Blog
Hogyan változtasd otthonod rezgésszintjét pozitívra? 4 + 1 tanács

28

ápr

0

comm

önismeret

Category

Hogyan változtasd otthonod rezgésszintjét pozitívra? 4 + 1 tanács .


Biztos te is szeretnéd, hogyha hazaérsz az otthonodba, akkor az mint egy erőhely, feltöltsön és harmonizáljon téged. Én nagyon szeretem azt, hogy bármilyen fáradtan is érjek haza, 10 percen belül azt érzem, hogy újra energikus vagyok és tiszta.

Ahhoz, hogy a te otthonod is ilyen erőhellyé váljon, szükség van néhány lépésre.

Lejjebb a cikkben találsz egy hanganyagot is, ahol az elemekről (levegő, víz, tűz, föld, szeretet/fény) és a tértisztításról beszélek.

Na nézzük azokat a lépéseket! 🙂

I. Az első és legfontosabb, hogy válj meg mindentől, ami már feleslegesé vált.
Pakold össze, add el, vagy ajándékozd oda a megfelelő segélyszerveknek.
(Így még jótékonykodhatsz is, ami szintén pozitív energiákkal tölt fel. 🙂 )

Engedj el mindent, amit már nem használsz. Amihez már fél vagy 1 éve nem nyúltál, ahhoz nagy valószínűséggel már nem is fogsz.

Tudd, hogy a lakásban felhalmozott és nem használt tárgyak csökkentik az életerő áramlását, lomhábbá és szürkébbé teszi azt.

Tudom, hogy nagy energiabefektetést igényel egy ilyen nagytakarítás, de hidd el, megéri. És ha már sikerül a tisztaság és rend energiamintáját kialakítanod és megerősítened, akkor a jövőben már sokkal könnyebb dolgod lesz!

II. Legyenek az otthonodban szép, egészséges növények.
Ha a növényeidre nézel, azt érezd, hogy öröm, szépség és harmónia tölt el. A növények mind fizikálisan, mind energetikailag tisztítják a teret. Gondozd őket, szeresd őket és 1000 szeresen meghálálják neked! 🙂
Érdemes fűszernövényekben is gondolkodnod, hiszen az a növény, amelyet te nevelgetsz, sokkal hatékonyabban táplál téged, hiszen a te energiateredben van, ismer téged. 😉

III. Illatok.
Az illatok test-lélek-szellem szinten is hatnak ránk. Pozitívan formálják a teret és olyan energiaminőségeket rögzítenek, melyek gyógyítanak, feltöltenek. Fontos, hogy jó minőségű, tiszta füstölőket és/vagy jó minőségű illóolajokat használj.

IV. Zene és mantra
A  zene  is  nagy hatással  van  a  térre. Képes azt megtisztítani,  harmonizálni a rezgésével. A zene ritmusától és a benne megszólaló hangszerektől függően lehet dinamikussá vagy elcsendesítővé tenni egy teret. Mindig az alapján válassz zenét és mantrát, amit létre akarsz hozni a térben.

+I . Szellemi szintű tértisztítás.
A teret nagyon jól lehet „hangolni” meditációval, vizualizációval, invokálással. A tértisztításról és az elemekről (Föld, Víz, Tűz, Levegő, Fény/Szeretet) az alábbi hanganyagban beszélek, mely a Női önismeret a csakrák világán keresztül online kurzus és a Szakrális Nővé válás útja – Papnői tanítások online képzésben érhető el teljes hosszábban.

Érdemes meghallgatnod, mert már ebből a 8 perces hanganyagból is sok mindent megtudhatsz! 

A Szent térről,  a tértisztításról, a térben lévő energiamintákról és az elemekről, mélységeiben beszélek mind a Szakrális Nővé válás útja online képzésben, mind a Női önismeret a csakrák világán keresztül online képzésben. De nem csak elméleti tudást adok át ebben a témában, hanem egy teljes tértisztítást is hanganyagban.

Szeretettel,
Melinda


 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .