Blog
Hány sebet és történetet zártál magadba..

21

jún

0

comm

női önismeret

Category

Hány sebet és történetet zártál magadba.. .

Posted in: női önismeret


Hány történetet zártál magadba – a testedbe, az energiarendszeredbe – női őseidtől (anyukád, nagymamád, dédmamád, ükmamád… ), hogy melléjük állj, hogy egységközösséget vállalj velük, hogy kifejezd az együttérzésedet, szeretetedet, vagy hogy megpróbáld megoldani helyettük és értük…?

?Mi lenne, ha mindent vissza küldenél tudatossággal együtt?
?Mi lenne, ha bíznál bennük és az ősi női erőben?
?és mi lenne, ha végre magadhoz vennéd azt az ősi női bölcsességet és tudást, mely minden Nőnek az öröksége?

Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon?

A Szakrális Nő útja arról szól, hogy újra emlékezz azokra a tanításokra, melyeket önmagadban hordozol. Felfedezd a tested, lelked bölcsességét, tudását és megtanuld beindítani a gyógyítói folyamatait, mind fizikális, mind energetikai szinten.
.
A Szakrális Nő útja során rátalálsz, és tudatosan megéled az általad képviselt női szépséget, hogy azzá a Nővé válj, aki csak TE lehetsz!
.
.

A Nőnek vissza kell találnia önmagához,
fel kell ismernie azt, aki Ő valójában.

 

Az ősi időkben a nők teljes mértékben tisztába voltak saját erejükkel. Tudatosan teremtettek, ugyanakkor intuitívan és teljes mértékben a szívükből, a lelkükből éltek..

Ma jelenleg a nők 99%-a nem tud élni a birtokában lévő tudással és hatalmas energiákkal, azzal az energiával, mely benne szunnyad.
.
Ha újra felélesztjük a bennünk szunnyadó misztikus tudást és energiákat, képesek leszünk életünket és világunkat kiteljesíteni. A Nő a testében, és az energiarendszerében hordozza azokat a kulcsokat, mely a lét misztériumaihoz vezet.
.
.
Fedezd fel te is és használd őket tudatosan >> Szakrális Nő Útja
.
.
Várlak sok szeretettel!

Melinda
Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .