Blog
Hogyan gyógyíts a gondolataiddal?

10

okt

0

comm

tudatos teremtés

Category

Hogyan gyógyíts a gondolataiddal? .


A pszichédben (elmédben) olyan erők szunnyadnak, melyeket jelen pillanatban elképzelni sem tudsz… de azért mert valaminek nem vagy tudatába, az még nem jelenti azt, hogy ne létezne és ne működne.  😉 

A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat. – Deepak Chopra

Az, hogy az elmédben lévő képességeket hogyan és miként használod, azt erősen befolyásolja a tudatossági szinted és az, hogy mi mindent őrzöl, tárolsz a tudatalattidban.

Tehát ha olyan impulzusokat őrzöl, melyek szerint a test nehezen gyógyul, és ha már egyszer tönkre ment, akkor nem lehet visszaállítani az egészséges állapotot, vagy csak óriási nehézségek árán, akkor ezt fogod megvalósítani.

Elgondolkoztál-e valaha már ezen:

» Miért van, hogy van aki könnyen meggyógyul és van aki nem?
» Miért van az, hogy van aki elkapja az aktuálisan porondon lévő vírust és van aki nem?

Igen, tudom, a genetikára és hajlamra mindent rá lehet fogni… de ha most egy kicsit megengednéd magadnak, hogy éber legyél erre a dologra, vajon mit tudnál, amit eddig nem voltál hajlandó tudni?

Amikor valaki begyógyítja a testén keletkezett sebet, a tudatalatti szintjéről teremt, fehérvérsejteket küld az apró vágás helyére. Ám az ember az esetek zömében úgy tevékenykedik a tudatnak ezen a szintjén, hogy bele sem gondol. Ilyenkor ritkán van teljesen tisztában azzal, hogy mit tesz éppen, és hogyan csinálja.  – Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel 4. kötet

Igazak a hitrendszereid?

Az elmédben lévő – igaznak vélthitrendszerek, nézőpontok azok, amik meghatározzák, hogy jelen pillanatban milyen állapotban van a tested, hogyan gyógyul, mennyire szép, mennyire vonzó… de tovább megyek!
Az elmédben lévő hitrendszerek azok, amik meghatározzák, hogy mi minden fog veled történni felnőtt életed során.

Mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy az életed megváltozzon, mégpedig úgy, hogy az neked igazán örömteli és felszabadító legyen?

.
.tttttt

 

Ha gyógyítani szeretnéd önmagad, a tested és az életed, ahhoz arra van szükséged, hogy az elmédben lévő pusztító és korlátozó hitrendszereket felold és semmissé tedd.
Ha érdekel a „Hogyan”, akkor kattints!

 

Mi más lehetséges még, amit eddig elképzelni sem tudtál?

 


 
 

Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .