legyen.

Ezután ha elkezdünk mozogni/sportolni sokkal könnyebben fog menni és nem kínzás, hanem élvezetes életmód lesz belőle.

Biztos találkoztál már te is olyannal, aki rendszeresen mozog, diétázik, méregtelenít, mégis nagy harcokat vív a testével.

 

Miét van ez?

Azért, mert hiányzik egy rendkívül fontos összetevő, mégpediga megfelelő hozzáállás!

Ez a hozzáállás magába foglalja a tudatosságot, önmagad (test, lélek, szellem szinten) tisztelete és szeretetetét.  Ez a hozzáállás nélkülözhetetlen a valódi eredmény eléréséhez!

 

A valóságodat az határozza meg, amit érzel és gondolsz róla. Ez kivétel nélkül mindenre igaz – a testedre is, az érzelmeidre is és az egész életedre is!

 

TUDD: Az ideális alak, edzés nélkül is megvalósítható. Persze a tudatos mozgás, mely valóban a test igényeit (örömét) és egészségi állapotát veszi figyelembe, az mindig jót tesz. Viszont alapfeltétel, hogy örömöt okozzon, de minimum jó érzéseket.

 

Fontos tudatosítani, hogy vannak olyanok, akik nem lustaságból nem mozognak, hanem azért, mert jelen pillanatban az egészségi állapotuk nem engedi meg. Rájuk is gondolni kell!

 

» Szeretnéd végre megérteni, hogy miért nem tudsz változtatni az alakodon?

» Szeretnéd végre szenvedések nélkül és eredményesen csökkenteni a súlyodat?

» Szeretnéd végre ha a tested gyönyörű lenne és egészséges?

» Szeretnél végre örömmel tükörbe nézni, és igazán elégedettnek lenni a látványtól?

 

AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ! 🙂

 

– Tudom, Te is rengeteg erőt és energiát fordítottál már arra, hogy lefogyj, hogy a tükörbe nézve szépnek lásd magad.

– Olvastál „csodakapszulákról”, különféle diétákról, különféle mozgásformákról.

– Tudom, hogy benned is ott van a csalódottság, a fásultság, a szomorúság, mert tartósan egyik sem segített. Lemondtál, koplaltál, megvontad magadtól az ételt és az örömöket, de még se lett eredménye.

– Félsz az újabb kudarcoktól, az újabb önsanyargatástól, az újabb csalódásoktól…
Vágysz rá, vársz valami csodára… minden nap vársz valami csodára, hogy végre csak úgy magától leolvadjanak rólad a kilók, hogy végre büszke lehess magadra!

 

HIDD EL, VAN MEGOLDÁS!

Csak arra van szükség, hogy kezdésnek néhány dolgot letisztázz magadban és úgy kezd el a változtatást.

 

„Megkaptam az anyagokat, olvastam, meditáltam és leírhatatlanul csodálatosnak találom. Most is megtisztító, boldogító és reményt adó sírás kísérte a meditációt. Úgy érzem, ez az amit kerestem, ami segíteni fog, mert az örömre koncentrál, egyszerű és elérhető, megvalósítható.” K. Mária

.

Bárki képes arra, hogy megvalósítsa az ideális alakját, csak tudni kell a hogyant! 🙂

 

Az én történetem
Volt idő, mikor én is hasonló hitrendszerekkel és mintákkal küzdöttem, mint most te.

2004 végén, 2005 elején 17 kilóval voltam több, mint ahogy én jól érzem magam. (62-65 kg). Minden nap megettem legalább 3 süteményt és még sok minden mást. Az önszeretetem a béka feneke alatt volt és szinte mindent utáltam magamon.
Aztán úgy döntöttem, hogy elég!
Nem érzem így jól magam. Nem vagyok többé hajlandó hízni az ételtől és nem vagyok hajlandó ennyire rosszul érezni magam a bőrömbe.

 

Elkezdtem tudatosan feltérképezni az érzelmi elakadásaimat, eközben lépésről-lépésre átalakítottam az önpusztító étkezésemet egészségesebbre és finomabbra (nem bio kaja és nem vegán, csak egészségesebbre). A sütikről azért nem mondtam le 100%-ban 😉 .


Mivel tudtam, hogy a fejemben van jó néhány gátló hiedelmek a fogyással kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, hogy kiszolgálom őket addig, amíg tudatos munkával fel nem oldom őket (megadtam magamnak az időt arra, hogy ez megvalósuljon!)

Elkezdtem heti 2x járni edzésre, mert hát én is hozzá kapcsoltam a mozgást a fogyáshoz. Viszont fontos, hogy nem kínoztam magam!

Úgy kondiztam, hogy maximálisan figyelembe vettem a testem. Eleinte csak 5 kilós súlyokat használtam. A második hónap végére a 20 kilóssal is vígan el voltam. 🙂


Nem telt el 2 hónap és a tudati, érzelmi és fizikális változtatásoknak köszönhetően vissza állt az eredeti testsúlyom (a 3. hónaptól már csak heti 1x jártam edzeni és azt is azért, mert jól esett. 🙂 ).


Ma már ott tartok, hogy az alakom mindig olyan, amilyennek én szeretném. Egyszerűen olyanná alakítom, hiszen az anyag mindig követi a tudatot. Az ahogyan gondolkozom, befolyásolja a testem. A szellem az, ami irányít, a gondolati energia az, ami átalakít. A testemmel való kapcsolatom szeretetalapú, elfogadó és megengedő. Figyelek az üzeneteire és igyekszem a lehető legjobbat adni neki mind fizikális, mind érzelmi, mind energetikai szinten.

Akkor és Most

 

Hitrendszerek, hiedelmek, szokások melyek az életünket irányítják.

 

A szokás olyan dolog, amit sokszor csinálsz, de nem veszed észre, nem tudatosan csinálod/választod. Szokásaink a hiedelmeinkből alakulnak ki. Hiszen azt teszem, azt várom el az élettől, ami a hiedelmeiben él. Minél többször teszek vagy gondolok valamit, annál inkább válik szokássá. Egy napon arra ébredünk, hogy automatikusan cselekszünk és gondolkozunk bizonyos dolgokkal kapcsolatban (pl. anyagi helyzet, egészség, alak, fogyás-hízás, párkapcsolat stb.)

 

„Egy izgalmas kísérlet bebizonyította, hogy az elvárások kikapcsolása és a képzelőerő még igen idős embereket is döbbenetesen meg tud fiatalítani.

Néhány évvel ezelőtt Ellen Langer, a Harvard egyetem pszichológus professzora egy csoport öreg, legyengült férfit egyhetes elvonulásra hívott meg. Arra kérte őket, éljenek úgy, mintha húsz évvel fiatalabbak lennének.

Szállásukat húsz évvel korábbi stílusban rendezte be, beszerezte a két évtizeddel azelőtt divatos zeneszámokat, sőt az akkori sportesemények hangfelvételeit is lejátszotta a csoport nagy örömére. Vagyis ellenkező irányba fordította a vendégek tudatába beépített jelképes óramutatót.

A férfiaknak szigorúan tilos volt bármiről beszélniük, ami a húsz éves ‘időzárka’ után történt, viszont megtárgyalták az immár huszonéves nagysikerű könyveket, és megnézték a korszak legjobb filmjeit.

Dr. Langer arra buzdította őket, hogy az általuk megszokott külső segítség nélkül lássák el mindennapi szükségleteiket.

Merész terve bevált: néhány nap alatt a férfiak tartása kiegyenesedett, jobban mozogtak, gyorsabban jártak, élénkebben beszélgettek, sőt még a hallásuk is javult. Minden szempontból túlszárnyalták a kontrollcsoport tagjait, akik az ‘időutazás’ élménye nélkül töltöttek egy hetet elvonuláson.

Vagyis azok, akik húsz évvel fiatalabbnak képzelték magukat, szervezetüket is rá tudták venni az azonnali megfiatalodásra. Azóta több más kísérlet is igazolta, hogy a test alkalmazkodik ahhoz, amit tulajdonosa korához illőnek tekint. Ha pedig ez így van, akkor vállaljunk felelősséget testi állapotunkért és egészségünkért! Az energia a gondolatot követi.” Beata Bishop

 

Neked milyen hiedelmeid vannak az alakoddal kapcsolatban? Ideális Én és az ideális alakom?

Pl ez?

Hiedelem:
– nehéz lefogyni
– lemondással és szenvedéssel jár
– a fogyás nem tartós
– többé nem ehetek finom ételeket

– salátán és vízen kell élnem
– állandóan éhes leszek
– úgy se fog sikerülni
– stb.

 

A fenti a hiedelmekből eredő önpusztító szokások: fogyókúrázol, kalóriát számolsz, bűntudatod van evéskor + hízol és utálod magad.

 

Hogyan alakíthatod át a fogyással és az ideális alakkal kapcsolatos hiedelmedet?

 

Keress olyat, aki hiteles számodra és az ellenkezőjét tudja bizonyítani neked (az ideális alak témában pl. engem) és tanulsz tőle. Figyeld meg azt, hogy ő miként csinálja, végy róla példát, (gyerekként is így tanultuk el a szokásokat a szülőktől, barátoktól, kortársaktól – leutánoztuk őket – függetlenül attól hogy azok jók/rosszak voltak), beszélgess vele, kérj tanácsot tőle stb.

 

Ahogy megtapasztalod (látod) az új információ hitelességét, úgy alakul ki benned is az új hitrendszer és erő, az adott dologgal kapcsolatban. Ekkor az elméd már igazságként fogadja el, és elkezdi úgy működtetni – ebben a témában a testedet és a fogyást – ahogy azt megtapasztalta.

 

A fentiek hatására érzelmeid elkezdenek változni (a hitrendszered alakulása miatt) és azt veszed észre, hogy egyre könnyebben tartod be az új szokásokat, melyeket kitűztél magadnak.

 

Egyre több bizonyíték jelenik meg a te életedben is az adott témában, megjelenik benned a siker érzése (mely erősíti az új pozitív hitrendszert) és egyre többször éled meg azt, hogy a külsőd is és a belsőd (személyiséged) is vonzó mások számára!

 

Hidd el, az élet öröm, és érted van!
Rajtad múlik, hogy minek adsz teret benne!
A kulcs Nálad van.

 

MINDAZ AMIT ALKALMAZOK,

ahogy gondolkozom és amit teszek, 3 meditációba és 2 pdf fájlba öntöttem.

 

Íme részletezve:

I. Ideális Én, kapcsolat önmagammal pdf >> Melyben az ideális én fogalmát járom körbe, és 3 lépésben bemutatom, hogy tudsz eljutni hozzá. A 3 meditáció nagymértékben segít neked ebben.

 

II. Önszeretet, önértékelés meditáció >> Ebben a meditációban megtanuljuk, miként tudjuk a szeretetünket magunk felé irányítani. Ez az alapkő, ez a lépés kihagyhatatlan. Ha ez hiányzik, akkor esélytelen a tartós és végleges fogyás.

 

III. Testem megtisztítása és méregtelenítése meditáció >> Ebben a meditációban a testünket megtisztítjuk a mentális és fizikális szennyeződésektől. Addig, amíg ez nem történik meg, a fogyás sem tud beindulni.

 

IV. Testem átalakítása meditáció >> Ebben a meditációban történik a testünkben lévő felesleges zsírok elengedése, feloldása. Nagyon nem mindegy, hogy ezt a lépést milyen módon, milyen érzelmi és tudati állapotban tesszük. Nagy segítségedre lesz neked ez a meditáció, hogy valóban sikerüljön.

 

V. Életmód váltás pdf >> Ebben a pdf fájlban írok a test elsavasodásáról, azokról amik mérgeznek minket, az öregedésről és a fiatalodásról, az antioxidánsokról, a test méregtelenítésről, életmódváltásról. Ezeken felül átadok néhány étel és naturkozmetikai receptet is, amiket otthon könnyedén és olcsón el tudsz készíteni. 🙂

 

A meditációk sorrendje nem cserélhető fel!

 

Hogy miért?

Erről írok az első pdf fájlban, tehát mindenképp ezzel kell kezdened! 🙂

 

– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy ha a tükörbe nézel, akkor büszke legyél magadra, szépnek lásd a tested, az arcod.
– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy az utcán elismerő pillantások kísérjenek.
– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy ha a felveszel egy ruhát, az igazán jól álljon rajtad, jól mutass benne.
– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy könnyedén mozogj.
– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy egészséges legyél.
– Tudom, hogy te is vágysz arra, hogy erős legyen az önbizalmad és sikeres legyél.

 

ITT A MEGOLDÁS, ÉLJ VELE!
100%-os garanciát vállalok!

 

Ha feldolgozod a pdf fájlokat és hasznosítod a benne foglaltakat, rendszeresen használod a meditációkat, de még sem történik semmi változás egy hónap múlva sem, akkor visszautalom neked az önfejlesztő meditációs csomag árát!

 

A MEDITÁCIÓS CSOMAG ÁRA 14.000.- FORINT

 

A meditációs csomag megrendeléséhez kattints az alábbi gombra.

 

Megrendelés előtt kérlek olvasd el az ÁSZF-t. A „megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed és elfogadod az ÁSZF-ben foglaltakat.
Az ÁSZF elolvasásához kattints ide >> ÁSZF

 

Szeretettel,
Melinda

(Ez a fotó 2020-ban készült.)