Blog
Gondolatok, melyek megváltoztatják az életed minőségét.

18

jan

0

comm

bőség

Category

Gondolatok, melyek megváltoztatják az életed minőségét. .

Posted in: bőség

Csodaszép pénteket! 

Hétvégére hoztam néhány magvas gondolatot, melyeket ha elkezdsz alkalmazni, az életed minősége és színvonala hatványozottan elkezd javulni.

? Amit önmagadról és a világról gondolsz, rendkívül erősen meghatározza, hogy mennyire leszel sikeres. 
Ez igaz a magánéletedre is, és a pénzügyeidre is.

➡️ A pénzügyi biztonságod és a majdani pénzügyi szabadságod elérésének érdekében meg kell tanulnod megváltoztatnod a viselkedésedet és a személyiségedet formáló hiedelmeidet.

Itt az ideje, hogy tudatosítsd: 
? Az aktuális pénzügyi helyzeted, az eddigi gondolkodásod és szokásaid eredménye.

❗️ Ha változást akarsz, akkor azért tenned kell. 
Addig, amíg sopánkodsz, csak újra teremted azokat az eseményeket és pénzügyi gondokat, amik már most is az életed részei.

Nem a jelenlegi helyzeted határozza meg, hogy képes vagy-e elérni a következő pénzügyi lépcsőfokot és a majdani pénzügyi szabadságot, hanem az, hogy mit vagy hajlandó tenni, vagy nem tenni!

Te is tudod: 
?
A vágyott változás sose jön magától, és bizony erőfeszítéseket igényel. 
Az út során a hiedelmeid gyakran megpróbálnak majd visszarántani téged, éppen ezért az érdemi változás egyik alappillére a korlátozó hiedelmek végleges felszámolása. 
(Nem véletlen, hogy ez az egyik legfontosabb és legtöbb fókuszt kapó területe a Bőség és minőségi élet megteremtése mentorprogramnak.)

? Számtalan kutatás bizonyítja, hogy a siker és a pénzügyi szabadság elérése tanulható, és az ehhez szükséges tudás a rendelkezésünkre áll – ezek közül jó néhányat részleteiben átvesszük és elsajátítjuk a Bőség és minőségi élet megteremtése online mentor program során.

? A tudás mindenki számára elérhető. Számomra is, számodra is. Csak a hajlandóság kell hozzá, hogy elsajátítsuk.

Te döntöd el, hogy milyen életet akarsz élni!

“Figyelj azokra a dolgokra, amik most nem tetszenek, mert ott van a jövőd! Amivel most egyetértesz az az, ami a múltban odáig juttatott, ahol most tartasz.” Tonk Emil

Ha TE is azok közé tartozol, akik érzik és tudják, hogy itt az ideje cselekedni, hogy az életüket egy magasabb szintre emeljék, akkor kattints a linkre és csatlakozz hozzánk.

 

Bőség és minőségi élet megteremtése online mentorprogram

– 2019. február 15. – 

⬇️


https://eletorom-onismeretnoknek.hu/bosegben-elsz/

 

Szeretettel!

Melinda
Melinda

.

.


Post written byMajoros Melinda

Melinda Majoros // Visit website

NO COMMENTS

DARE TO LEAVE A REPLY?

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .