Blog
Hamarosan itt az ősz..

21

aug

0

comm

női önismeret

Category

Hamarosan itt az ősz.. .

Posted in: női önismeret

Hamarosan itt az ősz. Te is érezheted, ahogy finoman hív energiája, és hogy lelked vágyik hűs, megnyugtató érintésére. 

Emlékszem, amikor még nem tanítóként voltam jelen a világban, mindig alig vártam, hogy a nyár perzselése után elcsendesedhessek a lelkemet hívó programok ölelésében.

Mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy tudjunk befelé figyelni, elcsendesedni.

Végtelen bölcsesség rejlik a Világunkban, mely tanításokat mindig megkapjuk a megfelelő formában. Ilyen nagy tanítóink az évszakok is, az évkör. Megmutatja, hogy minek van itt az ideje, mi az, amit be tudunk fogadni, amit a javunkra tudunk fordítani.

A nyár megperzsel, tüzes, aktív és kirobbanó. Ez az az időszak, mely a szenvedélyről, a szabadságról az aktivitásról szól. Intenzív és igénybe vevő.

…Majd a nagy forróság és perzselés után érkeznek a hűsítő, lecsendesítő áramlatok… érkezik az ősz!

Ereje, energiája befelé húz, önmagunk középpontja felé, le lelkünk legmélyére. Mint minden, ez is fokozatosan történik. Először a szeptember őszies, de még napos energiái csendesítik a lobogást. Majd jön az október szürkesége, hogy novemberben teljesen leérjünk lelkünk barlangjának legmélyére.
De ne szaladjunk ennyire előre! Most csak az ősz szeptemberi energiáinak fogadására készüljünk. 🙂

Augusztus közepe táján megjelenik bennünk az ősz utáni vágy, az elcsendesedés utáni vágy. Egyre intenzívebben érezzük, hogy befelé figyeljünk, hogy a hűs forrás vizével csitítgassuk a bennünk tomboló tűz hevét. Jól esik társainkkal találkozni, csoportba járni, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel oszthatjuk meg az időt, a teret, a halk szót.

Mindig végtelen hála volt bennem azok iránt, akik életre hívták ezen találkozások lehetőségét, életre hívták és megtartották a teret, ahol megpihenhettünk, töltődhettünk.

Tudom, hogy ma is sok nő ugyan úgy várja ezen programokat, mint anno én vártam…

Nekünk, akiknél ott van a tudás, a segítés lehetősége, ez egy fontos küldetésünk. Sokféle lehetőség van, melyben utat mutathatunk, ahol segíthetünk. De számomra az egyik legszentebb gyógyítói tér a Női Körök tere, melyben vezetni, tanítani tudjuk nőtársainkat.

Ha most elindulsz a Női körök megtartásának gyönyörű világába, akkor szeptember végén már Te is el tudod indítani az első női körödet, melyben segíthetsz, utat mutathatsz… nincs mire várnod, hiszen már várnak Rád! 


Női körvezető képzés online + gyakorlati nap

Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek

Az írott anyagok, a meditációk és a videók regisztráció után azonnal elérhetők.

Gyakorlati nap » egyeztetés alapján (külföldön élőknek online lehetőségként is)

Várlak téged is nagy-nagy szeretettel!

Csatlakozz hozzánk! <3 

 


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .